FM`nin dünya üzerinde yeri.

0
anonim
Dünya üzerinde sitelerin ziyaret ediliş sayılarına göre FM'nin yeri aşağıdaki linkte:

\r Alexa

Görüşler

0
FZ
FM'nin tanıtıldığı bu sayfaya yorum yazmak boynumuzun borcudur ;-)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Apple´dan Windows için ITunes

Evil_Empire

Apple, 1999 yılında çıkardığı muzik player, encoder, decoder, cdburner vs. uygulaması ITunes'un win2000-XP versiyonunu çıkardı.
ITunes cok genis mp3 arsivlerini duzenlemek, calmak ve kopyalamakla ilgili kullanisli ozellikler sunuyor. Karmakarisik arabirimli playerlardan sıkıldıysanız bir denemenizi oneririm. Ücretsiz bir yazılım olan ITunes 4.1'i http://www.apple.com/itunes/download/ adresinden indirebilirsiniz. GUI sevilecekse Apple olsun:)

Garip Ama Gerçek

redogre

Yazılımcılar İnsan Beynini Anlama Konusunda Biyologlardan Daha Avantajlı (Mı?)

FZ

Sabah yolda gelirken ve insan sinir sistemini düşünürken aklımdan şunlar geçiyordu: "The most undocumented information processing system of all times."

Gün içinde, Redwood Neuroscience Institute bünyesinde çalışan Bill Softky´nin iki makalesini okuduktan sonra sabahki düşüncelerim aklıma geldi:

Nostalji: 2000 yılı problemi

sundance

Fazlamesai 2000 yılında kurulduğundan, hiç bahsi geçmedi -sözde- 2000 yılı probleminin. Halbuki, kıyamet geliyor diye bekleniyordu 1999'da.

İşte 2000 yılı ile ilgili ilk Usenet postası.

Fazlamesai.net'e soralım: Açık Kaynak İş Modeli

noyton

Yakın zamanda Bora Güngören konuyla ilgili birçok yazı yazdı kendi blogunda, Türkiyedeki açık kaynak iş modellerinde ve şirketlerinden yola çıkarak. Ama bu tek taraflı bir görüş olduğu için Fazlamesai.net'e soralım: