Şekil İtibariyle Hotmail

0
mambo
Bugün bilgisayarımı açtım her zamanki gibi önce icq daha sonra da hotmail`ime bakmaya yeltendim, her zamanki gibi ağır ağır açılmaya başladı. Hotmail`deki abiler baya uğraşmışlar ve Hotmail`i yeniden yaratmışlar. Tasarım olarak gerçekten güzel olmuş ama her zamanki ağırlığı devam ediyor bir de hız olayını halletseler gerçekten çok güzel olacak. Ama şekil bazında başlayan değişiklik belki hıza da yansır(!)
Mail gönderme menüsünde adres defterindeki isimler kenarda duruyor. Devamlı mesaj yolladığınız kişilere sadece bir tıklama ile mail yollayabiliyorsunuz. Bunun gibi ufak ama işinizi kolaylaştıran kısa yollar da mevcut....
Ayrıca havaların çok ısınmış olması sanırım en çok servis sağlayıcıların işine yaradı icq`yu her açtığım da hemen hemen listenin yarısı online durumda oluyor millet bu sıcakta dışarda dolanmak yerine evimde otururum açarım bilgisayarımı nette dolanırım diye düşünüyor herhalde(ya da işsizlikten)...

Görüşler

0
elrond
Aslında son 1 haftaki yavaşlık update çalışmalarındanmış diye sevinmiştim ben. Çünkü 2 gün öncesine göre oldukça hızlı çalışıyor gibi geldi bana.
0
elrond
Güncelleme.
Biraz önce bu konu ile ilgli bir habe rgeçti elime.
Öncelikle 110 milyon! aktif Hotmail kullanıcısı var. Aslında bu bile tek başına yavaş bir sistem için yeterli bir neden. Bunun dışında MS ten Sarah Lefko` ya göre sistemin Microsoft tarafından satın alınıdığı zamanlardan kalma bazı Solaris tabanlı legacy sistemler (Onlar Legacy diyo bana kızmayın!) bu yavaşlığa neden oluyormuş. Yakında sistem tamamen Windows 2000 serverlara upgrade edilince bu yavaşlık gidicekmiş.
0
anonim
bence güzel olmuş sayfa. sanki biraz hızlanmış gibi geldi bana. ama sanırım hala az yerimiz war hotmail de. tatile çıktığım zaman doluyo mail kutum. saklamak istediğim şeyler otomatik olarak siliniyor.
0
anonim
sekil itibari ile her zaman hos (!) olmustur zaten, ama bir yahoo olmasi icin daha cok ekmek yemesi gerekiyor. yahoo olma konusunda epey bir calismalari var goruyorum, ama hotmail ms mantigi ile calisiyor; bazi mailleri kendi kafasina gore siliyor ve vb. ms kontrolu tamamen elinde tutuyor. ben de hotmail kullaniyorum, gereksiz yerlere verilecek mail icin veya ms sayfasindan bir program indirmek icin gerekiyor. eh tabi kullanici sayisi epey bir sisiyor ozaman.
Win2K gecince ... , o gunleri sabirsizlikla bekliyorum, 2000 yili problemi degil ama 2000 win problemi yili yasanacaktir...

yanlis anlamayin, ben ekmeyimi win nt den kazaniyorum, bukadar kolay gozuken, bir mouse tiklamasi ile bozulan sistem oldu surece de ac kalacagima inanmiyorum. benim gibi adamlar anca win nt sistemcisi olur :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

fazlamesai.net'e soralım: İçerik - Her şeye rağmen mi?

anonim

Sundance'in Wikipedia ile ilgili haberde yapmış olduğu Wikipedia Şövalyeleri yorumu :) ile ilgili yorumu temel alırsak, Internet'te içeriğin (bilginin) insanlara ulaştırılırken bu içeriğin sunumu ile ilgili içeriği sunanın sorumlulukları nelerdir sizce?

Örneğin bir PHP sitesindeki Php ile Programlama felsefesi ve Planlama başlıklı yazıda olduğu gibi, imla hataları ve cümle düşüklükleriyle dolu, içeriğin sunumu ile ilgili hiçbir iyileştirme yapılmamış bir belge ilgili o sitenin yönetimi ve o içeriği hazırlayan kişinin sorumlulukları nelerdir?

Google Video Player

anonim

Artık Google'da video araması yaptığınızda bulunan videoları izlemek için ekstra bir yazılıma ihtiyaç duymuyorsunuz, bulunan sonuçları hemen google player yardımıyla izleyebiliyorsunuz: Google Video.

Bence İNANILMAZ ve çok güzel bir hizmet.

80 yıllık yasa Internet'e yasak getirdi

urxalit

Vatan gazetesi muhabirlerinden Ercan İnan, geçtiğimiz haftasonu kahvaltı yapmak ve biraz da dolaşmak üzere Beyoğlu'na geldi. Yanında dizüstü bilgisayarı vardı ve İstiklal Caddesi'ndeki kablosuz internet lüksünden yararlanacağı için mutluydu. Ancak hiç te öyle olmadı...

Edge.Org :: Bilgi'nin Sınırı

SHiBuMi

"Dünyadaki bilginin sınırlarına ulaşmak için en karmaşık ve sofistike beyinleri bul, hepsini aynı odaya koy ve herbirinin kendi kendine sorduğu soruları diğerine sormasını sağla"

Edge.Org sitesinin temasını özetleyen cümle bu. Siteye Julian Barbour isimli fizikçinin zaman ile ilgili yazıları hakkında araştırma yaparken rastladım. Sitede birçok bilimadamının katkısıyla oluşturulmuş bilimsel ve felsefi belgeler, söyleşiler var.

Siteye ulaşmak için adres: www.edge.org

Efsane film 2001 Uzay Macerası`na Yeni Bir Bakış

anonim

Kubrick üstadın efsanevi filmi 2001 Uzay Macerası filmini seyretmiş olabilirsiniz. Seyretmekle kalmayıp üzerine bir ton makale, eleştiri okumuş ve kendiniz de fikir üretmiş olabilirsiniz. Bütün bunları yapmış olsanız dahi bu filme bir de şu FLASH animasyonunun sunduğu perspektiften bakmayı bir deneyin diyorum. Bir şey kaybetmezsiniz ama bir şeyler kazanabilirsiniz.

Filmi seyretmeyenler ise sanırım bu animasyonu izledikten sonra filmi bulup izlemek için ellerinden geleni yapacaklardır ;-)