Fatih Üniversitesi Bilişim Günleri...

0
ozmo
Fatih Üniversitesi Bilişim Kulübü ve EMK ortaklığıyla sektörel ve Open Source dünyasını ve gelişmeleri anlatan seminerler dizisi düzenleniyor.

29-30 Nisan, 1 Mayıs ve 05-06-07 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan seminerlerin içeriklerini haberin devamında bulabilirsiniz.
* Pardus 2008 ve Ozgurlukicin.com Platformu
* OOXML ve Beraberindeki Sıkıntılar
* Ozgur Yazilima Ticari Firmalarin Yaklaşımı (Uygun Teknoloji)
* Açık Kaynak yazılımlar ve Güvenlik
* CEH

gibi seminerlerin yanı sıra, multimedia, network ve programlama konulu workshoplar düzenlenecektir.Amaç, ünivertsitemiz ve diğer üniversitelerde okuyan arkadaşları bilgilendirmek ve soru işaretlerini gidermektir. Bizim gibi düşünen herkesi üniversitemize bekliyoruz.

Ulaşım: Mecidiyeköy'den kalkan E60 numaralı otobüsler kullanmanız halinde 40 dakika içerisinde üniversitemizin kapısının önüne ulaşabilirsiniz.

Görüşler

0
ersin2k
Etkinlik saatleri ve linki olsa çok iyi olurdu. Ne yazık ki Fatih Üniv. sitesinde bir bilgi mevcut değil.
0
ozmo
cok uzgunum...detayli bilgi burada mevcut..

5-6-7 mayis ayri bir etkinlik olacak onun programini da atmaya calisirim..

http://img390.imageshack.us/my.php?image=big08seminerprogramisv0.jpg

kolay gelsin..
0
cubic-meter
Etkinlik ana sayfası buymuş:
http://www.bilisimgunleri.org/

Ama sanırım bu adresteki bilgiler daha aydınlatıcı olmuş:

http://www.uniaktivite.net/aktiviteler/aktivite.asp?uid=61&id=7910
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

GNU Felsefesi ve Linux İşletim Sistemi Semineri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 24 Kasım 2004 Çarşamba günü saat 19:00'da IBM İstanbul Linux Merkezi'nde bir seminer düzenliyor. Seminerde GNU Felsefesi, GPL Lisansı ve Linux İşletim Sistemi'nin neden ortaya çıktığı, kimler tarafından, neden yaşatıldığı, GNU akımının ve getirdiklerinin bilim ve toplum için nasıl ve neden önemli olduğu anlatılacaktır.

Linux Semineri: PHP´de GD Kütüphanesi ile Resim İşleme

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, İstanbul'da Cumartesi günü bir seminer düzenliyor.
Web sitelerinde yaygın olarak kullanılan PHP programlama dilinde, PHP ile beraber hazır olarak gelen GD kütüphanesi ile dinamik olarak resimleri oluşturma, büyütme/küçültme, boyama, yazı yazma ve benzeri işlemlerin nasıl yapıldığının kod örnekleri ile beraber anlatılacağı seminer saat 15:00'te başlıyor.
Ayrıntılı Bilgi

Türkçenin Etimolojisi Semineri

FZ

2 Mayıs 2006 tarihinde 13:00 ile 15:00 saatleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi Kuştepe Kampüsü'nde Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünün davetlisi olan Sevan Nişanyan tarafından Türkçenin Etimolojisi başlıklı bir seminer düzenlenecektir.

Sevan Nişanyan'ın meşhur etimolojik sözlüğüne buradan erişebilirsiniz.

Alan Turing Günleri (Güncellendi)

bulento

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri, TUBITAK’ın katkılarıyla bu yıl 'Turing Günleri'nin 4.'sünü düzenlemektedir.

'Turing Günleri', uluslararası katılımlı bilimsel bir sempozyum olarak organize edilegelmektedir.

Linux Semineri : Samba ile Linux/Windows Entegrasyonu

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği yeni yılın ilk seminerini Cumartesi günü İstanbul'da düzenliyor. Saat 15:00'te başlayacak olan seminerde, bilgisayar ağlarında Linux ve Windows sunucuların kolaylıkla entegre edilebilmesini sağlayan Samba anlatılıyor. Aynı zamanda Samba 3.x ile beraber gelen Active Directory, Kerberos 5, Unicode desteği ve benzeri yeni özellikler de inceleniyor. -Ayrıntılı Bilgi-