Fonksiyonel Programlama Gezegeni

0
FZ
Scheme, Common Lisp, Haskell, OCaml, F#, Emacs Lisp, vb. fonksiyonel programlama dillerine ve konularına dair Türkçe yazan çizen insanların günlük girdilerini tek bir yerde toplamayı amaçlayan Fonksiyonel Gezegen yayın hayatına birkaç gün önce başladı.

Görüşler

0
eoy
Sanırım http://opheus.net olacak adres...
0
FZ
Daha şimdi Fonksiyonel Gezegen linkine tıkladım yazıda verilen, gitmesi gereken sayfaya gidiyor. Bir daha kontrol edebilir misiniz acaba?
0
eoy
yorumu yazdığım saatte nedense ben girememiştim. şu anda sorun yoksa, sorun yok ;)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

F klavye mi? QWERTY mi? Hayır, ben K,UYPW kullanacağım!

cbc

Peter Klausler'ın evrimsel algoritma kullanarak pek çok klavye düzenini yarıştırmış. Sonuçta, kullandığı örnek veriler için optimum klavye tuş dizilimini bulmuş.

İki kültür: Lisp ve Un*x

misafir

Bu yazıda epey bir spekülasyon yapacağım. Bazı olguları es geçersem ya da hafifçe saptırırsam, hemen sinirlenmeyin. Sakince yazıyı bitirmeyi bekleyin. Amacım "flame war" çıkarmak değil, bazı gözlemlerimi paylaşmak.

Acil Durumlar İçin CD Zarfı Tarifleri

butch

Son zamanlarda mecburiyet haline gelen toplu CD alımları, beraberinde ciddi nakil sorunları getiriyor. CD hazır, bürodan çıkacaksınız ama zarf bulmak mümkün değil. Bu adreste bulacağınız Origami CD Zarfı tarifleri işinizi görebilir.

Bilgisayar Müzesi

FZ

Bu videoyu izleyip de duygulanacak insanlar tanıyorum hala! ;-) Evet ben de onlardan biriyim.

Görülen o ki Amstrad NC100, TI74, Radio Shack / TRS-80, Oric Atmos, Philips MSX, Sinclair ZX Spectrum 48K gibi şeyler hala birilerine bir şeyler ifade ediyor ve harekete geçmelerini sağlıyor. Projenin başarılı şekilde devamını diliyoruz.

From the Shadows

anonim

Kendilerine From the Shadows ismini veren ve “not tv. dot tv.” diye ortaya çıkan iki kişinin kurduğu grubun video çekimlerine şans eseri nette dolaşırken denk geldim. Şu ana kadar 5 bölüm yapmışlar ve download etmek istediğiniz zaman boyutları toplamda 1 gb.’ı buluyor.

5 bölümün içeriğin içeriğini izlediğim kadarıyla özetleyeyim: