Şekil İtibariyle Hotmail

0
mambo
Bugün bilgisayarımı açtım her zamanki gibi önce icq daha sonra da hotmail`ime bakmaya yeltendim, her zamanki gibi ağır ağır açılmaya başladı. Hotmail`deki abiler baya uğraşmışlar ve Hotmail`i yeniden yaratmışlar. Tasarım olarak gerçekten güzel olmuş ama her zamanki ağırlığı devam ediyor bir de hız olayını halletseler gerçekten çok güzel olacak. Ama şekil bazında başlayan değişiklik belki hıza da yansır(!)
Mail gönderme menüsünde adres defterindeki isimler kenarda duruyor. Devamlı mesaj yolladığınız kişilere sadece bir tıklama ile mail yollayabiliyorsunuz. Bunun gibi ufak ama işinizi kolaylaştıran kısa yollar da mevcut....
Ayrıca havaların çok ısınmış olması sanırım en çok servis sağlayıcıların işine yaradı icq`yu her açtığım da hemen hemen listenin yarısı online durumda oluyor millet bu sıcakta dışarda dolanmak yerine evimde otururum açarım bilgisayarımı nette dolanırım diye düşünüyor herhalde(ya da işsizlikten)...

Görüşler

0
elrond
Aslında son 1 haftaki yavaşlık update çalışmalarındanmış diye sevinmiştim ben. Çünkü 2 gün öncesine göre oldukça hızlı çalışıyor gibi geldi bana.
0
elrond
Güncelleme.
Biraz önce bu konu ile ilgli bir habe rgeçti elime.
Öncelikle 110 milyon! aktif Hotmail kullanıcısı var. Aslında bu bile tek başına yavaş bir sistem için yeterli bir neden. Bunun dışında MS ten Sarah Lefko` ya göre sistemin Microsoft tarafından satın alınıdığı zamanlardan kalma bazı Solaris tabanlı legacy sistemler (Onlar Legacy diyo bana kızmayın!) bu yavaşlığa neden oluyormuş. Yakında sistem tamamen Windows 2000 serverlara upgrade edilince bu yavaşlık gidicekmiş.
0
anonim
bence güzel olmuş sayfa. sanki biraz hızlanmış gibi geldi bana. ama sanırım hala az yerimiz war hotmail de. tatile çıktığım zaman doluyo mail kutum. saklamak istediğim şeyler otomatik olarak siliniyor.
0
anonim
sekil itibari ile her zaman hos (!) olmustur zaten, ama bir yahoo olmasi icin daha cok ekmek yemesi gerekiyor. yahoo olma konusunda epey bir calismalari var goruyorum, ama hotmail ms mantigi ile calisiyor; bazi mailleri kendi kafasina gore siliyor ve vb. ms kontrolu tamamen elinde tutuyor. ben de hotmail kullaniyorum, gereksiz yerlere verilecek mail icin veya ms sayfasindan bir program indirmek icin gerekiyor. eh tabi kullanici sayisi epey bir sisiyor ozaman.
Win2K gecince ... , o gunleri sabirsizlikla bekliyorum, 2000 yili problemi degil ama 2000 win problemi yili yasanacaktir...

yanlis anlamayin, ben ekmeyimi win nt den kazaniyorum, bukadar kolay gozuken, bir mouse tiklamasi ile bozulan sistem oldu surece de ac kalacagima inanmiyorum. benim gibi adamlar anca win nt sistemcisi olur :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

freehost: özgür hosting

anonim

freewifi'den sonra freehost'da devreye girdi. aynı şekilde destek bekliyor

Nokia Series 60 ürünleri için Açık Kaynak Kodlu Browser geliştiriyor.

ae

Basın duyurusunda ve e-posta grubunda belirtildiği üzere, Nokia KDE'nin Konqueror'ının içerisindeki KHTML ve KJS yi temel kabul eden yeni bir mobil gezgin geliştirdiğini açıkladı.

Apple ile de ortak giden çalışmalar sonucunda yeni Series 60 internet gezgini, Apple'ın Safari gezgininde de kullanılan, açık kaynak kod uygulama bileşenleri olan WebCore/KHTML ve JavaScriptCore/KJS yi kullanacak.

SuperOnline 100.000 Adet ADSL Satışına Başladı

FZ

Son haberlere göre, Superonline, Türk Telekom ile 100,000 adete kadar ADSL port satışı konusunda sözleşme imzaladı. ADSL erişimi 256 Kbps ve 512 Kbps hızlarında limitsiz ve limitli kullanım ile 1024 Kbps ve 2048 Kbps hızlarında limitsiz kullanım olmak üzere toplam 6 değişik modelde satışa sunuldu.

Ayrıca Superonline, Airties Wireless Networks ile yaptığı işbirliği sonucunda, Superonline ADSL kullanıcıları için özel olarak geliştirilmiş, tamamiyle Türkçe kurulum ve bağlantı ayarlarına sahip ve bir kaç dakika içerisinde ADSL bağlantısı için hazır duruma getirilebilen, ADSL2+ destekli Airties Modemleri de uygun fiyatlar ve taksit avantajı ile kullanıcılarına sağlıyor.

Türkçe-İngilizce Terim Kütüphanesi

SHiBuMi

Uzun zamandan beri Internette İngilizce doküman hazırlarken kullanabileceğim bir sözlük arıyordum. Şimdiye kadar rastladıklarım ya aşırı derecede kullanışsızdı (aralarında Türkçe sözlük içersinde Türkçe harfleri aramada problem yaşayanlar var) ya da aradığını bulmak mümkün değildi. Biraz önce www.zargan.com daki sözlüğü keşfettim. Bu sözlük terimler sözlüğü olarak geçiyor ama oldukça geniş bir veritabanına sahip ve her aranılanı bulmak mümkün. Ayrıca veritabanı değişik kategorilere ayrılmış ve sonuçlar iş dünyası terimleri, genel sözlük, bilişim sözlüğü vs. diye listelenebiliyor. Oldukça kullanışlı bir sözlük, İngilizce terimlerle sık uğraşanların bir gözatmasını tavsiye ederim.

AOL Bir Şeyler Yapıyor Ama ...

sundance

ICQ`u aldığından beri çok bir hareket görmediğimiz AOL, ICQ lisansını bir şekilde kullanıma açıyor. Ama tam olarak ne yapıyor, nasıl yapıyor biz anlayamadık, anlayan beri gelsin.

Lisansın içinde `10,000 kopyadan fazla dağıtılmaması, 13 yaşından küçüklere verilmemesi` gibi ibareler var
Hayra alamet mi desek, yoksa büyük ölçekte firmaların ne yaptığının farkında olmadan yaptığı bir başka gariplik mi desek bilemiyoruz...