Özgür Yazılım ve Linux Günleri 2011'in duyurulması

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği ile İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü beraber Özgür Yazılım ve Linux Günleri'ni düzenliyoruz.
1-2 Nisan 2011 tarihlerinde İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü’nde gerçekleşecek etkinlik, her yıl olduğu gibi Türkiye’de Linux ve özgür yazılım ile ilgili herkesin buluşma yeri olmayı hedefliyor.

Sizden sosyal ağlarda arkadaşlarınızı etkinliğe davet ederek, etkinlik reklamlarını web sitenize yerleştirerek, bu duyuruyu uygun gördüğünüz web siteleri ve iletişim ortamlarında paylaşarak etkinliği duyurmanızı istiyoruz.

Web Sitesi -> http://www.ozguryazilimgunleri.org.tr
Web reklamları (banner) -> http://www.ozguryazilimgunleri.org.tr/2011/gorseller

Özgür Yazılım ve Linux Günleri 2011 Sosyal Ağ Sayfaları:
* Tuxweet
* Identi.ca
* Facebook
* Twitter
* Friendfeed

Etkin Katılım Çağrısı -> http://www.ozgurwebgunleri.org.tr/2011/program/

Görüşler

0
Betelgeuse
Bu yılki etkinlik son olabilir.
http://bilgics.wordpress.com/ adresinde yazanlar gerçekleşirse özgür yazılımla uğraşanlar çok önemli bir kalelerini kaybedecek demektir.
0
hcg
O zaman etkinlikte ne kadar kalabalik olursak, bolumu kapatmayi dusunenlere karsi o kadar etkili oluruz.
0
Betelgeuse
Haklısınız, bu etkinliği yalnızca Linux etkinliği olarak gitmeyelim, aynı zamanda Özgür yazılıma bu kadar katkısı olan bu bölümün kapatılmasına karşı çıkıp bölüm öğrencilerinin ve hocalarının yanında olduğumuzu belirtmek için orada olalım.

Geçen yıl o üniversitede Bilgisayar Bilimleri bölümü dururken bir de Bilgisayar Mühendisliği bölümü açılacağı haberleri geldiğinde birşeyler döndüğünü sezmiştim ama bu kadarı aklıma gelmemişti. Sanırım "Bilgisayar Bilimleri" konusunda öğrenci yetiştirmekten çok piyasanın ihtiyacı, .Net ile kod yazacak işgücü yetiştirmek daha kolaylarına geldi.
0
ez_guard
Pardusun olmaması kötü olmuş
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İYTE de Linux Semineri

o_ozardic

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Topluluğu, Gülbahçe Kampüsünde Gerçek Zamanlı Bilgisayar Tabanlı Kontrol konulu seminer düzenliyor.
İYTE Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Tolga Ayav tarafından verilecek seminerin konu başlıkları :

Açık Kaynak ve Özgür Yazılım Günü @ Yeditepe Üniversitesi

mustafassf

Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Kulübü olarak bu sene ilkini 8 Nisan'da düzenleyeceğimiz "Açık Kaynak ve Özgür Yazılım Günü" adlı etkinliğimiz, "Açık Kaynak", "Özgür Yazılım" gibi terimler hakkında, bilgilendirme ve bilinçlendirme, bilgisayar okuryazarlığını artırma amacıyla gerçekleştirilecektir. Konularında uzman kişilerin katilacağı etkinliğimize herkes davetlidir.

Detaylı bilgi için : http://open.yuenc.org

Linux Kullanıcıları Derneği / EMO Ankara seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği bu aydan itibaren, Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Ankara Şubesi ile ortaklaşa her ayın üçüncü Cumartesi günü birer Linux ve özgür yazılım semineri düzenleyecek. Temel olarak EMO üyelerini hedefleyen, dışarıdan da herkesin katılımına açık olan seminerlerin ilki bu haftasonu gerçekleşiyor. -Ayrıntılı Bilgi-

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2007

butch

Bu yıl beşincisi düzenlenecek Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri, 3-4 Mart 2007 tarihleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi - Dolapdere kampüsünde gerçekleştirilecek.

Uygulamalı CMMI / eXtreme Programming Eğitimi

FZ

Geçen yıl Antalya’da gerçekleştirdiğimiz "Uygulamalı CMMI / XP Yaz Kampını" bu yıl yoğun istek üzerine İstanbul ve Ankara’da tekrarlıyoruz.

16, 17, 18, 19 Haziran – Boğaziçi Üniversitesi – İstanbul
22, 23, 24, 25 Haziran – Bilkent Üniversitesi - Ankara

Eğitim 4 (dört) günlüktür.

1 Kişi katılım ücreti – 450 YTL – Öğle yemekleri ve ara ikramlar dahildir.