Bilgisayar manyakları uslanmaz birer sex makinasıymış!!

0
larweda
Amerikan bilgi teknolojileri iş bulma sitesi JustTechJobs.com`un yaptığı bir araştırmaya göre, hayatı bilgisayarla geçen (Eve gitsem de bilgisayarla uğraşsam diyen! :-)) 7500 denek üzerinde yapılan ankette, bilgisayarla ilgili çalışan insanlar (yılda ortalama 109 defa), normal amerikalılardan (yılda ortalama 79 defa) daha fazla sex yapıyorlarmış.
JustTechJobs.com sitelerini kullanan insanların genel profillerini çıkarmak üzere bir anket hazırlamış ve geyik olsun diye de yılda kaç defa sex yapıldığı sorusunu koymuş. Bu tarz bir sonuç çıkması ise beklenmiyormuş.

JustTechJobs.com`un patronu Ross Curtis'in ise bu sonuç üzerine mantıklı olabilecek bir teorisi var: "Düşünün" diyor adam, "Sözkonusu adamlar benim gibi adamlarsa, çocukken okulda herkesin parmakla gösterdiği ve güldüğü silik bir tip olmuş ve büyük ihtimalle 22-23 yaşına kadar hiç öpüşmemiştir. Şimdi bu adamların parası ve gücü var, üstelik karşı cins de bunu anlaşılmaz bir şekilde çekici buluyor. Tahmin edersiniz ki onlar da bu fırsattan yararlanıyorlar."

Bu haber tamamiyle gerçekdışı da olabilir ama..

Ne diyorsunuz, hoşunuza gitti mi, yoksa çok mu tanıdık geldi? :-))

Görüşler

0
FZ

Ross Curtis''in yorumuna katılıyorum bir miktar.

Pek çok erkek daha orta son-lise ilk yıllardan itibaren öyle ya da böyle, masumane ya da damardan karşı cins olayına girerken, bilgisayarcı dediğimiz ve çok geniş bir kesimi kapsayan etiketi taşıyan insanlar daha doğrusu gençler, en enerjik, aktif zamanlarını bilmem ne grafik kartının dokümanlarda bulunmayan fonksiyonlarına, veri yapılarına, algoritmalara, matematiğe falan harcıyorlar. Aslında silik değiller sadece öyle görünüyorlar :-)

Bu tip insanların hayal güçlerinin ve zekalarının gelişmemiş olması beklenemez ki bence bu da cinselliği doğudan etkiler!

0
anonim
hepiniz siliksiniz kabul edin...
öle yada böyle hayatın içine balıklama dalamamış hep biraz da dışardan seyretmişsiniz hayatı
en bagıracak yerde susmuş hep dışardan beklemiş hiç ilk adım atamamışsınız belkide
ilk sevgiliniz hep platonik kalmış
ilk sıgarayı içmişsiniz onu düşünerek
ah biraz da boyunuz uzun burnunuz şöyle olsaydı hele gözlükleriniz hiç olmasalardı ne vardı
kime niyet kime kısmet yaşamışsınız
cok da yaşamamışsınız izlemişsiniz coğunlukla yaşanılanları
tam sevda türküleri söyleyip coşacagınız çağlarda hep bişeyler eksik kalmış
hiçte umduğunuz gibi yaşamamışsınız sevdanızı
hep türküsüyle yetinenlerden olmuşsunuz...
ve anlamışsınız hiçte size göre değilmiş bu dünya
sizde bir gece sessizce intahar etmişsiniz klavyenin tuşlarında
ansızın kimse duymadan çekip gitmişsiniz...
çekip silmişsiniz ne varsa...

0
anonim
Valla $u anda prof. programci olarak calisan bir kisiyim (Yazdiklarim arasinda dandini muhasebe programlarindan cok gelismis 3d Enginelere kadar pek cok program var). Ama yukarida tarif ettigin insan modeline uymuyorum pek.Tanidigim bilgisayar manyaklarinin cogu da benim gibidir.

Ilk -sevgilim- ile orta okul zamaninda ciktik ve platonuik degildi iliskimiz.

Ilk cigarayi ne zaman ictigimi hatirlamiyorum pek...

55-60 KG arasi deynek gibi pek yakisikli olmayan bir tipim ama halimden gayet memnunum.

Sevda turluleri soylemedim hic sesim iyrenctir. Ama costum.. ictim azittim kizin kapisina gidip nara attim vs...

Bir gun aynanin karsisina gec ve kendi icine kapanmis, burnu buyuk kisiliginin bir tahlilini yap...

