Basit ve Fazlamesai.net

0
sundance
Cumartesi günü 1. Türkiyede Linux ve Serbest Yazılım Konferansı kapsamında Fazlamesai ekibi olarak Ankara`da Basit içerik sistemi ve Fazlamesai hakkında küçük bir oturum gerçekleştireceğiz.

Daha çok Basit`in tanıtımı amaçlı olan bu toplantıda bizleri takip edenleri memnun edeceğini düşündüğümüz bir süprizimiz var (Ginger`dan daha etkileyici olacağını garanti ederim :). Öte yandan Yaklaşık bir yıl kadar önce başlattığımız Fazlamesai.net ve bizler, sizler hakkında küçük de bir sohbet yapmak istiyoruz. Umarım orada olursunuz...

Görüşler

0
anonim
Olamam ki :(
0
Max
hadi bakalim :)))
bende orda olmicam ama merak ettim
0
anonim
Ben orada olacağım ama aynı saatte Serdar Özler tarafından Efsane II semineri olacak doğrusu hangisine katılacağım konusunda kararsız kaldım. Ayrıca şu anda konferanstan bildiriyorum eğer ankarada olupta gelmeyen varsa çok şey kaçırıyor diyebilirim
0
SHiBuMi
Bol şans, konferansla ilgili görüşlerinizi sitede bekliyoruz.
0
anonim
Merhaba;
Eğer fazlamesai sitesi yönetici arkadaşlarım isterlerse Basit programının Türkçe Web Server Programı içine yerleştirebiliriz.Şu anda populer portal sitelerinde php Nuke,dcp-portal eklenmiş durumda..Cevabınızı bekliyorum..Kolay gelsin..
jetfer@yahoo.com
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

'basit' v076b içerik yönetim sistemi

larweda

Fazlamesai.net tayfasının bir ürünü olan `basit` içerik yönetim sistemi, ilk adam gibi sürümü olan 0.76b ile yayınlandı.

Detaylar için www.fazlamesai.net/basit/

Mutlaka göz atın, deneyin, yorum yapın, kullanın..

Serbest Kod`un Güzellikleri

sundance

Serbest kod şöyle iyidir böyle iyidir. Konuşur dururuz.

Fakat gerçekten unutuğumuz bir yönü de var ki o da `PAYLAŞIM`
Biz de bunu BASIT hack edilince öğrendik !!!

Basitonline.com ve Basit 0.80 Beta

butch

Fazlamesai ekibinin bir çalışması olan Basit İçerik Yönetim Sisteminin yeni sürümü çıktı ve artık basitin yeni evi basitonline.com. Bir süredir tüm fazlamesai ekibi olarak üzerinde çalıştığımız bu sitenin temel amaçları şunlar:

Basit 1.1

butch

Basit'in yeni sürümü 1.1 yayında. Önceki sürümden bu zamana bilinen bütün hatalarından ayıklanan basit, önemli birkaç yeni özellik de içeriyor. Bunlardan bazıları:

- Blok sistemi tamamen değiştirildi, geliştirildi
- Site caching özelliği eklendi (Türkçesini bulamadım)
- Fransızca, Çekoslavakça, Almanca dil desteği eklendi.

Tüm değişiklikleri görmek için buraya.

Basit 1.0 RC1 pişti

butch

Bilenler bilir fazlamesai ekibinin ilgi alanlarının önemli bölümünü içerik yönetim sistemleri oluşturur. Hatta kendilerinin de böyle bir ürünü var. İsmi Basit. İşte bu Basit'in yeni bir sürümü çıkmış. Buyrun deneyin, bu arada basitonline.com'un yeni halini de bir gözden geçirin. Basit'te yeni neler mi var. Üyelik sistemi, yorum desteği, forum, içeriği hem statik hem de dinamik olarak sunma seçenekleri, yeni bir arama alt yapısı, tek html dosyasından oluşan yeni bir tema sistemi vs.
Belirtmekte yarar bu sürüm aslında 1.0 sürümünün bir habercisi. Ama yine de gayet sağlam. Deneyin görün, bir probleminiz veya talebiniz olursa burada ve orada tartışalım.