Açık Kodlu CRM Yazılımı Vtiger CRM Şimdi Türkiye’de

0
anonim
Dünya'da 140.000'den fazla şirketin, 10 dilde kullanmış olduğu açık kaynak kodlu müşteri ilişkileri yönetimi sistemi Vtiger CRM, şimdi Türkçe olarak Türk işletmelerinin dinamiklerini arttırmak üzere sunuluyor.
Global rekabetin giderek hissedilmeye başladığı bir dönemde, orta ve büyük ölçekli işletmelerin hem rekabet güçlerini arttırmak hemde yeni pazarlara entegrasyonunu sağlamak amacıyla önemli danışmanlar tarafından gerçekleştirilen proje geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

Proje hakkında Projenin yöneticisi Gökhan Mercanoğlu Vtiger CRM'i şöyle tanımladı: "Türkiye'nin ilk ve tek açık kaynak kodlu ücretsiz müşteri ilişkileri yönetim sistemi olan Vtiger CRM, işletmelerin müşterileri ile ilişkilerini etkin bir biçimde yönetirken hızlı ve kapsamlı hizmet sunmalarını sağlamakta, müşteri ilişkilerini online ve gerçek zamanlı bir hale getirerek işletmenin performansını ve müşteri memnuniyeti arttırma ve operasyon maliyetlerini belirgin bir biçimde düşürüyor."

Proje hakkında detaylı bilgi almak için www.vtigerturkey.com adresi ziyaret edilebilir.

Görüşler

0
anonim
Kendini kanıtlamış açık kodlu bir yazılımın Türkçeleştirilmesi güzel bir çalışma olmuş, yapanlara teşekkürler.

Not olarak, site Joomla ile yapılmış ancak profesyonel bir görüntüsü yok, örneğin site ikonu halen joomla'nın kendi ikonu. Amaç orta ve büyük çaptaki şirketlerse birkaç optimizasyon yapılması faydalı olabilir.
0
onur80
Bi burda kurduk.. cok professyonel olmus.. CRM yaziliminin tanitimini yapan sayfa joomla ama CRM yaziliminin kendisi hic oyle bir hava vermiyor..
0
anonim
Evet proje sitesini hazırlarken joomlayı kullandık ama VtigerCRM joomladan bağımsız başka bir projedir. Kullanan ve kuran arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa sevinirim.
0
fkoksal
Tam da "Vay, demo sayfası koymuşlar" diyecekken sayfanın çalışmaması kötü oldu.
İlk izlenim önemli derler, böyle şeylere dikkat etmek lazım.
0
anonim
Merhabalar
Geçtiğimiz üç günde demo sitemize 140.000 tekil giriş oldu ve ne yazık ki serverlerimiz artık bunu kaldırmakta zorlanıyor demo adresimiz http://www.vtigerturkey.com/demo

Belirtiğimiz gibi bu açık kaynak kod projesidir herhangi bir kurum veya şirketin desteğinde değil, gönüllü geliştirici ve danışmanlar tarafından gerçekleştirilmektedir.

PHP geliştirici arkadaşları ve danışman arkadaşları projeye destek vermek üzere http://vtigerforge.fosslabs.com/projects/turk/ adresine bekliyoruz.

0
borak
bence çok güzel olmuş elinize sağlık.Demo sayfasına girmekte bir sorun yaşamadım şu ana kadar yaklaşık 1 haftadır deniyorum. Kendimize ait bir web server kurduk sadece vtiger için, ilaç gibi oldu. Türkçe kullanma klavuzuna ihtiyacım var ama ve birkaç ipucuna, müşterilere ait makina parkı ile ilgili bir modül veya rapor mevcutmu acaba kolay gelsin. Sizi takip ediyorum.
0
anonim
hımm haklısınız ya..siz php geliştirici arkadaşları davet edin açık kaynak kodlu projeye dahil olsunlar geliştirsinler.. sizde 37 milyara satın şirketlere :)

ne güzel hemen sizin için geliştireyim bişeyler.
0
ercant
www.vtigerturkey.com ile beraber aynı projede içersinde olan http://www.vtigerturk.com yayına girmiştir. Şu an site içersinde bi çok eksiklikler vardır en kısa zamanda düzenlecektir.

Demo isteyenler için tekrar adresi vereyim www.vtigerturkey.com/demo

Hergün Türkçeleştirme çalışmaları devam etmektedir. Gönüllü arkadaşları bekleriz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

RTÜK çıktı çıkacak...

anonim

Günlerdir konuşulan rtük yasası üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan köşke geri gönderildi.
Ayrıntılar için... internethaber.com

LiMo nedir?

anonim

LiMo yeni bir gruplaşma. Çeşitli telefon şirketleri bir araya gelerek Linux Mobile Edition için standart bir işletim sistemi geliştirdiler. Sonuçlar çok olumlu. İspanya'daki fuarda 15'ten fazla yeni telefon beğeniye sunuldu.

Bu Eserin Asıl Sahibi Kim? Tartışması Bitiyor Mu?

FZ

Radikal'de bugün çıkan bir habere göre artık her türlü fikir ve sanat eserinde 'Asıl sahibi kim' tartışması bitecek. Çünkü eserlere üretildiği an itibarıyla elektronik imza atılabilecek.

Ezcacıbaşı Bilişim ve e-güven işbirliğiyle hayata geçirilen www. tasdix.com sitesi her türlü yaratıcı düşünce ve eserin kimin olduğuna dair internette onay veriyor. Daha önce eser sahibi noter yoluyla onay alabiliyordu. 5070 sayılı elektronik imza yasası gereği bu onayın hukuki geçerliliği de var. Yani mahkeme aşamasında bu siteden alınan onay delil olarak kullanılabilecek.

Bir Mum da Siz Yakın

esse

ABD'deki terör kurbanlarının anısına dünyanın en yaygın internet mesaj ve chat servisi ICQ tarafından açılan "Bir Mum da Siz Yakın" adlı bölüme tüm ülkelerden binlerce mesaj yağıyor.

ICQ tarafından 11 Eylül akşamı açılan köşeye, başsağlığı dileklerinin yanında, tüm dünyada barış, sevgi ve dostluk dileğinde bulunan İtalya'dan Almanya'ya, Japonya'dan Türkiye'ye kadar birçok ülkeden sayısız mesaj gelmiş. İşte, bu mesajlardan bazıları:

Marinella (İtalya): Bu mumlar barış için sonsuza dek yansın.
Marc Reineke (Almanya): Hala enkazın altında sağ olanlar varsa, size şans diliyorum.
Siz de bir mesaj bırakın...

Blizzard kişilik haklarının bir adım ötesine mi geçti? (Diablo2)

conan

Diablo2’nin yapımcısı Blizzard Entertainment yeni değiştirdiği kullanım sözleşmesi ve de piyasaya çıkarttığı yeni oyun yaması (patch 1.06) sayesinde oyunun yüklü olduğu herhangi bir bilgisayar hakkındaki bazı bilgileri kendisine ulaştırmayı düşünüyor. Bir Alman kaynağa göre yeni yama bütün hard diski ve de registry’i tarama kabiliyetine sahip.