Vah Zavallı Superonline ( ve diğerleri )

0
anonim
Superonline yöneticileri buyurmuşlar: "ISS'lerin internet için vazgeçilmez bir katma değer olan içerik konusunda yapmakta oldukları yatırımın boyutları bilinmektedir. Herhangi bir yatırım yapmadan hazır içeriğin bedava kullanılması, ISS’lerin maliyetlerini arttırmakta olup, TTNet'in oluşturduğu haksız rekabet koşulları sonucunda da çaresiz bırakmaktadır"
Kimse kusura bakmasın, bu sözü söylemek için ya "Internet = Superonline" sloganında kitlenip kendini de inandırmak ya da Internet'in ne olduğu hakkında en ufak bir fikir sahibi olmamak gerekir. Beş milyona internette içerik satmaya kalkıştıklarına göre ticaretten de ne anlam çıkardıkları apayrı bir tartışma konusu tabii.

Yahu, en en en basit mantıkla, Google'in indekslediği 1 milyar küsur sayfanın kaç tanesi bu müthiş-içerikli ISP'lere ait? Bu ISP'ler üstüne konup müşterilerine bedavaya sundukları bu içerik için ne ödüyorlar? Böyle bir mantık olabilir mi? Bankalar bitti, Boğaz'daki yalılar kapışıldı, şimdi de sıra Internet'teki bilgiyi mi parsellemeye geldi?
YOK ÖYLE YAĞMA...

Görüşler

0
anonim
Zavalli tabiiki, hemde ne zavalli , yaw adamlar daha ISP nedir bilmiyorlar cok ciddiyim, vermis parayi bir sirkete kurdurmus ISP sini , almis adamlari oturtmus, calisanlarin Internet den anladiklari tek kelime kurumsallik , icerik falan filan, bu Superonline Amerika da olsa idi yol gecen hani olurdu :), adamlar hic ama hic bisi bilmiyorlar, aslina bakarsan biliyorlar ama yanlis :) bos , bir toplantida oturup konussan hepsi universite mezunu alirlar 2000 $ maas sen ise issiz bir adam seni hor gorurler dinlemezler, cunki onlar Internet dir ya (Internet=Superonline) sonra sen (yaniben) gidersin cakiverirsin sayfalarina imzani , iki gun sonra aciklama yaparlar dns de hata oldu bizden kaynaklanmiyor filan falan , bos bu Superonline Bos ah pardon SuperOFFline

bye :)
0
anonim
lale diye bir tabir var bizim irc networkumuzde arkadashlar arasInda .. yani bu zuperonline :) tam bir LaLe :)) adamalara 5 mail attIm zamanIn birisinde cevap yazma zahmetinde bile bulunmadIlar universite mail acc 1 mail atinca birazda firca tabir edicem :) basInca kalayI anInda cevap yazdIlar kurumsal bir yermish vs vs vs dediler aynen :)
bir ara dedim indirelim :) sonra vakit olmadI internet=isbirligi abi yok otesi

:) see u later
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Zoho çözümü Microsoft Office karşı başarılı olacak mı?

anonim

Zoho yeni Web 2.0 furyasına eklenen isimlerden birisi. Şimdilik çok başarılı gidiyor. Microsoft Office alternatiflerinin arttığı günümüzde Zoho en iyi online çözümlerden birisi olma yolunda. Google Office'e göre bir sürü artısı olmasına karşın aradığı parasal gücü de yakalaması lazım. Zoho sizce tutacak mı?

Okunuyoruz, Dinleniyoruz...

conan

13 Kasim tarihli bu yazıya gore Avrupa Birliği sessiz sedasiz (ya da benim duymadığım bir şekilde :) "uluslararasi terorizmle savaş adına" teroristleri avlamak için Internet'te dolaşan kişisel bilgilerin bazı çevreler tarafından okunmasına izin verilmesi konusunda bir karar çıkarmış.

11 Eylül olayları ile birlikte kişisel bilgilerin korunması ile milli guvenlik kavramları daha detaylı bir şekilde masaya yatırılmıştı.

Google´dan çıkmak istiyorum ;)

sundance

Google´ın spider programcıkları Internet´i aralıksız tarayarak yeni sayfaları, eski sayfalardaki en son değişiklikleri Google´ın devasa depolama alanlarına atıyorlar. Bu sayede Internet´ten kalkan bir içerik, geçici bile olsa uzun süre Google´dan erişilebilir kalıyor.

Hal böyleyken Yok kardeşim benim sitemi Google indexlemesin ya da Sağolsun şimdiye kadar indexlediniz ama bundan sonra istemiyorum, beni cache dışına alabilir misiniz ? gibi ihtiyaçlar hasıl olduğunda ;) başvurulabilecek güzel bir makale

İstenmeyen E-Mail´larınıza Dava Açın

anonim

Haber kaynağı internethaber.com, makale ise şu şekilde: "New York Başsavcısı Eliot Spitzer, bilgisayar kullanıcılarına istemedikleri halde 500 milyon e-mail göndererek reklam yapmakla suçladığı bir şirket aleyhine dava açtı. "MonsterHut.com" adlı site Mart 2001'den itibaren kullanıcılara istemedikleri reklam e-mail'leri göndermekle suçlanıyor. "

Kısacası bundan sonra spam mail atanlar çok dikkatli olmalı, her an kapılarına bir polis dayanabilir. Aslında işin en komik tarafı ne biliyor musunuz, tam anlamıyla spam'in bir sınırı yok, belkide fazlamesai.net beni şu an onlara spam bir mail gonderdim diye şikayette bulunacak ;)

Bana Homer'ın resmini yapabilir misin Abidin? CSS ile

sundance

Browserların Web standartlarına uyup uymadığını kontrol eden Acid testi oldukça meşhur. Birçok browserın bu testlerden geçememiş olması da ilginç bir detay.

Bu testin geliştirilmesi de oldukça sıkıntı yaratmış. Fakat bazı arkadaşlar, bir seviye daha ileri taşıyarak, CSS'ler ile Homer Simpson resmi yapmışlar. CSS'e nasıl takla attırılır görmek istiyorsanız animasyona bir göz atın.