Fatih Üniversitesi Bilişim Günleri...

0
ozmo
Fatih Üniversitesi Bilişim Kulübü ve EMK ortaklığıyla sektörel ve Open Source dünyasını ve gelişmeleri anlatan seminerler dizisi düzenleniyor.

29-30 Nisan, 1 Mayıs ve 05-06-07 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan seminerlerin içeriklerini haberin devamında bulabilirsiniz.
* Pardus 2008 ve Ozgurlukicin.com Platformu
* OOXML ve Beraberindeki Sıkıntılar
* Ozgur Yazilima Ticari Firmalarin Yaklaşımı (Uygun Teknoloji)
* Açık Kaynak yazılımlar ve Güvenlik
* CEH

gibi seminerlerin yanı sıra, multimedia, network ve programlama konulu workshoplar düzenlenecektir.Amaç, ünivertsitemiz ve diğer üniversitelerde okuyan arkadaşları bilgilendirmek ve soru işaretlerini gidermektir. Bizim gibi düşünen herkesi üniversitemize bekliyoruz.

Ulaşım: Mecidiyeköy'den kalkan E60 numaralı otobüsler kullanmanız halinde 40 dakika içerisinde üniversitemizin kapısının önüne ulaşabilirsiniz.

Görüşler

0
ersin2k
Etkinlik saatleri ve linki olsa çok iyi olurdu. Ne yazık ki Fatih Üniv. sitesinde bir bilgi mevcut değil.
0
ozmo
cok uzgunum...detayli bilgi burada mevcut..

5-6-7 mayis ayri bir etkinlik olacak onun programini da atmaya calisirim..

http://img390.imageshack.us/my.php?image=big08seminerprogramisv0.jpg

kolay gelsin..
0
cubic-meter
Etkinlik ana sayfası buymuş:
http://www.bilisimgunleri.org/

Ama sanırım bu adresteki bilgiler daha aydınlatıcı olmuş:

http://www.uniaktivite.net/aktiviteler/aktivite.asp?uid=61&id=7910
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Uluslararası BSD Konferansı

bemre

Türkiye'de BSD sistemler üzerine önemli çalışmalar yapan ve dünya çapında kullanılan açık kaynak kodlu yazılımlar geliştiren EnderUNIX Yazılım Geliştirme Takımı ile Marmara Üniversitesi tarafından düzenlenen, EMO İstanbul Şubesi ile TÜBİTAK ULAKBİM'in desteklediği Uluslararası BSD Konferansı, 19 - 20 Ekim 2007 tarihleri arasında Marmara Üniversitesi Rektörlük Ord. Prof. Dr. Nihad SAYAR Konferans Salonu'nda (Sultanahmet Kampüsü) gerçekleşecektir.

hping ile TCP/IP oyunları

FZ

Huzeyfe Önal tarafından 13 Temmuz 2007 Cuma günü İstanbul yerel zamanına göre 21:00-22:30 saatleri arasında irc.freenode.net sunucusundaki #netsec-tr kanalında "Hping ile TCP/IP Oyunları" başlıklı bir sunum düzenlenecektir. İlgilenen herkes davetlidir.

Sunum içeriği

Uygulamalı Ruby Semineri

adervis

İnternet Teknolojileri Derneği tarafından, 16 Aralık 2006 tarihinde "Ruby Programlama Dili'nin Temelleri ve Ruby ile GTK Kullanarak Arayüz Tasarlamak" konulu seminer düzenlenecektir.

Özgür Web Teknolojileri 2010 Programı Yayınlandı

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği ve Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu'nun 15-16 Ekim tarihlerinde düzenlediği Özgür Web Teknolojileri Günleri 2010'un etkinlik programı açıklandı.

Sponsorluğunu Uygun Teknoloji, Gittigidiyor.com ve OBSS'nin yaptığı etkinlikte 2 gün boyunca 3 paralel salonda 40'ın üzerinde konuşmacı seminerler, atölyeler ve kısa bildirilerle bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşıyor.

Çeşitli programlama dillerinde web uygulamaları geliştirmekten yaygın içerik yönetim sistemlerine, kullanılabilirlikten kurumsal uygulama örneklerine dolu dolu bir içerik etkinlik katılımcılarını bekliyor.

Tüm etkinlik programı ve oturum özetleri için tıklayın.

Van´da linux seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Cuma ve Cumartesi günü linux seminerleri düzenliyor. Linux'un tanıtımı, kurulumu ve masaüstünde kullanımının yanı sıra bazı temel internet servislerinin de anlatılacağı seminerler saat 09.30'da başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi-