'basit' v076b içerik yönetim sistemi

0
larweda
Fazlamesai.net tayfasının bir ürünü olan `basit` içerik yönetim sistemi, ilk adam gibi sürümü olan 0.76b ile yayınlandı.

Detaylar için www.fazlamesai.net/basit/

Mutlaka göz atın, deneyin, yorum yapın, kullanın..

İlgili Yazılar

Serbest Kod`un Güzellikleri

sundance

Serbest kod şöyle iyidir böyle iyidir. Konuşur dururuz.

Fakat gerçekten unutuğumuz bir yönü de var ki o da `PAYLAŞIM`
Biz de bunu BASIT hack edilince öğrendik !!!

Basit 0.80 Stable (sağlam yani)

butch

Beta sürümüyle yeni yapısını ve amacını göstermeye çalıştığımız Basit'in son sürümü kararlı haline ulaştı ve beğeninize sunuldu. Bu sürümün özellikleri blok desteği eklenmesi, bilinen bütün hataları ve açıklarından arındırılmış olması ve bütün fonksiyonlarının (bizce) en iyi düzeye getirilmiş olması. Bundan sonra ne mi olacak? Anlatayım...

Basit ve Fazlamesai.net

sundance

Cumartesi günü 1. Türkiyede Linux ve Serbest Yazılım Konferansı kapsamında Fazlamesai ekibi olarak Ankara`da Basit içerik sistemi ve Fazlamesai hakkında küçük bir oturum gerçekleştireceğiz.

Daha çok Basit`in tanıtımı amaçlı olan bu toplantıda bizleri takip edenleri memnun edeceğini düşündüğümüz bir süprizimiz var (Ginger`dan daha etkileyici olacağını garanti ederim :). Öte yandan Yaklaşık bir yıl kadar önce başlattığımız Fazlamesai.net ve bizler, sizler hakkında küçük de bir sohbet yapmak istiyoruz. Umarım orada olursunuz...

Basit 1.1

butch

Basit'in yeni sürümü 1.1 yayında. Önceki sürümden bu zamana bilinen bütün hatalarından ayıklanan basit, önemli birkaç yeni özellik de içeriyor. Bunlardan bazıları:

- Blok sistemi tamamen değiştirildi, geliştirildi
- Site caching özelliği eklendi (Türkçesini bulamadım)
- Fransızca, Çekoslavakça, Almanca dil desteği eklendi.

Tüm değişiklikleri görmek için buraya.

'basit' Freshmeat`de

sundance

Ana haber bültenlerinde görürüz, bir Tv kanalı kendisinde yayınlanan bir diziyi haber olarak girer, gazeteler kendi kendilerine ödül verir.

Bu doğrultuda kendi kendimizi haber yapmak gibi bir isteğimiz yok, ama ilk defa Freshmeat`de bir ürünümüzü görünce kendimizi tutamadık, mazur görürsünüz umarız :)

http://freshmeat.net/projects/basit/