Yeni Zaurus Japon Pazarına Sunuluyor

0
conan
LinuxDevices.com haberine göre Sharp, Zaurus familyasının yeni modelini bu ayın 27'sinde Japon pazarına sunuyor. Yeni Zaurus'un model ismi SL-C860. 400 Mhz Intel işlemci, 65 MB'i programlara ayrılmış olarak 128 MB flash hafıza, 640x480 çözünürlükte renkli ekran, linux kernel ve Metrowerks'in OpenPDA program gurubu ile piyasaya sunulacak olan PDA birçoğumuzun kalbini fethedecek gibi.
PDA

İlgili Yazılar

Linux PDA ler

elrond

Comdex'ten bir sürü haber geliyor. Aslında özel bir köşemi yapsak ne?
Uzun süredir beklenen, GMate'in Yopy adlı PDA'i Comdex'te tanıtılmış. Markete gelmesi ise daha zaman alacağa benziyor. PDA Samsung markası altında satılacak. Bu arada HP de Linux tabanlı PDA konusunda çalışmalarına devam ediyormuş. Spesifikasyonlar standart (!) 206 Mhz StrongArm, 64MB RAM, 65K renk 3,5" LCD, MMC genişlemesi ve kulaklık ve microfon girişleri. Farklı olan yanı ise hesap makinası tasarımında ki klavyesi. Amerika'da $450'a satılacakmış. PDA developerları bu aralar haldır haldır iPAQ'e çalışıyor. Sharp, Linux tabanlı developmentı yaygınlaştırmak ve kolaylaştırmak için Linux PDA'inin developer sürümünü piyasaya çıkarmış ancak bulabilene aşk olsun.

Palm için ilk adam gibi RPG Adventure!

larweda

Palm-OS için bir RPG oyunu var artık, Gasgorf Software adında bir firma, (ki sadece iki kişiden oluşan bir firma bu; ikisi de kendi işlerinin yanında bu işi yapıyorlar!) Ackeron, Dark Sun adında bir oyun çıkardı.

Klavye yok ama yazabiliyorum

esse

İsviçre kökenli Sensoboard firması görünmez klavye geliştirdi. Bu klavye, iki elinize birden takılıyor ve kullanıldığı zemin üzerinde parmak hareketleriyle çalışıyor. Ancak bu ürünü kullanmak için kullanıcının klavyedeki tuşların yerini bilmesi ya da klavye üzerinde 10 parmak yazabilmesi gerekiyor.

İlgili haber. /Kaynak:www.milliyet.com.tr

AxDroid - Dell Axim x51v üzerinde Android!

anonim

Google Android mobil işletim sistemi birkaç yıl önce üretimi durdurulan ve halen en güçlü PDA'lerden biri olan Dell Axim x51v üzerinde çalıştırabildim.

AutoPC! Artık arabalarımızdan da mail indirebiliyoruz!!

larweda

Sabah işe giderken korkunç bir trafik içerisindesiniz. Boğaziçi köprüsünün üzerinde zıplaya zıplaya giderken otomobilinizin torpido gözüne doğru fısıldayıveriyorsunuz. "Abuzer, Mecidiyeköy mü Beşiktaş mı daha kalabalık bir kontrol et, sonra e-postalarımı indir, reklam olanları silip geri kalanları oku, bu arada da şu radyoyu değiştir, bu sunucudan sıkıldım!"