Debian GNU/Linux 2.2.r7 Duyuruldu!

0
anonim
Debian`in stable sürümlerinden kodadı `potato`nun 7. versiyonu duyuruldu. Bu sürümde öncelikle güvenlik açıklarına yer verilmiş, bunun dışında ise bir kaç ufak bug ile uğraşılmış. Eski potato sürümünü kullananlar ve apt ile sistemlerini güncel tutmayı başarmış olanlar için sorun yok, yine apt ile tüm güvenlik açıklarını kapatabilirler.

Konu hakkında ayrıntılı bilgi icin: http://www.debian.org/News/2002/20020713 adresine göz atabilirsiniz

Görüşler

0
anonim

Debian`in woody surumunu tum debian severler gibi bende buyuk bir heyecanla beklemekteyim.

Woody icin ortada bir resmi logo yarismasi var. (Dikkat edin yarisma resmi degil sadece logo resmi ,)

Bende elimden geldigince bu yarismaya destek vermeye calisiyorum...

Eger 1 dakikanizi ayirabilecek durumdaysaniz debian`in woody surumu icin hazriladigim banner ve logolar hakkinda bana dusunce ve goruslerinizi aktarabilir misiniz?


Debian GNU/Linux Banners and Logos

http://www.angelfire.com/linux/knt-soulfire/

0
FZ
Debian GNU/Linux banner ve logoları çok hoş olmuş! :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Sco´ya dur!

sundance

Avusturya´lı bir firma, kendisine yasadışı olarak Sco´ya ait kodlar bulunduran Unix versionları kullandığı gerekçesiyle lisans satmak isteyen Sco firmasından detaylı olarak bu iddialarını kanıtlamalarını resmi olarak istedi.

Sözkonusu açıklamada eğer 1 Şubat 2004 tarihine kadar iddialarını ispatlayamazsa, Sco firması hakkında, şirketi karalamaya yönelik, asılsız beyanatta bulunmaktan dava açılacak

Someeebody stop Ally Mc Beal!

Mandrake'den İsim Değişikliği

berkin

Mandrake Linux, Conectiva ile birleşiminden sonra karşımıza yine önemli bir gelişmeyle çıkıyor. Mandrake, ismini MANDRIVA olarak değiştiriyor.

Wireless avlamanın yararları: Özgür Knoppix Kitabı

sundance

New Jersey'de jetlagi atlatmak için 26 saatten sonra uyuyup uyandığımda (laptopı açtığım ana denk geliyor bu) yarısından fazlası açık 37 tane kablosuz ağ buldum. Tesadüf o ki ;) en yakını FreeLinuxCd.org'un ağıydı, hemen daldım.

Eşe dosta mailları attıktan sonra, bir de uzun süredir bakamadığım freelinuxcd.org'a bir göz atayım dedim veee hayırsız FM takipçilerinden Conan'ın Knowing Knoppix isimli özgür knoppix kitabından bahsettiğini gördüm. Bu vesileyle OpenOffice formatında yazılmış bu kitabı sizlerle paylaşayım istedim.

Kim demiş war driving anca bela getirir diye. Neyse wlan'ın sahibi (Oktay) içerde hala uyuyor, o kalkmadan kaçsam iyi olur ;)

E-Lapis Dergisinin Debian Özel Sayısı Çıktı

anonim

E-Lapis dergisinin Debian özel sayısını tamamladık. Alper Orus arkadaşımızın içeriğini hazırladığı bu özel sayımızı umarım zevkle okursunuz. 15 Güne kadar dergimizin 3. sayısını ve Firefox elkitabı isimli tekrar bir özel sayıyı dergimizin internet sitesinden (İndir bölümünden) ücretsiz olarak indirebilirsiniz:

Lindows Adını Değiştiriyor

yuxel

Slashdot'daki habere göre, Microsoft, Lindows'a 2001 yılında açtığı davayı kazanmış. Lindows'un yeni ismini heyecanla bekliyoruz.