Fazlamesai.net yaz programı !!!

0
sundance
Bazılarınızın bildiği gibi Fazlamesai.net ekibi İstiklal Caddesi'ndeki bir çatı katından eylemlerini sürdürmekte...

İstanbul`un bu cehennemvari sıcaklığı sözkonusu olunca bir çatı katının insanın algı sınırlarının üstünde sıcak olacağını da tahmin edersiniz sanırız. İşte bu sebeple Fazlamesai, aşırı bunalma ve ikişer şişe biranın etkisiyle bir anda dellenip kendini apartmanın terasına atmış bulunmaktadır :)

Şu anda üstümüzde sadece gökyüzü ve martılar var, az önce de ay doğdu. Bilgisayar ve Internet mi ? Deli olmayın, tabi ki onları da taşıdık yukarı ;) Bu haberi nerden yazıyoruz sanıyorsunuz, püfür püfür teras katından :)) Siz kimseyi dinlemeyin, İstanbul gayet serin, sıcak olan evlerin içi ve sokakların arası :))

Görüşler

0
tupac
Valla harika!.ee adres verirseniz ziyarete geliriz..tanisma babinda
sevgiler..
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

GMail Hesabi Ister misiniz?

eitatli

Hatirlarsaniz bir süre önce GMail (Google Mail) beta yayina basladi. GMail'in en dikkat ceken yönü 1 GB lik alan saglamasi. Ancak bu beta sürümde herkes gidip kendine bir hesap acamiyor. Ancak GMail hesabi acmak imkansiz da degil.

Bu yılbaşı hediyeler Bill amcadan!

anonim

Microsoft küçük bir yarışma düzenlemiş. Vista'nın Amerikadaki çıkış tarihini bilen kişileri ödüle boğuyor :P

Birinciye, ürünün çıkış tarihindeki etkinliklere davetiye veriliyor ve masrafları karşılanıyor. (konaklama 4 yıldızlı otelde). İkincilere, üçüncülere,dördüncülere yepyeni bir XBOX360.

``Az´´ daha mı iyi?

cbc

Web 2.0'da yapılan konuşmalardan birisinin konusu "Az"ın iyiliği. Konuşmacı rakiplerinizle giriştiğiniz yarışı kazanmanın yolunun ondan bir ya da daha fazla işi yapabilmekten ziyade "az"lıktan geçtiğini savunuyor.

Anladığım kadarı ile özetleyeceğim bu maddeler ile ilgili fazlamesai.net ne düşünüyor?

''C/C++ Öğrenmeli Miyim Acaba?'' Sorusuna Bir Yanıt

GenesisCOX

Az önce Öğrenme Psikolojisi baslikli yaziyi okuyunca; C ve Sistem Programcıları Derneğinin kurucusu ve şu an başkanlık görevini yürüten Kaan Aslan'ın 2002 yılında anet haber grubuna verdiği yanıtlardan birini burada paylasmak gerektiğini düşündüm.

Ve bir gün baktık ki ICQ`a reklam gelmiş...

sundance

ICQ'dan devamlı gelen "Eğer bu mesajı ben dahil herkese forwardlamazsanız, ICQ`a reklam gelecek" mesajlarından daha çok illet olduğum bir şey varsa o da ICQ'a reklam gelmesi.
Hem de öylesine biranda...
Fakat sanırım buna seyirci kalmayacağız...