150$'a Laptop PC

0
Onur_Yerlikaya
Asus'un son günlerde dikkatleri üzerine topladığı minicik laptop'una dair haberi okurken Slashdot sitesinde dikkatimi çeken 150$ gibi bir fiyatta laptop oldugundan bahsediliyor.
Medison Celebrity adresinde satılan laptop bu bilgisayarın Asus marka o minik bilgisayarı almaktan caydıracağa benziyor.

Görüşler

0
pvc
İş görüyorsa alınabilir.
0
MrKeuner
Fason bir siteye benziyor bu Medison Celebrity, dikkatli olmakta fayda var. Zaten Slashdot da güncelleme yayımlamış bu haber hakkında, onlar da dikkatli olun diyorlar.
0
pvc
Evet galiba haklısınız. Bilgisayarın özelliklerini okudum 150$'lık bir bilgisayar için yüksek gibi geldi.
0
pvc
The phone lines are temporarly closed

E-mail (other matters):info@medisoncelebrity.com

Working hours:
Monday - Friday 08.00-16.30 (Mid European Time)
0
pvc
Anlasıldıgı üzere telefon numarası yok evet site sağlam değil. Teşekkürler.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

"Lego"dan PC Kasası Olur mu?

FZ

Görülen o ki oluyor. Şimdiye kadar gördüğüm en şirin, en acayip bilgisayar kasaları! Lego çılgınlığının bir parçası: Lego ile yapılmış PC kasaları.

Overclockda rekor 7.1GHz

melitical

Japon Memesana Intel Pentium 4 işlemciyi overclock ile şimdiye kadar gerçekleştirilmiş en yüksek hız olan 7.132 GHz'e ulaştırmayı başardı.

AMD, Transmeta elele

butch

CNN in haberine göre artık geleceğin işlemci mimarisine iki dev firma işbirliği yaparak yön verecekler. AMD ve bu pazarın yeni üyesi Transmeta. İşbirliği 64bit işlemci yarışını da oldukça hareketlendireceğe benzer. Bekleyelim görelim...

Yakmayan tungsten ampuller

m1a2

Malum olduğu üzere günümüzün en yaygın aydınlatma malzemesidir tungsten ampuller. Teknolojik açıdan Edison`dan bu güne çok fazla değişiklik de geçirmemiştir. Aydınlatma vazifesini görürken bir anda bozulan bir ampulü -bir keresinde benim yaptığım gibi- boş bulunup çıplak elle değiştirmeye kalkışırsanız bu teknolojinin en önemli zaafını da zor yoldan öğrenmiş olursunuz. Tungsten ampullerin verimi berbattır. Elektrik enerjisinin %5`ini ışık olarak verir, kalan %95 ise ısıya -oradan da bir `ah yandım!`a- dönüşür :)

Dual 800 MHZ, Power Mac P4 1.7 GHZ´i geçiyor

anonim

Apple'ın yeni Power Mac G4 Dual 800 MHZ'lik makinası New York'da ki Macworld'de yapılan test de, IBM Netvista Alta 1.7 GHZ Pentium 4 makinasından 2 kat daha hızlı çıkıyor. Eh tabi Mac ler hala 64 bit...

detaylı bilgi için...