Açık Kodlu CRM Yazılımı Vtiger CRM Şimdi Türkiye’de

0
anonim
Dünya'da 140.000'den fazla şirketin, 10 dilde kullanmış olduğu açık kaynak kodlu müşteri ilişkileri yönetimi sistemi Vtiger CRM, şimdi Türkçe olarak Türk işletmelerinin dinamiklerini arttırmak üzere sunuluyor.
Global rekabetin giderek hissedilmeye başladığı bir dönemde, orta ve büyük ölçekli işletmelerin hem rekabet güçlerini arttırmak hemde yeni pazarlara entegrasyonunu sağlamak amacıyla önemli danışmanlar tarafından gerçekleştirilen proje geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

Proje hakkında Projenin yöneticisi Gökhan Mercanoğlu Vtiger CRM'i şöyle tanımladı: "Türkiye'nin ilk ve tek açık kaynak kodlu ücretsiz müşteri ilişkileri yönetim sistemi olan Vtiger CRM, işletmelerin müşterileri ile ilişkilerini etkin bir biçimde yönetirken hızlı ve kapsamlı hizmet sunmalarını sağlamakta, müşteri ilişkilerini online ve gerçek zamanlı bir hale getirerek işletmenin performansını ve müşteri memnuniyeti arttırma ve operasyon maliyetlerini belirgin bir biçimde düşürüyor."

Proje hakkında detaylı bilgi almak için www.vtigerturkey.com adresi ziyaret edilebilir.

Görüşler

0
anonim
Kendini kanıtlamış açık kodlu bir yazılımın Türkçeleştirilmesi güzel bir çalışma olmuş, yapanlara teşekkürler.

Not olarak, site Joomla ile yapılmış ancak profesyonel bir görüntüsü yok, örneğin site ikonu halen joomla'nın kendi ikonu. Amaç orta ve büyük çaptaki şirketlerse birkaç optimizasyon yapılması faydalı olabilir.
0
onur80
Bi burda kurduk.. cok professyonel olmus.. CRM yaziliminin tanitimini yapan sayfa joomla ama CRM yaziliminin kendisi hic oyle bir hava vermiyor..
0
anonim
Evet proje sitesini hazırlarken joomlayı kullandık ama VtigerCRM joomladan bağımsız başka bir projedir. Kullanan ve kuran arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa sevinirim.
0
fkoksal
Tam da "Vay, demo sayfası koymuşlar" diyecekken sayfanın çalışmaması kötü oldu.
İlk izlenim önemli derler, böyle şeylere dikkat etmek lazım.
0
anonim
Merhabalar
Geçtiğimiz üç günde demo sitemize 140.000 tekil giriş oldu ve ne yazık ki serverlerimiz artık bunu kaldırmakta zorlanıyor demo adresimiz http://www.vtigerturkey.com/demo

Belirtiğimiz gibi bu açık kaynak kod projesidir herhangi bir kurum veya şirketin desteğinde değil, gönüllü geliştirici ve danışmanlar tarafından gerçekleştirilmektedir.

PHP geliştirici arkadaşları ve danışman arkadaşları projeye destek vermek üzere http://vtigerforge.fosslabs.com/projects/turk/ adresine bekliyoruz.

0
borak
bence çok güzel olmuş elinize sağlık.Demo sayfasına girmekte bir sorun yaşamadım şu ana kadar yaklaşık 1 haftadır deniyorum. Kendimize ait bir web server kurduk sadece vtiger için, ilaç gibi oldu. Türkçe kullanma klavuzuna ihtiyacım var ama ve birkaç ipucuna, müşterilere ait makina parkı ile ilgili bir modül veya rapor mevcutmu acaba kolay gelsin. Sizi takip ediyorum.
0
anonim
hımm haklısınız ya..siz php geliştirici arkadaşları davet edin açık kaynak kodlu projeye dahil olsunlar geliştirsinler.. sizde 37 milyara satın şirketlere :)

ne güzel hemen sizin için geliştireyim bişeyler.
0
ercant
www.vtigerturkey.com ile beraber aynı projede içersinde olan http://www.vtigerturk.com yayına girmiştir. Şu an site içersinde bi çok eksiklikler vardır en kısa zamanda düzenlecektir.

Demo isteyenler için tekrar adresi vereyim www.vtigerturkey.com/demo

Hergün Türkçeleştirme çalışmaları devam etmektedir. Gönüllü arkadaşları bekleriz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Egzost´lu bilgisayar olur mu demeyin!

conan

Bu da düşünülmüş ve benim gibi bilmem kaç tane bilgisayarı olup fan sesinden delirenler ya da sistem odaları bilgisayarlardan dolayı çok ısınanlar için Bilgisayar Egzostu icat edilmiş. Egzost sistemini bilgisayarı arkasına verip diğer ucunu da duvar boşluğuna monte ediyorsunuz. Yani ise yarar mı bilemiyorum ama yine de ilginç bir görüntü :) Duvara monte edilmiş bilgisayarlar!

Symantec, Sygate’i Satın Aldı

anonim

Symantec büyük ölçekli kurumlara yönelik ağ erişim kontrol çözümleri pazarının lideri olan Sygate’in satınalma işlemlerinin tamamlandığını duyurdu.

100'den fazla İşletim sistemi bir bilgisayarda

Sabutay

Justlinux Forum'larında bir kişi, 110 tane işletim sistemini bir bilgisayara nasıl yüklediğini anlattı (3xDos, 3xWindows, 5xBsd, 2xSolaris ve 97xLinux). Bunun için 4 tane sabit disk ve 144 disk bölümü kullanmış. Bunu, Grub'un sınırlarını denemek için yapmış. Edindiği tecrübeler hakkında bir Çoklu-Boot howto'su yazacakmış.

Kaynak :tecchanel

FreeSBIE: FreeBSD Live CD

yuxel

Knoppix'in GNU/Linux'a yeni başlayanlar üzerindeki yaptığı etki tartışılmaz. Bu etkiyi FreeBSD üzerinde de görmek artık mümkün.FreeSBIE, FreeBSD'yi Live CD'ye taşıyan/taşımaya çalışan bir proje.
Ekran Görüntüleri : 1 2
Download : iso / md5
Paket Listesi

Kaynaklar :

http://www.freesbie.org/ http://www.livebsd.com/

100 km.den Daha Uzun Mesafeler İçin Pratik Kuantum Şifreleme

FZ

İngiltere´de çalışan bilimadamları 100 km.den daha uzun bir fiber optik hat üzerinden göndermek istedikleri veriyi kuantum şifreleme yöntemi ile gizleyerek göndermeyi başardılar.

Cambridge´deki `Toshiba Research Europe´ merkezi araştırmacıları bu başarılı denemeden yola çıkarak kısa sürede ticari sistemlerin geliştirilebileceğini belirttiler.