Web Güvenliği Günleri - 1

0
anonim

OWASP-Türkiye ve Web Güvenliği Topluluğu olarak devamını getirmeyi düşündüğümüz etkinliklerimizin birincisinin detaylarını sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

Web Güvenliği Günleri'nde yoğun ve teknik şekilde web uygulaması atakları, savunma, güvenli kodlama ve benzer bir çok konulara değinilecektir. Bu birinci bir günlük etkinliğimizde daha çok orta ve ileri seviye web saldırına değineceğiz.

Sunumlarımız arasında güzel bir tanışma ve sohbet etme amaçlı bir yemeğimizde bulunmaktadır.

Etkinlik programı ve içeriği hakkında detaylı bilgiyi buradan bulabilirsiniz. Katılım ücretsizdir.

Görüşler

0
Yns_
bende orada olacagim, yararli bir etkinlik olacaga benziyor.

FM'den kimler gelmeyi dusunuyor?
0
Dunyayi_Kurtaran_Adam
Tabi ki ben geleceğim.
0
Yns_
Efendim, dünyayı kurtaran adam kimdi acaba? Ordaydık ama tanıyamadım ben.

// P.S : oldukça güzel bir seminerdi.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İNETD Python ile Programlama Semineri

adervis

Bu hafta İNETD Teknoloji Seminerlerin'de "Python ile Programlama" seminerini Oğuz YARIMTEPE veriyor. Etkinlik önceden kayıt olmak koşulu ile herkese açık ve ücretsiz.

TBDGENC-GEEKZONE etkinligi CeBIT'de

brcktl

Türkiye Bilişim Derneği İstanbul TBDGENÇ Çalışma Grubu, bu yıl 07-12 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarın'da yer alarak, bilişim gençlerini ortak bir platformda buluşturuyor.

Linux Semineri : PHP ile MySQL Uygulamaları

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da Çarşamba günü bir linux semineri düzenliyor. Özellikle web-veritabanı uygulamalarında yaygın olarak tercih edilen özgür yazılım ikilisinin beraber kullanımları ele alınıyor. PHP programlama dilinde yer alan MySQL veritabanı sunucusuna erişim ve işlem fonksiyonları incelenerek, fonksiyonlar örnek uygulamalar ile anlatılacak. Saat 18:30'da başlayacak olan seminer her zaman olduğu gibi tüm ilgilenenlerin katılımına açık. - Ayrıntılı Bilgi -

Özgür Yazılım ve Linux Günleri: Postludium

tongucyumruk

Eskiden Özgür Yazılm günleri veya Linux Şenliği gibi etkinliklerin ardından uzun uzun yazılar yazar, olan biteni, konuşmacıların anlattıklarını anlatır, tartışırdık. Genişleyen bantlar, canlı yayınlanan sunumlar derken bir geleneğimiz daha korkarım yok olmanın eşiğinde. Biz de zamana uyuyoruz ve işte, ilgilenen, ilgilenmeyen herkes için Özgür Yazılım ve Linux Günleri'nin videoları... Diğer videolar için, bizi izlemeye devam edin.

inet-tr, XIV. Türkiye'de İnternet Konferansı, Linux Seminerleri

anonim

XIV. Türkiye'de İnternet Konferansı (http://inet-tr.org.tr/inetconf14/) kapsamında, LKD Seminer Çalışma Grubu tarafından üç seminer düzenleniyor