Firefox ve Thunderbird 1.5.0.4 çıktı

0
anonim
Firefox ve Thunderbird 1.5.0.4 sürümleri çıktı.

Yeni sürümlerde, daha önceki sürümlerde bulunan güvenlik sorunları ortadan kaldırılırken, yazılımların istikrarlı çalışması konusunda da ilerlemeler kaydedildi.
Firefox ve Thunderbird 1.5.0.x serisi uygulamalar kendilerini otomatik olarak 1.5.0.4 sürümüne yükseltecek. Mozilla, 1.0.x serisini kullanan kullanıcıların da bir an önce en yeni sürümü elle indirip kurmalarını tavsiye ediyor.

Kaynak: Mozilla Tükiye

Görüşler

0
bio
Bir ay once cikmadi mi bu?
0
sefalet

Çoğu eklentilerle yeni sürümün uyumlu olmaması can sıkıcı bir durum.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Firefox'ta Güvenlik Açığı

Soulblighter

01 Ekim 2004 tarihinde Firefox'ta 'download işlemi sırasında meydana gelebilecek veri kaybı' açığına karşı yama yayınladı. Yamayı buradan indirebilirsiniz.

Mozilla Türkiye Resmi Sitesi Açıldı

anonim

Uzun bir süredir Mozilla ve alt projelerinin yerelleştirilmesi işlemlerini yapan LAPIS[1] ekibi , Mozilla hakkındaki kaynakları bir araya toplamak ve merkezi bir noktadan yürütmek adina tüm çalışmalarını LKD[2] katkılarıyla açılan Mozilla Türkiye[3] resmi sitesi http://www.mozilla.org.tr adresine taşımıştır.

Mozilla 1.1 çıktı

conan

Yeni mozilla'daki değişiklikler ana başlıklarla şunlar:
  • Daha sağlam bir motor ve kullanıcı arabirimi.
  • CSS, DOM ve HTML standartlarina daha fazla uyumluluk.
  • Yeni ve çarpıcı Windows ikonları.
  • MS Dialup Networking (çevirmeli ağbirimi miydi? :) tetikleme.......
  • Mozilla 1.1 Alpha da çıktı

    crematorium

    Millet yine coştu, Mozilla 1.0'dan sonra yeni testler sonucunda ortaya çıkmış yeni Mozilla versiyonu 1.1 Alpha da çıkmış bulunmaktadır, Mozilla.org adresinden indirebilirsiniz. Yakında Mozilla 2.0 çıkarsa hiç şaşırmayın... :)

    Herkese kolay gelsin

    Mükemmel Web Editörün Peşinde...

    FZ

    Akademik içerik yönetim sistemleri ile uğraşan biri olarak `web tabanlı HTML, XML editörü´ sözcüklerini bir arada duyunca pür dikkat kesiliyorum ister istemez ;-) Bu konuda kaç ürün incelediğimi artık hatırlamıyorum.

    Web tarayıcı dünyasının vahşi ve `cool´ dinozoru Mozilla bu sefer de karşımıza WYSIWYE (What You See is What You Edit) modeli bir tarayıcı içinde gömülü olarak çalışan `portable´XUL teknolojili bir web editör ile çıkıyor.

    Mozilla Inline Editor yani Mozile dikkatle takip edilmesi gereken bir ürün. Özellikle CMS yani Content Management System yani İçerik Yönetim Sistemi ile uğraşanlar için. Burada küçük ama etkileyici bir demo görebilirsiniz.