Silikon Vadisi'nden Türkiye'ye Köprü

0
FZ
Son aldığımız haberlere göre 2005 Kaliforniya Türk Amerikan Teknoloji Konferansι (TABCON 2005), Türk Amerikan Ticaret İlişkileri Derneği (TABC), Stanford üniversitesi Türk Öğrenci Derneği ve Stanford üniversitesi Yüksek İşletme Fakultesi Teknoloji Grubu tarafιndan, "Silikon Vadisi'nden Türkiye'ye Köprü" başlιğι altιnda düzenlenecekmiş. Buradan etkinlik programını öğrenmek mümkün. Etkinlikle ilgili dikkat çekici bir nokta ise Türkiye'den giden katılımcılarının konaklama ücretlerinin etkinlik organizasyonu tarafından karşılanıyor olması.

İlgili Yazılar

Kayseri Erciyes Üniversitesi Linux Seminerleri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 15-16 Aralık 2004 tarihlerinde, Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde dolu dolu bir program ile seminerler düzenliyor. İçerik şöyle:

Seminer: “Linux Nedir ?“

anonim

Linux Kullanıcıları Derneğini ve CEIT kulübü tarafından düzenlenecek Olan “Linux Nedir?“ seminerine hepinizi bekliyoruz...!!!

Tarih: 15 Aralık 2006 Cuma, Saat 13:00-15:00
Yer: Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü - A 202 Salonu-Beşiktaş
Konuşmacı: Gökmen Göksel

Linux Semineri : DNS ve Bind DNS Sunucusu

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da 15 günde bir düzenlediği seminerler çerçevesinde Çarşamba günü internetin temelini oluşturan alan adı sistemini (DNS) ve DNS servisi için kullanılan Bind yazılımını anlatan bir seminer düzenliyor. Saat 18.30'da başlayacak olan seminer her zaman olduğu gibi tüm ilgilenenlerin katılımına açık. - Ayrıntılı bilgi -

4. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği başlıyor!

loker

Linux Kullanıcıları Derneği'nin her yıl düzenlediği Linux ve Özgür Yazılım Şenliği 19-22 Mayıs 2005 tarihleri arasında Ankara Milli Kütüphane Konferans Salonları'nda gerçekleşiyor.

Uygulamalı Ruby Semineri

adervis

İnternet Teknolojileri Derneği tarafından, 16 Aralık 2006 tarihinde "Ruby Programlama Dili'nin Temelleri ve Ruby ile GTK Kullanarak Arayüz Tasarlamak" konulu seminer düzenlenecektir.