Delphi 2006 Lansman Etkinlikleri

0
anonim
Borland Türkiye (Bilgi ve Teknoloji Grubu Ltd.) Delphi 2006 lansmanı için 6 Aralık Salı İstanbul ve 7 Aralık Çarşamba Ankara'da etkinlik düzenliyor. Borland uzmanları Jason Vokes (Borland Delphi Ürün Müdürü), Alexander Goes (Borland EMEA Satış Müdürü) ve Doğuş Uysal (Borland Türkiye Ürün Direktörü) ev sahipliğinde seminer konukları olacak.

İçerik:
13.30-14.00 Kayıt & Hoşgeldiniz
14.00-14.15 Giriş/Tanıtım
14.15-14.45 Yeni Üretkenlik, Performans ve Hata Ayıklama Özellikleri
14.45-15.00 Uygulama Yaşam Döngüsü Yönetimi
15.00-15.30 C++Builder ile Uygulama Geliştirme
15.30-16.00 Kahve Molası
16.00-16.45 Delphi 2006 ile Modelleme Başarımı
16.45-17.30 ECO III 17.30 Kapanış. Çözüm ortaklarımızın standlarını ziyaret imkanı.

Yer:
6 Aralık 2005 Salı - İstanbul
Point Hotel
Topçu Caddesi No:2
80090 Taksim / İstanbul


7 Aralık 2005 Çarşamba - Ankara
Sheraton Hotel Balo Salonu B
Noktalı Sokak
06700 Kavaklıdere / Ankara

Etkinliğe online kayıt yaptırmak için buraya tıklayın.

İlgili Yazılar

Bilinen En Büyük Asal Sayı

mascix

newscientist.com'un haberine göre; 26 yaşında, Amerika'da okuyan bir öğrenci, en büyük asal sayıyı bularak, matematik literatürüne geçti. Yeni sayımız 6,320,430 basamaklı bir sayı.
Editör'ün Notu: Teknik sorunlardan dolayı haberi mascix adına yollayan YuXeL'e teşekkürler.

Korsanlar Savaşı

parsifal

BSA Türkiye'nin de faliyetlerini izinsiz olarak sürdürdüğü ortaya çıktı.
Burdan haber ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.

COMPEX Fuarında Buluşalım!

anonim

COMPEX 2003 28. Uluslararası Bilgisayar Fuarı, 04-07 Aralık 2003 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Rumeli Fuar Merkezi'nde yapılacak. Detaylı bilgi için www.compex.com.tr

Sertifikasyonun Önemi

FZ

Avrupa ve ABD'de 32.000 BT çalışanı ve 1830 işveren arasında yapılan bir araştırmaya göre bilgi teknolojileri konusunda sertifikasyonun önemi artmış durumda. Sertifikasyonun avantajının en çok hissedildiği alanlar ise proje yönetimi ve bilgi teknolojileri güvenliği.

Kasparov Yeniden PC´ye Karşı!

sametc

Efsanevi satranç şampiyonu Garry Kasparov bir kez daha insan beyninin makinelerden üstün olduğunu kanıtlamaya çalışacak.Kasparov, bu kez saniyede 3 milyon hamle hesap edebilme kapasitesine sahip bir bilgisayar programıyla sanal gerçeklik ortamında karşı karşıya gelecek.

devamı...