`basit´ v0.76d içerik yönetim sistemi

0
butch
Uzunca bir süredir üzerinde çalıştığımız basit'in büyük değişiklikler içerecek yeni sürümünün sizlere sunulmasına sadece birkaç hafta kaldı. 0.76d ise basit'in yeni çehresini size göstermeden önce 0.76 serisinin bilinen bütün hatalarından arındırılmış son hali. Daha önce basit'i kullananlara 0.76d versiyonuna geçmeleri tavsiye edilir. Bunun için sadece .php3 dosyalarını eskilerinin yerine koymaları yeterli olacaktır. Birkaç hafta sonra çıkacak olan yeni sürüme gelince; inanın çok şaşıracak ve memnun olacaksınız. Bayinizden ısrarla isteyiniz...

İlgili Yazılar

'basit' Freshmeat`de

sundance

Ana haber bültenlerinde görürüz, bir Tv kanalı kendisinde yayınlanan bir diziyi haber olarak girer, gazeteler kendi kendilerine ödül verir.

Bu doğrultuda kendi kendimizi haber yapmak gibi bir isteğimiz yok, ama ilk defa Freshmeat`de bir ürünümüzü görünce kendimizi tutamadık, mazur görürsünüz umarız :)

http://freshmeat.net/projects/basit/

Basit 0.80 Stable (sağlam yani)

butch

Beta sürümüyle yeni yapısını ve amacını göstermeye çalıştığımız Basit'in son sürümü kararlı haline ulaştı ve beğeninize sunuldu. Bu sürümün özellikleri blok desteği eklenmesi, bilinen bütün hataları ve açıklarından arındırılmış olması ve bütün fonksiyonlarının (bizce) en iyi düzeye getirilmiş olması. Bundan sonra ne mi olacak? Anlatayım...

Basit 1.1

butch

Basit'in yeni sürümü 1.1 yayında. Önceki sürümden bu zamana bilinen bütün hatalarından ayıklanan basit, önemli birkaç yeni özellik de içeriyor. Bunlardan bazıları:

- Blok sistemi tamamen değiştirildi, geliştirildi
- Site caching özelliği eklendi (Türkçesini bulamadım)
- Fransızca, Çekoslavakça, Almanca dil desteği eklendi.

Tüm değişiklikleri görmek için buraya.

Basit 1.0 RC1 pişti

butch

Bilenler bilir fazlamesai ekibinin ilgi alanlarının önemli bölümünü içerik yönetim sistemleri oluşturur. Hatta kendilerinin de böyle bir ürünü var. İsmi Basit. İşte bu Basit'in yeni bir sürümü çıkmış. Buyrun deneyin, bu arada basitonline.com'un yeni halini de bir gözden geçirin. Basit'te yeni neler mi var. Üyelik sistemi, yorum desteği, forum, içeriği hem statik hem de dinamik olarak sunma seçenekleri, yeni bir arama alt yapısı, tek html dosyasından oluşan yeni bir tema sistemi vs.
Belirtmekte yarar bu sürüm aslında 1.0 sürümünün bir habercisi. Ama yine de gayet sağlam. Deneyin görün, bir probleminiz veya talebiniz olursa burada ve orada tartışalım.

Basitonline.com ve Basit 0.80 Beta

butch

Fazlamesai ekibinin bir çalışması olan Basit İçerik Yönetim Sisteminin yeni sürümü çıktı ve artık basitin yeni evi basitonline.com. Bir süredir tüm fazlamesai ekibi olarak üzerinde çalıştığımız bu sitenin temel amaçları şunlar: