Gelecek'ten yeni bir ürün: Firewall Suite™

0
anonim
Gelecek A.Ş 'den küçük, orta ve büyük boy işletmelerde kullanıcıların internet kullanımını ve kısıtlamarını yönetmek, gelebilecek saldırıları engellemek ve haberdar olmak ayrıca ağ trafiğinin yönlendirilmesi amacıyla hazırlanmış yeni bir güvenlik duvarı yazılımı ...
Güvenlik duvarınızı bir kere satın alın!

Firewall Suite™, küçük, orta ve büyük boy işletmelerde kullanıcıların internet kullanımını ve kısıtlamarını yönetmek, gelebilecek saldırıları engellemek ve haberdar olmak ayrıca ağ trafiğinin yönlendirilmesi amacıyla hazırlanmış güvenlik duvarıdır. Firewall Suite™, tamamen web tabanlı ve esnek yapıya sahip güvenlik duvarı servislerini barındırarak çeşitli ağlarda sorunsuz çalışır. Unix/Linux İşletim sistemlerinin güvenlik, ağ geçidi ve yönlendirme servisleri ile ek yazılımlarının ihtiyaçlarınız doğrultusunda yönetmenizi sağlar.
Firewall Suite™ ağınızda uçtan uca koruma sağlar. Donanımı ile birlikte gelmektedir ve cihazınızı ağınıza taktıktan 10 - 15 dakika gibi kısa süre içerisinde tüm istemcilerinizi koruma altına alarak etkin şekilde denetlemeye başlar. Kısa sürede kullanıcılarınızı depatmanlarınıza veya görevlerine göre gruplandırıp, her kullanıcı grubunuza farklı internet verebilir, her bir grup veya kullanıcınızı birbirinden farklı denetleyebilirsiniz.

Anlık, günlük, haftalık, aylık raporlar ile her bir kullanıcınızın ne zaman ne yaptığını görebilir, izlediğiniz gruba, özel denetleme filtreleri oluşturabilirsiniz.

MSN, Yahoo gibi anlık mesajlaşma programlarını yasaklayabilir veya firmanızdan yapılan tüm görüşmeleri kayıt altına alabilirsiniz. Ağ geçidi özelliği sayesinde, internet üzerinden gelebilecek virüs ve trojan, worm’ları istemcinize ulaşmadan durdurabilirsiniz.

IDS/IPS modülü, diğer sistemlerden farklı olarak aktif çalışır ve saldırı geldiği anda, ağınıza ulaşamadan sonlandırılır ve saldırgan karalisteye alınır.

Firewall Suite™ ile ağ yönetimi, kolaylaştırılmış bir arayüzle sunulmaktadır. Yerel ağınızı gerek dış saldırılardan korumanız gerekse iç ağınızın internet trafiğini denetlemeniz çok daha zahmetsiz ve etkin bir şekilde sağlanır.

Daha fazla bilgi ve ekran görüntülerine buradan erişebilirsiniz.

Görüşler

0
wyginwys
Bu program ucretsiz degil mi?
0
Guardian
Donanımı ile birlikte gelmektedir ve cihazınızı ağınıza taktıktan 10 - 15 dakika gibi kısa süre içerisinde tüm istemcilerinizi koruma altına alarak etkin şekilde denetlemeye başlar

donanımı ile birlikte geldiğinden ücretsiz olması imkansız..

fakat böyle bir uygulama için donanımın şart olması düşündürdü beni.. yinede kullanışlı bir yazılım..
0
pulsar
Açıkçsı uzun süre kendisinden haber alamadığımz bir firmanın bu şekilde dönmüş olması gayet hoş.

Uygulamayı biraz inceleme fırsatım oldu. Gayet hoş olmuş. Bu arada eski projelere de (Özellikle Masaüstü sürümüne) devam edildiğini görmek güzel.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

ADSL Modem Öntanımlı Parola Zayıflığı

extacy

Bu açık başka ülkelerde var mıdır bilmem ama bizim ülkemiz insanlarında %80 oranında geçerlidir :(

Bunun nedeni bilgisizlik midir, vurdum duymazlık mıdır bilmem ama... sonuçları çok kötü olabilir. Malum güzel ülkemin her yanı ADSL ile yeni yeni tanışmaya başladı fakat beraberinde yeni bir sorun getirdi. Lafı kisa tutup soruna geçmek istiyorum.

Bellua Cyber Security Asya 2005 Belgeleri

anonim

21-24 Mart tarihleri arasında Endonezya'da yapılan "Bellua Cyber Security Asya 2005" konferansına ait sunum ve bildirilere buradan erişilebilir. Çok çeşitli bir yelpezade yer alan sunumlar güvenliğe ilgi duyan herkese hitap ediyor.

Güvenlik Semineri ve Capture The Flag Yarışması

sundance

3-4 Mart günlerinde Bilgi Üniversitesi'nde düzenlenecek Free Days kapsamında, Fazlamesai üyelerinden Emre Sağlam, Kıvılcım Hindistan ve EnderUnix'den Huzeyfe Önal'ın katılacağı bir seminer ve ardından da iki ayrı güne yayılmış güvenlik workshopları düzenlenecek.

Bunlara ek olarak da etkinlik süresince ödüllü bir "Capture The Flag" yarışmamız olacak. Web zayıflıkları, GNU/Linux işletim sistemi ve wireless konularındaki zayıflıkları olan sistemimize bakalım kim en kısa sürede ulaşacak.

Visa&Mastercard Hacked !

anonim

İki firmanın salı günü en büyük güvenlik sızmalarından biri olarak belirttikleri olayda, bir bilgisayar korsanı toplam 8 milyon Visa ve MasterCard hesabına erişti.

Açık Sistemler ve Güvenlik - 2

FZ

"Güvenlik de tıpkı doğruluk gibi bir sisteme sonradan eklenebilecek bir özellik değildir." Andrew S. Tanenbaum

Öncelikle bu yazıya başlayıp da 1. bölümü okumamış olanlara durmalarını ve hemen dönüp http://fazlamesai.net/makale.php3?sid=1107 adresindeki 1. bölümü okumalarını tavsiye ediyorum. Oradaki uygulamaları, bilgileri pratik olarak sindirdikten sonra buradan devam edebilirler.