Gelecek'ten yeni bir ürün: Firewall Suite™

0
anonim
Gelecek A.Ş 'den küçük, orta ve büyük boy işletmelerde kullanıcıların internet kullanımını ve kısıtlamarını yönetmek, gelebilecek saldırıları engellemek ve haberdar olmak ayrıca ağ trafiğinin yönlendirilmesi amacıyla hazırlanmış yeni bir güvenlik duvarı yazılımı ...
Güvenlik duvarınızı bir kere satın alın!

Firewall Suite™, küçük, orta ve büyük boy işletmelerde kullanıcıların internet kullanımını ve kısıtlamarını yönetmek, gelebilecek saldırıları engellemek ve haberdar olmak ayrıca ağ trafiğinin yönlendirilmesi amacıyla hazırlanmış güvenlik duvarıdır. Firewall Suite™, tamamen web tabanlı ve esnek yapıya sahip güvenlik duvarı servislerini barındırarak çeşitli ağlarda sorunsuz çalışır. Unix/Linux İşletim sistemlerinin güvenlik, ağ geçidi ve yönlendirme servisleri ile ek yazılımlarının ihtiyaçlarınız doğrultusunda yönetmenizi sağlar.
Firewall Suite™ ağınızda uçtan uca koruma sağlar. Donanımı ile birlikte gelmektedir ve cihazınızı ağınıza taktıktan 10 - 15 dakika gibi kısa süre içerisinde tüm istemcilerinizi koruma altına alarak etkin şekilde denetlemeye başlar. Kısa sürede kullanıcılarınızı depatmanlarınıza veya görevlerine göre gruplandırıp, her kullanıcı grubunuza farklı internet verebilir, her bir grup veya kullanıcınızı birbirinden farklı denetleyebilirsiniz.

Anlık, günlük, haftalık, aylık raporlar ile her bir kullanıcınızın ne zaman ne yaptığını görebilir, izlediğiniz gruba, özel denetleme filtreleri oluşturabilirsiniz.

MSN, Yahoo gibi anlık mesajlaşma programlarını yasaklayabilir veya firmanızdan yapılan tüm görüşmeleri kayıt altına alabilirsiniz. Ağ geçidi özelliği sayesinde, internet üzerinden gelebilecek virüs ve trojan, worm’ları istemcinize ulaşmadan durdurabilirsiniz.

IDS/IPS modülü, diğer sistemlerden farklı olarak aktif çalışır ve saldırı geldiği anda, ağınıza ulaşamadan sonlandırılır ve saldırgan karalisteye alınır.

Firewall Suite™ ile ağ yönetimi, kolaylaştırılmış bir arayüzle sunulmaktadır. Yerel ağınızı gerek dış saldırılardan korumanız gerekse iç ağınızın internet trafiğini denetlemeniz çok daha zahmetsiz ve etkin bir şekilde sağlanır.

Daha fazla bilgi ve ekran görüntülerine buradan erişebilirsiniz.

Görüşler

0
wyginwys
Bu program ucretsiz degil mi?
0
Guardian
Donanımı ile birlikte gelmektedir ve cihazınızı ağınıza taktıktan 10 - 15 dakika gibi kısa süre içerisinde tüm istemcilerinizi koruma altına alarak etkin şekilde denetlemeye başlar

donanımı ile birlikte geldiğinden ücretsiz olması imkansız..

fakat böyle bir uygulama için donanımın şart olması düşündürdü beni.. yinede kullanışlı bir yazılım..
0
pulsar
Açıkçsı uzun süre kendisinden haber alamadığımz bir firmanın bu şekilde dönmüş olması gayet hoş.

Uygulamayı biraz inceleme fırsatım oldu. Gayet hoş olmuş. Bu arada eski projelere de (Özellikle Masaüstü sürümüne) devam edildiğini görmek güzel.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Network Penetrasyon Testleri Eğitimi / Haziran 2009

butch

13 Haziran 2009 tarihinde İstanbul Bilgi Üniversitesi, Dolapdere kampüsünde başlayacak 20 saat süreli Network Penetrasyon Testleri Eğitimi, 3 hafta boyunca Cumartesi günleri, Bilgi ve Sistem Güvenliği konularında sertifikalı eğitmenler tarafından, birçok uygulamalı ö­rnekler eşliğinde gerçekleştirilecektir.­

Şifresiz Gizlilik

anonim

Bir şeyi saklamanın en iyi yolu onu herkesin gözü önüne koymaktır. Sıradan bir gün düşünün; siz güvenliğe önem veren bir sistem yöneticisi olarak her zamanki gibi sunucularınıza giren ve çıkan trafiği takip ediyorsunuz. Her şey normal gözükürken o çıktığını gördüğünüz sıradan http paketi aslında içinde sizin root şifrenizi taşıyor olabilir. Bu master tezi gizli kanallarla veri gönderimi konusu tartışıyor. Tezin bulunduğu sitede bu konunun firewallları aşmak dahil pek çok konuda kullanımı ile ilgili döküman ve kod bulabilirsiniz. Unutmayın, paranoyak olmanız takip edilmediğiniz anlamına gelmez :)

DEF CON 10 zamanı açıklandı

anonim

DEF CON'un 10.sunun zamanı ve yeri açıklandı. Yer: Las Vegas, Nevada Alexis Hotel. Zaman ise 2-4 Agustos arası. DEF CON'u ilk defa duyanlar icin kısa bir açıklama: Dünyanın en büyük hacker partisi!

Elime geçen programa gore: Alan içerisinde 802.11b wireless network olacakmış. (Laptopını al ve konferans sırasında fazlamesai'ye haber yaz yani) Call for Papers icin ise su linke başvurmanız gerekiyor. Bu sene 3 konuşma alanı olacakmış. Ayrıca da 150'şer kişilik iki tane de demo odası. Örneğin TiVOnuzu nasıl hack edersiniz gibi toplu gosteriler oralarda yapılacakmış.

Parmak İzinize Güvenmeyin!

FZ

Yani teorik olarak güvenin tabii, iki kişinin aynı parmak izine sahip olması çok ama çok düşük olasılık ama konumuz şu ki Japon şifre uzmanı Tsutomu Matsumoto herhangi bir elektronik hobi dükkanında bulunabilen malzemeleri ve bilgisayarını kullanarak endüstride yaygın olarak kullanılan 11 parmak izi biyometrik güvenlik donanımını kandırmayı başarmış!

Bu vesile ile ve NEC'in geliştirdiği süperbilgisayarı da hatırlatarak "abi Japonlar yapmış" geyiğine son verilmesi, bunun bir geyik değil düpedüz gerçek olduğunun kabul edilmesi kampanyası başlatıyorum! :)

DDoS şirket iflas ettirdi

conan

İngiltere'nin en eski İnternet Servis Sağlayıcılarından CloudNine Communications yaşadığı yoğun Distributed Denial of Service (DDoS) atakları sonucunda geçen hafta şirketi rakibine sattığını açıkladı! Yaşadıkları yoğun ataklar sonucunda müşterilerine hizmet verememekten dolayı gelirleri sürekli olarak düşen şirket en sonunda 2500 müşterisiyle birlikte rakibi ZetNet'e satıldı. Kurucularından Emeric Miszti'nin dediğine göre basit olarak sitelerini bakım nedeniyle çok uzun süreli kapamak zorunda kalmışlar ve sonunda düşünüp taşınıp şirketi ZetNet'e satmaya karar vermişler.