30 Eylül ''İzmir'de şenlik yapsak nasıl olur?'' toplantısı

0
penguencg
İzmirdeki Linux kullanıcıları olarak toplanıyoruz. Bu ayın 30'u Pazar günü hemen herkese uygun gözüktü ve biz de bu tarihte ikinci bir toplantı ile hem birbirimizi tanıyalım, hem İzmir'deki insan gücünü biraz harekete geçirelim, hem de bu seneki şenlik fikrilerini alalım diye toplanalım diyoruz. Toplantı gündeminde ağırlıklı olarak bu seneki şenlik, yeri, İzmir'de yapalım mı yaparsak nasıl yapalım gibi konular olacaktır. Bunun yanında fikirleri olanlar, şikayetleri olanlar, abicim İzmir'de Linux kullanıcısı var mı, nerede veya benim fikrim geldi diyenler için tanışma kaynaşma ortamı doğacaktır. Çekinmeden, LKD üyesi veya değil, Linux meraklısı herkesin gelmesini istiyoruz.

Bizbize, eğlenceli bir toplantı yapmak istiyoruz.
Gelebilecek kişilerin iletişim bilgilerinin olduğu (gsm no, eposta) bir mesajı penguen {at} linux.org.tr adresine göndermeleri.

Toplantı yeri:

Kahve Bahane
Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Muzaffer İzgü Sokak
Alsancak / İzmir
Saat 14.00

Görüşler

0
supertux
ne olacak, süper olur, süper! :D

benim tahminim epey kalabalık bir toplantı olacak.
0
realist
Ben İstanbul'a göçmeden önce olsaydı mükemmel olurdu.
0
Betelgeuse
İstanbul'da yaşan biri olarak gelecek şenliğin İzmir'de olması benim de çok hoşuma gider. Zaten Ankara'nın tek sevdiğim yanı oraya gidip gelirkenki tren yolculuğu. Linux şenliği gibi bir etkinlik olmasa hiç işim olmaz o şehirde. Ama İzmirde olsa şahane olur, hatta İstanbul'dan toplaşıp gemi ile gitsek yolculuk belki biraz uzun sürer ama süper eğlenceli olur...

Şenliğin İzmir'de yapılacağı kesinleşsin, İstanbul'dan gidecek olanlar toplanıp gemi yolculuğu organize edelim.
0
rob33n
yine tam benim gittigim zamana denk geldi bu. linux senliginede benzer bir sebepten katilamamistim.
0
zahter
Ben varim!: Ankara'ya senlik icin trenle gitmek kadar guzel olacak mi bakalim?:)
0
Betelgeuse
Gemi yolculuğu daha uzun sürer ama vakti olanlar için de bir o kadar eğlenceli olacağını düşünüyorum. Trende bile eğlenceli yolculuk yapılabildikten sonra gemi ile neden olmasın.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Linux Semineri : Slackware Linux Kurulumu ve İnce Ayarları

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde linux semineri düzenliyor. Hala geliştirilen en eski linux dağıtımı olan ve özellikle unix kullanıcılarına hitap eden Slackware Linux'un felsefesi, kurulumu, çeşitli konfigürasyonlarda donanım tanıtılması ve 8.1 sürümü içerisinde gelen çeşitli yazılımların ince ayarlarının anlatılacağı seminer 18.30'da başlayacak. - Ayrıntılı bilgi -

BİLMÖK'09

ilke444

Bilgisayar mühendisliği öğrencilerinin sorunlarını paylaşmak, aralarındaki etkileşimi ve iletişimi arttırmak, mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak gibi temel amaçlarla yola çıkan BİLMÖK, 5. yılında ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği desteğiyle ODTÜ Bilgisayar Topluluğu tarafından 27 Şubat - 1 Mart tarihlerinde, ODTÜ Kültür Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu'nda düzenleniyor.

3. Ulusal Dijital Tasarım Sempozyumu ve Sergisi

mentat

24-26 MAYIS 2005 tarihlerinde, Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum'unda 3. Ulusal Dijital Tasarım Sempozyumu Ve Sergisi düzenleniyor. Detaylı bilgi ve seminer programına buradan ulaşabilirsiniz.

Fatih Üniversitesi Bilişim Günleri...

ozmo

Fatih Üniversitesi Bilişim Kulübü ve EMK ortaklığıyla sektörel ve Open Source dünyasını ve gelişmeleri anlatan seminerler dizisi düzenleniyor.

29-30 Nisan, 1 Mayıs ve 05-06-07 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan seminerlerin içeriklerini haberin devamında bulabilirsiniz.

Linux Semineri (Ankara) : Linux`ta Oyunlar

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde bir linux semineri düzenliyor. 18.30'da başlayacak olan seminerde, linux için geliştirilen çeşitli popüler oyunlar anlatılacak. "Penguenler bile eğlenmek ister". - Detaylı Bilgi -