Silikon Vadisi'nden Türkiye'ye Köprü

0
FZ
Son aldığımız haberlere göre 2005 Kaliforniya Türk Amerikan Teknoloji Konferansι (TABCON 2005), Türk Amerikan Ticaret İlişkileri Derneği (TABC), Stanford üniversitesi Türk Öğrenci Derneği ve Stanford üniversitesi Yüksek İşletme Fakultesi Teknoloji Grubu tarafιndan, "Silikon Vadisi'nden Türkiye'ye Köprü" başlιğι altιnda düzenlenecekmiş. Buradan etkinlik programını öğrenmek mümkün. Etkinlikle ilgili dikkat çekici bir nokta ise Türkiye'den giden katılımcılarının konaklama ücretlerinin etkinlik organizasyonu tarafından karşılanıyor olması.

İlgili Yazılar

Üniversitelerde yeni bir gün doğuyor...

omercelik

Windows Vista, 2007 Office Sistem ve .NET Framework 3.0 konularının anlatıldığı lansman etkinlikleri 10 Farklı Üniversitede gerçekleşecek. İlk lansmanlar; 20 Mart 2007 Salı günü Konya'da Selçuk Üniversitesi'nde, ikincisi de 23 Mart 2007 Cuma günü Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde gerçekleşti. Sırada Uludağ Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Çankaya Üniversitesi var. Tüm öğrenciler bu etkinliklere davetlidir.

Nasıl bir Linux şenliği?

coskung

Biliyorsunuz Linux Kullanıcıları Derneği'nin (LKD) Linux şenlikleri eski havasını kaybediyor. Bilgi Üniversitesi'nde düzenlenen Özgür Yazılım Günleri de bu yıl ara verdi. Gözüken o ki bu gibi etkinliklere ilgi azalıyor.

VIII. Türkiye´de Internet Konferansı´nda Linux Seminerleri

dfisek

Türkiye'de Internet Konferansları'nın sekizincisi 19-21 Aralık tarihlerinde İstanbul Harbiye Askeri Müzesi'nde yapılıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da linux seminerleri konferansın önemli bir parçası olmaya devam ediyor. Konferans boyunca sistem yöneticilerinden masaüstü kullanıcılarına, yeni başlayan kullanıcılardan uzmanlara birçok linux kullanıcısına hitap eden linux seminerleri verilecek. -Ayrıntılı Bilgi-

İstanbul Sendikalı Bilgi Üniversitesi Açık Hava Dersleri II

anonim

İSTANBUL SENDİKALI BİLGİ ÜNİVERSİTESİ
YAZ OKULU PROGRAMI
AÇIK HAVA DERSLERİ-II


Dersin Adı: “Niçin Sendika?”
Dersin Kodu: Sendika 102
Dersin Tanımı: “Niçin Sendika?” sorusuna verilecek tüm cevaplar, deneyimler, kanıtlar yer alacak bu derste. Gelin anlatın, sizin de bir bildiğiniz vardır elbet!

Katılımcılar: Ömer Laçiner (Yazar), Arzu Çerkezoğlu (DİSK/DEVSAĞLIK-İŞ) Murat Özveri (SELÜLOZ İŞ), Chris Stephenson (Bilgi Üniversitesi), Bülent Bilmez (Bilgi Üniversitesi)

Yer: Santral-Çimen Kampusü
Tarih: 1 Haziran 2010 Salı
Saat: 17:00-19:00

Not: Bu dersler “açık ders” formatında yapılacaktır. Herkesin katılımına açıktır, ücretsizdir, kayıt gerekmemektedir, sınav yoktur!

Seminer: Açık Kaynaktan Faydalanmak

gokhanozbulak

Hakia çalışanı, Read/WriteWeb analisti,Grou.ps'nun kurucusu Emre Sokullu 'Açık Kaynaktan Faydalanmak' konulu bir seminer vermek üzere 23 Kasım Cuma günü saat 18:00'da Dokuz Eylül Üniversitesi Alsancak DESEM'de olacak.