0
anonim
üstüne alinma konu sen degilsin
muckk:))
siliksiniz derken ucunun sana dokunmasini istememistim bu arada bende silik sayilirim:)
senin gibi lapinlere bayilirimm...
0
anonim
Bilgisayar manyaklarinin baya bir kisminin genelde cevre ile uyumsuzluklari ve psikolojik sorunlari nedeniyle zamanin neredeyse tamamini bilgisayar karsisinda geciriyor.
Kendimden ornek verecek olursam cocukken ugradigim tecavuzu ve verdikleri uyusturucuyu unutmak icin, vaktimi harcayabilicegim iki yol vardi : Televizyon veya Bilgisayar. Bilgisayari sectim vaktimi onla harcadim.
Evet korkaktim. Gecmiste kendimi savunmaktan acizdim. Hala oyle sayilabilirim bazi bakimlardan.
Her nekadar belli donemlerde kizlarla iliski kurmaya calismissamda basarili olamadim. 27 yasindayim ama hic bir kizla opusmedim.
Bilgisayar manyagi olan arkadaslarimin genelde karsi cins ile ilgili problemi var. Buna karsin bilgisiyar isinde cok iyi ve karsi cins problemi olmayanlar da.
Demek istegim su: Bilgisayar manyagi olanlarin genelde psikolojik sorunlari var. Sanirim bilgisayar manyaklari buyuk bir kismi psikolojik sorunlarini asamadiklarindan hafta 20 defada sex yapiyorum diyerek sanal cevap vermisler. :))
0
anonim
Ben bilgisayar mantağı olarak size belki bir ölçüde katılabilirim pisikolojik bakımdam bizim bir sorunumuz yok. Bunu hem sex yönünden hemde diğer yönden beni deniyen kız arkadaşlarım söylüyor. Valla ben burada bahsedilen standartların üzerindeki sex yapma miktarından şikayetçi değilim yapamayanlar çatlasın.......
0
anonim
sex yapamamak mı? istanbulda 5 milyonu olupda karayollarının kenarındaki çimlerde 5 dk lik bir cinsel birleşme yaşıyan o kadar çok kişi varki, amaçları sadece sex'i yapmış olmak!!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

windrivers.com da ücretlenmiş...

parsifal

Tam f2s.com haberini okumuş, kendi kendime "alla alla..." deyip, bir yandan da eve getirdiğim scanner'ın driver'larını indirmek için, artık refleks haline gelmiş bir şekilde, www.windrivers.com adresini yazdım.

Eeee ne mi olmuş? Çok büyük bir haltmış gibi onuda paralı yapmışlar...
Google ne güne duruyor???

Yapay zeka, Özgürlük isteği ruhtan mı gelir?

Evil_Empire

İngiltere'de yapay zeka ve robotik deneyleri yapan Magna bilim-macera merkezinde bir robotun kaçması bilim adamlarını oldukça şaşırtmış. Robotları arenada dövüştürüp onaran ve tekrar dövüştüren insanlık dışı(!) uygulamadan bunalan "Gaak" isimli robot 15 dakikalik boşluktan yararlanarak otoparka kadar kaçmayı başarmış. Robotun kaçması Prof. Noel Sharkey'i oldukça heyecanlandırmış. Korku, özgürlük gibi şeyler nerden geliyor acaba? Bu olay bana Space Odyssey 2001'in HAL'ini hatırlattı.
Haber icin tıklayın ...

Yurtdışı Internet Çıkışlarında Sorun

FZ

Türk Telekom, denizaltı fiberoptik kabloların bu sabah kopmasından kaynaklanan yurtdışı internet çıkışlarında yaşanan sorun nedeniyle, hizmeti alternatif yollardan verecek.

Türk Telekom Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, saat 08.20'den itibaren Türk Telekom'a ait sea-me-we3 denizaltı fiberoptik kablolarda meydana gelen kopmadan dolayı, Türkiye'nin yurtdışı internet bağlantılarında aksamalar yaşanıyor. Problemin kaynağının tespiti ve kısa sürede giderilmesi için çalışmaların sürdürüldüğü belirtilen açıklamada, hizmetin geçici olarak alternatif yollardan verileceği ve gelişmelerden kamuoyunun bilgilendirileceği kaydedildi.

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/veriler/2004/01/04/haber_101242.php

LiMo nedir?

anonim

LiMo yeni bir gruplaşma. Çeşitli telefon şirketleri bir araya gelerek Linux Mobile Edition için standart bir işletim sistemi geliştirdiler. Sonuçlar çok olumlu. İspanya'daki fuarda 15'ten fazla yeni telefon beğeniye sunuldu.

AMD UMC ile yeni bir fabrika konusunda anlaştı

conan

AMD dünyanın ikinci büyük chip fabrikasını elinde bulunduran UMC şirketi ile Singapur'da bir fabrika açmak konusunda anlaştı. 2005'in ortalarında açılması beklenen fabrika ile AMD önemli bir sorunu olan üretim konusunda yeni bir atağa geçti. Şu anda AMD 2, Intel ise 13 fabrikaya sahip. AMD CEOsu Jarry Sanders'in yaptığı açıklama da komiğime gitti: "Real men have fabs."