30 Eylül ''İzmir'de şenlik yapsak nasıl olur?'' toplantısı

0
penguencg
İzmirdeki Linux kullanıcıları olarak toplanıyoruz. Bu ayın 30'u Pazar günü hemen herkese uygun gözüktü ve biz de bu tarihte ikinci bir toplantı ile hem birbirimizi tanıyalım, hem İzmir'deki insan gücünü biraz harekete geçirelim, hem de bu seneki şenlik fikrilerini alalım diye toplanalım diyoruz. Toplantı gündeminde ağırlıklı olarak bu seneki şenlik, yeri, İzmir'de yapalım mı yaparsak nasıl yapalım gibi konular olacaktır. Bunun yanında fikirleri olanlar, şikayetleri olanlar, abicim İzmir'de Linux kullanıcısı var mı, nerede veya benim fikrim geldi diyenler için tanışma kaynaşma ortamı doğacaktır. Çekinmeden, LKD üyesi veya değil, Linux meraklısı herkesin gelmesini istiyoruz.

Bizbize, eğlenceli bir toplantı yapmak istiyoruz.
Gelebilecek kişilerin iletişim bilgilerinin olduğu (gsm no, eposta) bir mesajı penguen {at} linux.org.tr adresine göndermeleri.

Toplantı yeri:

Kahve Bahane
Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Muzaffer İzgü Sokak
Alsancak / İzmir
Saat 14.00

Görüşler

0
supertux
ne olacak, süper olur, süper! :D

benim tahminim epey kalabalık bir toplantı olacak.
0
realist
Ben İstanbul'a göçmeden önce olsaydı mükemmel olurdu.
0
Betelgeuse
İstanbul'da yaşan biri olarak gelecek şenliğin İzmir'de olması benim de çok hoşuma gider. Zaten Ankara'nın tek sevdiğim yanı oraya gidip gelirkenki tren yolculuğu. Linux şenliği gibi bir etkinlik olmasa hiç işim olmaz o şehirde. Ama İzmirde olsa şahane olur, hatta İstanbul'dan toplaşıp gemi ile gitsek yolculuk belki biraz uzun sürer ama süper eğlenceli olur...

Şenliğin İzmir'de yapılacağı kesinleşsin, İstanbul'dan gidecek olanlar toplanıp gemi yolculuğu organize edelim.
0
rob33n
yine tam benim gittigim zamana denk geldi bu. linux senliginede benzer bir sebepten katilamamistim.
0
zahter
Ben varim!: Ankara'ya senlik icin trenle gitmek kadar guzel olacak mi bakalim?:)
0
Betelgeuse
Gemi yolculuğu daha uzun sürer ama vakti olanlar için de bir o kadar eğlenceli olacağını düşünüyorum. Trende bile eğlenceli yolculuk yapılabildikten sonra gemi ile neden olmasın.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Linux ve Özgür Yazılım Şenliği web sitesi artık yayında

aekoroglu

4. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği web sitesi yayına başladı. Bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan Linux ve Özgür Yazılım Şenliği Milli Kütüphane Başkanlığı'nın katkılarıyla 19-22 Mayıs 2005 tarihlerinde Ankara Milli Kütüphane'de düzenlenecek.

Sizde dördüncü şenlik hakkında daha fazla bilgi almak ve şenlik çalışmalarına gönüllü olarak katkı vermeyi düşünüyorsanız..
http://senlik.linux.org.tr

17-18 Nisan Etkinlik Programı

butch

Bildiğiniz gibi bu yıl Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri ve Linux ve Özgür Yazılım Şenliği etkinlikleri birlikte düzenleniyor. Ortak etkinliğin bugün duyurulan programına bu adresten ulaşabilirsiniz.

Berk Demir'le StumbleUpon, Girişimcilik, Kültür ve Yazılım Geliştirme Üstüne

FZ

Berk Demir - StumbleUpon.com / 29 Ocak 2011 Etohum Girişimcilik Zirvesi from Burak Buyukdemir on Vimeo.

29 Ocak 2011 Cumartesi günü Bahçeşehir Üniversitesi Fazıl Say Konferans Salonunda yapılan Etohum Girişimclik Zirvesinde StumbleUpon.com'dan konuşma yapan Berk D. Demir'in konuşması.

Principles of Programming using Javascript, in this Web 2.0 era

fkoksal

Güncelleme: etknlik tarihi ve saati değişmiştir.

13 Haziran Cuma günü saat 14:00'da İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümünde "Reinventing Programming Education in the Web 2.0 era" başlıklı bir seminer düzenlenecektir. Seminer Dolapdere kampüsünde gerçekleşecektir ve herkese açıktır. Konuşma ve konuşmacı ile ilgili ayrıntılar aşağıdaki gibidir.

Linux Semineri : Linux´ta Multimedya

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 2 Temmuz Çarşamba günü Ankara'da masaüstü kullanıcılarına yönelik bir linux semineri düzenliyor. Linux'un video, müzik, resim, oyun, tv ve benzeri multimedya uygulamaları için kullanımının anlatılacağı seminer saat 18:30'da başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi-