Özgür Yazılım ve Linux Günleri 2011: Videolar

0
butch

İlgili Yazılar

İNETD Pardus 2007'nin Yenilikleri Semineri (Uygulamalı)

adervis

İNETD Seminerleri başlıyor!

Yılın ilk semineri; Pardus 2007'nin Yenilikleri

İnternet Teknolojileri Derneği tarafından, 13 Ocak 2007 tarihinde "Pardus 2007'nin Yenilikleri" konulu seminer düzenlenecek.

Ankara´daki Fedora Linux semineri ertelendi

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği'nin 5 Kasım Çarşamba günü Ankara'da düzenleyeceği seminer, ev sahipliği yapan Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi'nin 60. yılı kutlamaları ve konuşmacının programındaki değişiklik nedeniyle iki hafta sonraya, 19 Kasım Çarşamba gününe ertelendi. Doğabilecek rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. -Ayrıntılı Bilgi-

İNETD PostgreSQL Veritabanı Semineri

adervis

İnternet Teknolojileri Derneği (İNETD) tarafından PostgreSQL Kullanıcıları Derneği desteği ile 09 Aralık 2006 tarihinde PostgreSQL Veritabanı Semineri yapılacaktır.
Konuşmacı : Devrim GÜNDÜZ

7. Geleneksel Programlama Yarışması - ODTÜ

FZ

ODTÜ Bilgisayar Topluluğu diyor ki: Ülkemizde programlamacılığın gelişmesine, GNU/Linux'un yaygınlaşmasına ve bilgisayar bilimcilerini bir araya getirmeye katkıda bulunmak, eğlenirken öğrenmek ve kazandırmak için yarışmamız üzerine düşen görevi başarıyla gerçekleştiriyor.

Bu sene yedincisini gerçekleştirdiğimiz yarışmamıza katılım hiç zor değil. Tek yapmanız gereken ön eleme sorularını çözerek 15 Nisan 2004 günü saat 23:59'e kadar bize göndermek. Sorular üzerinde istediğiniz kadar düşünebilirsiniz. Çözüm yolunu bulduktan sonra yazacağınız C veya C++ dillerindeki programınızı sınayarak bize gönderebilirsiniz. Üstelik başvuruda bulunmak için tüm sorulara çözüm bulmak zorunda değilsiniz.

Ajax Teknolojisi ve Rakun XML Uygulama Platformu

yenimo

Ajax Teknolojisi ve Rakun XML Uygulama Platformu semineri Evrim Özçelik tarfınan 30 Kasım Çarşamba akşamı, Genç Girişimciler Kulübü'nde verilecek.