Gelecek'ten yeni bir ürün: Firewall Suite™

0
anonim
Gelecek A.Ş 'den küçük, orta ve büyük boy işletmelerde kullanıcıların internet kullanımını ve kısıtlamarını yönetmek, gelebilecek saldırıları engellemek ve haberdar olmak ayrıca ağ trafiğinin yönlendirilmesi amacıyla hazırlanmış yeni bir güvenlik duvarı yazılımı ...
Güvenlik duvarınızı bir kere satın alın!

Firewall Suite™, küçük, orta ve büyük boy işletmelerde kullanıcıların internet kullanımını ve kısıtlamarını yönetmek, gelebilecek saldırıları engellemek ve haberdar olmak ayrıca ağ trafiğinin yönlendirilmesi amacıyla hazırlanmış güvenlik duvarıdır. Firewall Suite™, tamamen web tabanlı ve esnek yapıya sahip güvenlik duvarı servislerini barındırarak çeşitli ağlarda sorunsuz çalışır. Unix/Linux İşletim sistemlerinin güvenlik, ağ geçidi ve yönlendirme servisleri ile ek yazılımlarının ihtiyaçlarınız doğrultusunda yönetmenizi sağlar.
Firewall Suite™ ağınızda uçtan uca koruma sağlar. Donanımı ile birlikte gelmektedir ve cihazınızı ağınıza taktıktan 10 - 15 dakika gibi kısa süre içerisinde tüm istemcilerinizi koruma altına alarak etkin şekilde denetlemeye başlar. Kısa sürede kullanıcılarınızı depatmanlarınıza veya görevlerine göre gruplandırıp, her kullanıcı grubunuza farklı internet verebilir, her bir grup veya kullanıcınızı birbirinden farklı denetleyebilirsiniz.

Anlık, günlük, haftalık, aylık raporlar ile her bir kullanıcınızın ne zaman ne yaptığını görebilir, izlediğiniz gruba, özel denetleme filtreleri oluşturabilirsiniz.

MSN, Yahoo gibi anlık mesajlaşma programlarını yasaklayabilir veya firmanızdan yapılan tüm görüşmeleri kayıt altına alabilirsiniz. Ağ geçidi özelliği sayesinde, internet üzerinden gelebilecek virüs ve trojan, worm’ları istemcinize ulaşmadan durdurabilirsiniz.

IDS/IPS modülü, diğer sistemlerden farklı olarak aktif çalışır ve saldırı geldiği anda, ağınıza ulaşamadan sonlandırılır ve saldırgan karalisteye alınır.

Firewall Suite™ ile ağ yönetimi, kolaylaştırılmış bir arayüzle sunulmaktadır. Yerel ağınızı gerek dış saldırılardan korumanız gerekse iç ağınızın internet trafiğini denetlemeniz çok daha zahmetsiz ve etkin bir şekilde sağlanır.

Daha fazla bilgi ve ekran görüntülerine buradan erişebilirsiniz.

Görüşler

0
wyginwys
Bu program ucretsiz degil mi?
0
Guardian
Donanımı ile birlikte gelmektedir ve cihazınızı ağınıza taktıktan 10 - 15 dakika gibi kısa süre içerisinde tüm istemcilerinizi koruma altına alarak etkin şekilde denetlemeye başlar

donanımı ile birlikte geldiğinden ücretsiz olması imkansız..

fakat böyle bir uygulama için donanımın şart olması düşündürdü beni.. yinede kullanışlı bir yazılım..
0
pulsar
Açıkçsı uzun süre kendisinden haber alamadığımz bir firmanın bu şekilde dönmüş olması gayet hoş.

Uygulamayı biraz inceleme fırsatım oldu. Gayet hoş olmuş. Bu arada eski projelere de (Özellikle Masaüstü sürümüne) devam edildiğini görmek güzel.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Web sayfasında adres yayınlamak...

sundance

İnsanların size ulaşabilmesi için web sayfanızda adresinizi yayınlamak istiyorsunuz, fakat sayfaları dolaşıp email adresi toplayan web spiderlarından da illallah dediniz. Adresinizi sundance at fazlamesai nokta net veya fazlamesai.net de sundance diye yazdınız, bu sefer de ortalama IT müdürünün bu adresi anlayıp anlamayacağından endişe etmeye başladınız :)

Bu java script sayesinde artık böyle bir derdiniz kalmayacak. Sayfaya girip email adresinizi yazın ve anında size hiçbir spiderın anlayamayacağı karmaşıklıkta geri verilsin. Hem de sayfa üstündeki görüntüsünde ve linkinde hiçbir sorun olmadan. Dahası Javascripti sadece karmaşıklaştırılmış adresinizi bir kez oluşturmak için kullanıyorsunuz, sayfanıza girecek kullanıcıların browserlarında olması da gerekli değil.

JavaScrypt

FZ

Autodesk firmasının kurucularından ve efsanevi AutoCAD programının yazarlarından biri olan John Walker, DES şifreleme standardının yerini almış olan AES´i (yani Rijndael algoritmasını) JavaScript ortamına taşıdı. Şifreleme, şifre çözme, parola cümlesi oluşturma ve steganografi işlevlerini barındıran bu JavaScript kullanımı GPL lisanslı olarak isteyen herkesin kullanımına açık.

C/C++ dururken neden JavaScript kullanayım, deli miyim divane miyim ben tepkisini verecekler ilgili sayfada usta programcının gerekçelerini okuyabilirler.

Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi

sundance

Ya da Nasıl Hacker Olunur 101

Herbirşeyde geriden gelen bir ülkeyiz ya, bilgisayar ve Internet`in geriden gelmesi bir yana bunların bağlı olduğu alt-kültürler de geriden geliyor.
Hacking denen eylemi ele alalım, Turkiye`nin en ünlü hacker`ı T.Ş. Unix`in U`sundan anlamayan bir çocuk...

Metasploit artık Rapid7'nin

caiaphas_

Uzun zamandan beri hem UNIX hem de WIN32 üzerinde başarı ile çalışan ve tüm otoriteler tarafından da en çok tercih edilen penetrasyon aracı olan Metasploit Rapid7 tarafından satın alındı.

Açık kaynak desteğinin devam edip etmeyeceği Metasploit tarafından yapılan açıklama ile netlik kazandı. Metasploit açık kaynak kod üretmeye devam edecek, bunun yanında Rapid7'nin güvenlik açığı tarama ürünü olan NeXpose ile de entegre edilecek. Habere göre HD Moore dahil pek çok Metasploit geliştiricisinin Rapid7 ekibine katıldığı da ayrıca belirtiliyor. HD bundan sonra güvenlik şefi olarak görevine devam edecek.

Okulu Bırakıyorum, Okula Gidiyorum!

PCc0d3r

Her zaman demişimdir Türkiye'deki eğitim sistemi bir işe yaramaz diye. Hele bir de şu haberi duyunca Fransa'da oku diye fısıldadı şeytan bana: Fransa'da Zi Hackademy adında (elbette resmi olmayan) bir okul açılmış. 450 Franc karşılığında gittiğiniz okul toplam 9 saat ders veriyor ve verilen eğitimin konusu ise bence cok ilgi çekici: "bir sistem nasıl hack edilir?".
Ben daha fazla dayanamayacağım haberi biraz daha araştıracağım. Siz nerden mi başlayacaksınız işte buradan.