Açık Kodlu CRM Yazılımı Vtiger CRM Şimdi Türkiye’de

0
anonim
Dünya'da 140.000'den fazla şirketin, 10 dilde kullanmış olduğu açık kaynak kodlu müşteri ilişkileri yönetimi sistemi Vtiger CRM, şimdi Türkçe olarak Türk işletmelerinin dinamiklerini arttırmak üzere sunuluyor.
Global rekabetin giderek hissedilmeye başladığı bir dönemde, orta ve büyük ölçekli işletmelerin hem rekabet güçlerini arttırmak hemde yeni pazarlara entegrasyonunu sağlamak amacıyla önemli danışmanlar tarafından gerçekleştirilen proje geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

Proje hakkında Projenin yöneticisi Gökhan Mercanoğlu Vtiger CRM'i şöyle tanımladı: "Türkiye'nin ilk ve tek açık kaynak kodlu ücretsiz müşteri ilişkileri yönetim sistemi olan Vtiger CRM, işletmelerin müşterileri ile ilişkilerini etkin bir biçimde yönetirken hızlı ve kapsamlı hizmet sunmalarını sağlamakta, müşteri ilişkilerini online ve gerçek zamanlı bir hale getirerek işletmenin performansını ve müşteri memnuniyeti arttırma ve operasyon maliyetlerini belirgin bir biçimde düşürüyor."

Proje hakkında detaylı bilgi almak için www.vtigerturkey.com adresi ziyaret edilebilir.

Görüşler

0
anonim
Kendini kanıtlamış açık kodlu bir yazılımın Türkçeleştirilmesi güzel bir çalışma olmuş, yapanlara teşekkürler.

Not olarak, site Joomla ile yapılmış ancak profesyonel bir görüntüsü yok, örneğin site ikonu halen joomla'nın kendi ikonu. Amaç orta ve büyük çaptaki şirketlerse birkaç optimizasyon yapılması faydalı olabilir.
0
onur80
Bi burda kurduk.. cok professyonel olmus.. CRM yaziliminin tanitimini yapan sayfa joomla ama CRM yaziliminin kendisi hic oyle bir hava vermiyor..
0
anonim
Evet proje sitesini hazırlarken joomlayı kullandık ama VtigerCRM joomladan bağımsız başka bir projedir. Kullanan ve kuran arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa sevinirim.
0
fkoksal
Tam da "Vay, demo sayfası koymuşlar" diyecekken sayfanın çalışmaması kötü oldu.
İlk izlenim önemli derler, böyle şeylere dikkat etmek lazım.
0
anonim
Merhabalar
Geçtiğimiz üç günde demo sitemize 140.000 tekil giriş oldu ve ne yazık ki serverlerimiz artık bunu kaldırmakta zorlanıyor demo adresimiz http://www.vtigerturkey.com/demo

Belirtiğimiz gibi bu açık kaynak kod projesidir herhangi bir kurum veya şirketin desteğinde değil, gönüllü geliştirici ve danışmanlar tarafından gerçekleştirilmektedir.

PHP geliştirici arkadaşları ve danışman arkadaşları projeye destek vermek üzere http://vtigerforge.fosslabs.com/projects/turk/ adresine bekliyoruz.

0
borak
bence çok güzel olmuş elinize sağlık.Demo sayfasına girmekte bir sorun yaşamadım şu ana kadar yaklaşık 1 haftadır deniyorum. Kendimize ait bir web server kurduk sadece vtiger için, ilaç gibi oldu. Türkçe kullanma klavuzuna ihtiyacım var ama ve birkaç ipucuna, müşterilere ait makina parkı ile ilgili bir modül veya rapor mevcutmu acaba kolay gelsin. Sizi takip ediyorum.
0
anonim
hımm haklısınız ya..siz php geliştirici arkadaşları davet edin açık kaynak kodlu projeye dahil olsunlar geliştirsinler.. sizde 37 milyara satın şirketlere :)

ne güzel hemen sizin için geliştireyim bişeyler.
0
ercant
www.vtigerturkey.com ile beraber aynı projede içersinde olan http://www.vtigerturk.com yayına girmiştir. Şu an site içersinde bi çok eksiklikler vardır en kısa zamanda düzenlecektir.

