Ankara Universitesi Linux Seminerleri

0
hcg
Ankara Üniversitesi Fen Fakülteliler Bilişim Topluluğu ve Linux Kullanıcıları Derneği Seminer Çalışma Grubu işbirliğiyle 28-29 Mayıs tarihlerinde A. Ü. Eczacılık Fakültesi'nde Linux seminerleri düzenleniyor.
28 Mayis 2009 Persembe

17:30-18:10 "Linux Nedir?" Doruk Fisek, Linux Kullanicilari Dernegi Baskani

18:20-19:00 "Linux'a Nereden Baslasak?" Mahmut Sedat Erogul, Bilgisayar Yüksek Mühendisi

***

29 Mayis 2009 Cuma

17:30-18:10 "Saglikta Acik Kaynak Kodlu Yazilimlar" Ergin Soysal, Uzman Doktor, A. Ü. Temel Tip Bilimleri / Biyoistatistik ve Tip Bilisimi Anabilim Dali

18:20-19:00 "Ankara Üniversitesi'nde Acik Kaynak Kod Kullanimi" Mehmet Ali Öksüz, A. Ü. Sistem ve Ag Sorumlusu

Katilimlarinizi bekliyoruz.

Yer : A. Ü. Eczacilik Fakültesi Bayer Salonu

Harita : http://tinyurl.com/fenbit-linux09-05

Poster : http://tinyurl.com/fenbit-poster09-05

Iletisim : http://fenbit.ankara.edu.tr

İlgili Yazılar

4. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği başlıyor!

loker

Linux Kullanıcıları Derneği'nin her yıl düzenlediği Linux ve Özgür Yazılım Şenliği 19-22 Mayıs 2005 tarihleri arasında Ankara Milli Kütüphane Konferans Salonları'nda gerçekleşiyor.

Ruby on Rails Semineri..

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, EMO'nun desteği ile 12 Kasım 2005 tarihinde İstanbul Elektrik Mühendisleri Odası'nda "Ruby on Rails" semineri düzenliyor. Hüseyin Gömleksizoğlu'nun vereceği seminer saati 13:30. Seminer, önceki LKD seminerleri gibi herkesin katılımına açık ve ücretsiz. Herkesi bekliyoruz!

Ayrıntılı bilgi için: http://seminer.linux.org.tr/

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2006'nın ardından

tongucyumruk

Soru: Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri'nin en kötü yanı nedir?
Cevap: Bitmesi

Evet, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından gelen konukları dinlediğimiz, sadece dinlemekle kalmayıp gerektiğinde tartıştığımız, sanal alemden tanıdığımız insanlarla yüzyüze görüşme fırsatı bulduğumuz, eski dostlarla hasret giderme, yeni insanlarla tanışma şansı yakaladığımız bir Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri daha sona erdi. Gidenler zaten orada dinledi, tartıştı, eğlendi. Geriye de gitmeyenleri kıskandırmak, gelecek yıl gelmelerini garanti etmek için olan bitenleri yazmak kaldı.

Özgür Yazılım ve Linux Günleri 2010 Etkin Katılım Çağrısı

butch

2-3 Nisan 2010′da yapılacak Özgür Yazılım ve Linux Günleri‘nde yer alacak konu başlıkları:

19 Mart, Balıkesir Üniversitesi Linux Seminerleri

hcg

Balıkesir Üniversitesi, Bilgisayar ve Internet Topluluğu ve LKD Seminer Çalışma Grubu işbirliğiyle; 19 Mart 2010 Cuma günü, Balıkesir Üniv. Nef Konferans Salonu'nda, 2 bölüm halinde Linux seminerleri düzenliyoruz.