Linux Kullanıcıları Derneği / EMO Ankara seminerleri

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği bu aydan itibaren, Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Ankara Şubesi ile ortaklaşa her ayın üçüncü Cumartesi günü birer Linux ve özgür yazılım semineri düzenleyecek. Temel olarak EMO üyelerini hedefleyen, dışarıdan da herkesin katılımına açık olan seminerlerin ilki bu haftasonu gerçekleşiyor. -Ayrıntılı Bilgi-

Görüşler

0
Teorisyen
Cumartesi güzel bir gün de, Saat : 11 biraz erken değilmi ?
0
dfisek
EMO'nun kendi seçimi...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Linux Semineri : Veritabanına Giriş

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde linux semineri düzenliyor. Saat 18.30'da başlayacak seminerde; veritabanı tanımı, nerelerde ve hangi amaçlar icin kullanıldığı, önemli veritabani sunucuları ve hangi amaç için hangi sunucuların kullanılabileceği anlatılacak. - Ayrıntılı bilgi -

Atölye Çağrısı: Ağlı Bilgi Görselleştirmesi

butch

Gelecek hafta Burak Arıkan tarafından İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde düzenlenecek ve epey yoğun pratik uygulamalar geliştirmeye dair tekniklerin aktarılacağı bu atölye çalışması karmaşık ağ modelleme, görselleştirme, ve anlamaya odaklanmaktadır. Gündelik hayattan politikaya, iletişimden ulaşıma, sanattan ekonomiye kadar sayısız alanda ağlı yapılarla karşılaşıyoruz. Bu karmaşayı gözlemleyip görselleştirmek daha önce farkında olamadığımız yeni bilgiler keşfetmemizi sağlıyor.

Linux Semineri : Postfix E-Posta Sunucusu

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü (bugün) saat 18.30'da Ankara Üniversitesi'nde linux semineri düzenliyor. Seminerde, birçok UNIX tabanlı işletim sistemi ile birlikte gelen ve yaygınca kullanılan Sendmail e-posta sunucusunun; performanslı, Sendmail uyumlu, güvenilir ve esnek alternatifi Postfix, bu seminerde tanıtılıyor. Bu seminerden sonra niçin hala Sendmail kullandığınızı bir kez daha düşünebilirsiniz... (http://www.linux.org.tr/seminer/)

Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri - Bölüm Seminerleri

coskung

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölüm seminerleri devam ediyor.

Her salı saat 18'de yapılan seminerlerin bu haftaki konuğu fazlamesai camiasının LARWEDA olarak tanıdığı Ömür Özoral.

Seminerin konusu Mobil Teknolojiler

Yer: Dolapdere Kampüsü Z-39 no'lu sınıf.

Dünya Felsefe Kongresi Türkiye´de

FZ

İstanbul, beş yılda bir yapılan ve bu yıl 21.si düzenlenecek olan "Dünya Felsefe Kongresi"ne ev sahipliği yapacak. Kongrelerin ilki 1900 yılında Paris'te yapılmıştı.

Jürgen Habermas, Gianni Vattimo, Iris Young, Jelyu Zhelev, Agnes Heller, Edgar Morin, Rene Girard, Seyla Benhabib, Otfried Höffe gibi önemli isimler kongrede biraraya gelecek.