Demo isteyenler için tekrar adresi vereyim www.vtigerturkey.com/demo

Hergün Türkçeleştirme çalışmaları devam etmektedir. Gönüllü arkadaşları bekleriz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

PostgreSQL 7.3 duyuruldu

madness

PostgreSQL Global Development Group, nesne-ilişkisel (object-relational) Veritabanı Yönetim Sistemi (ORDBMS) olan PostgreSQL’ in 7.3 sürümünü duyurdu.

Dünyanın en gelişmiş açık kaynak kodlu veritabanı yönetim sistemi olan PostgreSQL, firmalara ve devlet kurumlarına günümüzde kullanımda olan ve çok gereksinim duyulan uygulamalar için çözümler sunar ve her yıl milyonlarca doların kurumların kasasında kalmasını sağlar.

Aşağıda, PostgreSQL kullanıcılarından bazılarını bu teknoloji hakkında söylediklerini bulabilirsiniz:

11. Geleneksel Programlama Yarışması (Odtü Bilgisayar Topluluğu)

anonim

ODTU Bilgisayar Topluluğu Programlama Yarışması, 11. senesinde karşınızda ! Yarışmaya katılmanız için tek yapmanız gereken , 8 Nisan'a kadar grubunuzu kurup ön eleme sorularına internet üzerinden cevap vermek !

AMD, ATI'yi 5.4 milyar dolar ödeyerek satın aldı!

darkhunter

Yahoo'daki habere göre AMD-ATI birleşmesi gerçekleşti!

Fiyatın dudak uçuklatıcı olmasının yanı sıra, artık AMD'nin efsane platform Nforce yerine ATI yongalara yoğunlaşılacağını kestirmek pek de zor olmasa gerek :) Belki de anakart ar-ge'si artık AMD'nin kontrolünde olur (umarım)...

Bilgi Üniversitesi Araştırma Görevlisi Kadrosu

vst

Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümü için araştırma görevlisi arıyor.

Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü teoriye önem veren bir bölümdür. Bunun yanında, Türkiye'de Özgür ve Açık Kaynak Kodlu Yazılımı desteklemek ve geliştirmek üzere çalışmalar yapmaktadır.

Başvurularda aranan temel özellikler:

  • Bilgisayar bilimlerine yoğun ilgi,
  • Zor bir konuyu öğretme konusunda istekli olmak,
  • İlgili alanlardan iyi bir lisans derecesi,
  • Tümüyle İngilizce dilinde öğretebilecek seviyede İngilizce bilmek,
  • İlgili bir alanda yüksek öğrenim programına kayıtlı olmak veya bu konuda girişimlerde bulunmuş olmak.

Başvurular eposta aracılığıyla cs@cs.bilgi.edu.tr adresine, özgeçmiş ekiyle yapılacaktır.

İstanbul'da Dünya Mahkemesi: Bush ve Blair Mahkemeye Çağrıldı

FZ

İstanbul'da ABD Konsolosluk yetkilisi Irak Dünya Mahkemesi Heyetinin ABD Başkanı Bush'u mahkemeye gelip iddiaları yanıtlamaya çağıran mektubunu kabul etti. Tony Blair'in davetiyesi ise mektupla gönderildi.

Yukarıdaki sözler Dünya Mahkemesi web sitesinden alınma. Oturumlar, 23 Haziran 2005, Perşembe, yani bugün 20:00'da, İstanbul'da başlayacak.

Irak Dünya Mahkemesi (WTI) Irak’taki savaşa karşı dünyanın her yerinde yükseltilen itirazdan doğmuş küresel bir girişimdir. 1960’ların sonunda yapılan Russell Mahkemesi'nden esinlenen WTI, Irak’taki savaş ve işgale ilişkin gerçekleri ortaya koymayı ve bu saldırının sessizce geçiştirilmesini engellemeyi hedeflemektedir. Amaçlanan bu süreçte işlenen suçların ve ihlallerin yanı sıra, çekilen acıların, susturulan seslerin ve direnişin de kayda geçirilmesidir. WTI, somut kanıtlara dayalı bir dinleme, düşünme, değerlendirme ve yargı sürecidir.