Ankara Universitesi Linux Seminerleri

0
hcg
Ankara Üniversitesi Fen Fakülteliler Bilişim Topluluğu ve Linux Kullanıcıları Derneği Seminer Çalışma Grubu işbirliğiyle 28-29 Mayıs tarihlerinde A. Ü. Eczacılık Fakültesi'nde Linux seminerleri düzenleniyor.
28 Mayis 2009 Persembe

17:30-18:10 "Linux Nedir?" Doruk Fisek, Linux Kullanicilari Dernegi Baskani

18:20-19:00 "Linux'a Nereden Baslasak?" Mahmut Sedat Erogul, Bilgisayar Yüksek Mühendisi

***

29 Mayis 2009 Cuma

17:30-18:10 "Saglikta Acik Kaynak Kodlu Yazilimlar" Ergin Soysal, Uzman Doktor, A. Ü. Temel Tip Bilimleri / Biyoistatistik ve Tip Bilisimi Anabilim Dali

18:20-19:00 "Ankara Üniversitesi'nde Acik Kaynak Kod Kullanimi" Mehmet Ali Öksüz, A. Ü. Sistem ve Ag Sorumlusu

Katilimlarinizi bekliyoruz.

Yer : A. Ü. Eczacilik Fakültesi Bayer Salonu

Harita : http://tinyurl.com/fenbit-linux09-05

Poster : http://tinyurl.com/fenbit-poster09-05

Iletisim : http://fenbit.ankara.edu.tr

İlgili Yazılar

15 Mart, Fatih Üniversitesi, Linux Semineri

hcg

Fatih Üniversitesi Kariyer Kulübü ve LKD Seminer Çalışma Grubu ortak çalışması. Kariyer Günleri kapsamında, 15 Mart Pazartesi günü, 11.30-13.00 arasında, Fatih Üniv. D Blok Konferans Salonunda, Enver Altın tarafından "Linux'u ne kadar tanıyoruz?" başlıklı bir seminer verilecek.

İlgilenen herkes davetlidir.

Ağ Madenciliği Semineri

FZ

Internet’in yaygınlaşması ve her alanda bilgi sağlaması günlük yaşantımıza hızla girmesine neden olmuştur. Haber, ekonomi, kültür, eğitim, sağlık hizmetleri ve reklam gibi birçok alanda bilgi kaynağı olan Internet ortamında, kullanıcı kendisi için gerekli bilgileri bulmakta çoğu zaman zorlanmaktadır. Bunun nedeni sorgulama araçlarının yeteneklerinin sınırlı olması ve Internet ortamındaki bilgilerin dağınıkve çok miktarda olması olarak görülmektedir.

OpenOffice.org 2.0 Partisi

anonim

OpenOffice.org Türkiye tarafından, OpenOffice.org'un 2.0 sürümünün çıkış haftasında, hem yeni OpenOffice sürümünü kutlamak, hem de sohbet edip kaynaşmak için İstanbul Taksim'de 22 Ekim 2005 Saat 13:00'de başlayacak bir etkinlik düzenleniyor.

Turing Günü - İstanbul Bilgi Üniversitesi

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafından 31 Mayıs 2003, Cumartesi günü düzenlenecek olan Turing Günü´ne ilgili herkes davetlidir.

Bu sene adı geçen seminere konuşmacı olarak katılacak olan araştırmacılardan biri, daha önce yine FM´de bahsi geçmiş olan Dr. Richard Wallace. Dr. Wallace, 2000 ve 2001 yılında Loebner Ödülünü kazanmış ve `en insani´ program kabul edilen A.L.I.C.E. isimli yapay diyalog yazılımının ve AIML (Artificial Intelligence Markup Language) dilinin yaratıcısı.

1. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği

tongucyumruk

LKD'nin Bu yıl birincisini düzenlediği Linux ve özgür yazılım şenliği 16-05-2002 tarihinde Ankara Üniversitesi Eczacılık fakültesinde başlayacak... 4 Gün sürecek olan şenlikte 4 salonda seminerler, oyun turnuvası ve toplu kurulum gibi etkinlikler düzenlenecek. Özellikle Ankaralı penguenlerin kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm şenlikte ayrıca Cuma ve Cumartesi günleri Linux belgeselininde gösterimi yapılacak. Şenlik programı ve daha ayrıntılı bilgilere Şenlik ana sayfasından ulaşılabilir.

Acaba katılacak olan fazlamesaiciler için özel bir işaretmi tasarlasak?