Seminer : FreeBSD Tanıtım ve Kurulumu

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, İstanbul'da Cumartesi günü Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliğinde bir seminer düzenliyor. Özgür bir işletim sistemi olan FreeBSD'nin anlatılacağı ve kurulumunun yapılacağı seminer saat 15.00'te başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

İlgili Yazılar

19 Mart, Balıkesir Üniversitesi Linux Seminerleri

hcg

Balıkesir Üniversitesi, Bilgisayar ve Internet Topluluğu ve LKD Seminer Çalışma Grubu işbirliğiyle; 19 Mart 2010 Cuma günü, Balıkesir Üniv. Nef Konferans Salonu'nda, 2 bölüm halinde Linux seminerleri düzenliyoruz.

Özgür Yazılım Günleri ve Açık Kaynak Günleri Başlıyor.

vst

Bilgi Üniversitesi'nde 4 Mart Cuma ve 5 Mart Cumartesi günboyu sürecek olan "Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri/2005" başlıyor. Gnome ve Mono projelerinin kurucusu Miguel de Icaza, Avrupa Özgür Yazılım Vakfı Başkanı Georg Greve ve OpenOffice.org proje grubu yöneticisi Louis Suarez-Potts'un katılımlarıyla gerçekleşecek etkinliğe herkes davetli. Etkinliğin web sitesinden ayrıntılı bilgiye ve etkinlik programına ulaşabilirsiniz.

Linux Semineri : Delphi/Kylix ile cross-platform yazilim gelistirme

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği bugün saat 18.30'da Borland Kylix/CLX'i avantajlari ve dezavantajlari ile tartışılacağı, Delphi ile geliştirdiğiniz uygulamaların, Borland Kylix/CLX kullanarak Linux'a port etmenin yollari konusunda edinilen bilgilerin paylaşılacağı bir linux semineri düzenliyor. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi'ndeki seminer, her zaman olduğu gibi herkesin katılımına açık ve ücretsiz.
- Ayrıntılı bilgi -

Spinoza ve Biz

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Dolapdere Kampüsünde, 22 Mayıs Pazar günü saat 13:30'da "Spinoza ve Biz" başlıklı bir konferans düzenlenecektir. Ulus Baker ve Eylem Canaslan'ın sunacağı konferans kamuya açıktır.

Spinoza ile ilgili kısa bilgi Türkçe Vikipedideki Spinoza maddesinden edinilebilir.

Editörün Notu: Alelacele İngilizce halinden bir kısmını çevirip koydum, insanlık namıma, felsefe namıma belki birileri gerisini de getirir diye ümit ediyorum...

Fonksiyonel Programlama Semineri - II. Bölüm

FZ

Bu akşam İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde 19:00'da CAS'ta Emre Başar, fonksiyonel programlama anlatmaya devam edecek. Serinin ilk eğitimini kaçıranlar için kısa bir tekrar olma ihtimali var.

cas.bilgi.edu.tr'daki egitimlere göz atmayı unutmayin, başka güzellikler de var.