Fatih Üniversitesi Bilişim Günleri...

0
ozmo
Fatih Üniversitesi Bilişim Kulübü ve EMK ortaklığıyla sektörel ve Open Source dünyasını ve gelişmeleri anlatan seminerler dizisi düzenleniyor.

29-30 Nisan, 1 Mayıs ve 05-06-07 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan seminerlerin içeriklerini haberin devamında bulabilirsiniz.
* Pardus 2008 ve Ozgurlukicin.com Platformu
* OOXML ve Beraberindeki Sıkıntılar
* Ozgur Yazilima Ticari Firmalarin Yaklaşımı (Uygun Teknoloji)
* Açık Kaynak yazılımlar ve Güvenlik
* CEH

gibi seminerlerin yanı sıra, multimedia, network ve programlama konulu workshoplar düzenlenecektir.Amaç, ünivertsitemiz ve diğer üniversitelerde okuyan arkadaşları bilgilendirmek ve soru işaretlerini gidermektir. Bizim gibi düşünen herkesi üniversitemize bekliyoruz.

Ulaşım: Mecidiyeköy'den kalkan E60 numaralı otobüsler kullanmanız halinde 40 dakika içerisinde üniversitemizin kapısının önüne ulaşabilirsiniz.

Görüşler

0
ersin2k
Etkinlik saatleri ve linki olsa çok iyi olurdu. Ne yazık ki Fatih Üniv. sitesinde bir bilgi mevcut değil.
0
ozmo
cok uzgunum...detayli bilgi burada mevcut..

5-6-7 mayis ayri bir etkinlik olacak onun programini da atmaya calisirim..

http://img390.imageshack.us/my.php?image=big08seminerprogramisv0.jpg

kolay gelsin..
0
cubic-meter
Etkinlik ana sayfası buymuş:
http://www.bilisimgunleri.org/

Ama sanırım bu adresteki bilgiler daha aydınlatıcı olmuş:

http://www.uniaktivite.net/aktiviteler/aktivite.asp?uid=61&id=7910
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

inet-tr, XIV. Türkiye'de İnternet Konferansı, Linux Seminerleri

anonim

XIV. Türkiye'de İnternet Konferansı (http://inet-tr.org.tr/inetconf14/) kapsamında, LKD Seminer Çalışma Grubu tarafından üç seminer düzenleniyor

1. Türkiye`de Linux ve Serbest Yazılım Konferansı

sundance

Eveeet, gittik dönüyoruz. Fazlamesai ekibi olarak bilfiil katıldığımız 1. Türkiye'de Linux ve Serbest Yazılım Konferansı dönüşünde trende, patates bira eşliğinde semineri değerlendirip yorumlarımızı toparlıyoruz.

MMO İstanbul'da Özgür Yazılımlar semineri

coskung

Makine Mühendisleri Odası ve Linux Kullanıcıları Derneği işbirliğiyle, 22 Ekim Çarşamba akşamı 19.00'da, Enver Altın tarafından "Özgür Yazılımlar" başlıklı bir seminer verilecek. Yer, Beyoğlu'ndaki MMO İstanbul Şube. Seminer ücretsiz ve herkese açık.

İNETD Kablosuz Yerel Ağlarda Güvenlik Semineri

adervis

Bu hafta İNETD Teknoloji Seminerlerin'de "Kablosuz Yerel Ağlarda Güvenlik" seminerini Fırat OKAY veriyor. Etkinlik önceden kayıt olmak koşulu ile herkese açık ve ücretsiz.

INET-TR 2003 İçin Geri Sayım Başladı: 11-13 Aralık

FZ

Türkiye'de Internet ve bilgi işlem teknolojileri ile ilgili grupları biraraya getirerek İnternet'i tüm boyutlarıyla tanıtmak, geliştirmek, tartışmak, İnternet teknolojileri ile toplumsal verimliliği arttırmak ve toplumun dikkatini olabildiğince bu yöne çekmek amaçlarıyla ulusal boyutta düzenlenen geleneksel INET-TR konferansı bu sene yine pek çok deneyimli konuşmacıya evsahipliği yapacak.

Benim en çok dikkatimi çeken başlıklardan birkaçı: Mono ile C#/.NET, E-Posta Sunucularda Filtreleme, Linux 2.6 Çekirdeği ve Güvenlik, Linux ile Gömülü Sistemler ve Linux ile Kablosuz (Wireless) Ağlar.

Detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz.

Düzeltme: Dr. Akgül´ün yolladığı e-postayı biraz karışık bir kafa ile okumak sureti ile yanlış bilgilendirme yapmışız, Turquaz ve Samba seminerleri INET-TR kapsamında ve belirlenen tarihlerde değilmiş. Uyarısı için Doruk Fişek´e teşekkür eder, gereksiz heyecan ve yanlış bilgilendirme için en içten özülerimizi sunarız.