ÖSS’den Çıkıp Bilgisayar Bilimlerine Gelin: Test Sürüşüne Bekliyoruz

0
FZ
“ÖSS bitti, sırada üniversite ve bölüm seçme telaşı var. Doğru kararı vermek için pek çok etkeni göz önünde bulundurmak gerekli. Gelecekteki kariyerini bilgisayar bilimleri üzerine kurmayı düşünen gençlerimizi 22 Temmuz Çarşamba günü test sürüşüne bekliyoruz. Bilgisayar bilimlerinin büyüleyici dünyasında kısa bir yolculuğa çıkmaya ve maceraya hazır mısınız?”



Kayıt yaptırmak için http://cs.bilgi.edu.tr

YouTube HD kalitesi ile izlemek için: http://www.youtube.com/watch?v=8vNcJ4sg2v8

Görüşler

0
bsod1
mail gönderdik, gerçekten çok merak ediyorum..
0
some_plus
haha
"2. sene google chrome_un başkanı ile yemek yedim" diyor. Yahu adam senle yemeğemi geldi. Open source days_e geldi.
0
sz
Arkadaş, öyle bir çevreye daha yakın olabileceğini ifade etmiş.
0
erkangur
Evet sonunda bitti Öss. 22 Temmuz'da ordayım.
0
FZ
Bekleriz :)
0
erkangur
"Bilimleri vs. Mühendisliği" konusundaki meşhur soruyu annem de sorup duruyor bana. Yok iş bulamazsın, mühendis olmuyacak mısın sen filan. Chris hocanın yanıtından sonra da pek bir şey değişmedi, mezun olurken de değişmeyeceğinden eminim. (:
0
FZ
O kadar emin olmayın ;-)
0
erkangur
Bir şey sormak istiyorum: Bu kontenjan artışından Bilgisayar Bilimleri Burslu kontenjanı nasibini aldı mı?
0
FZ
Evet bir kontenjan artışı söz konusu ancak burs ile ilgili en doğru bilgiyi 22 Temmuz'daki tanıtıma geldiğinizde öğrenebilirsiniz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Üniversite Adayları için `Bilgisayar Bilimleri Test Sürüşü 2010´

butch

“ÖSS bitti, sırada üniversite ve bölüm seçme telaşı var. Doğru kararı vermek için pek çok etkeni göz önünde bulundurmak gerekli. Gelecekteki kariyerini bilgisayar bilimleri üzerine kurmayı düşünen gençlerimizi 22, 29 Temmuz ve 5 Ağustos Perşembe günleri test sürüşüne bekliyoruz. Bilgisayar bilimlerinin büyüleyici dünyasında kısa bir yolculuğa çıkmaya ve maceraya hazır mısınız?”

Bellekli Kalem

polat

Logitech IO gazeteci ve öğrenci gibi not tutmak zorunda kalanlar düşünülerek tasarlanmış.IO belleği sayesinde notları temize geçme yada digital ortama aktarma derdini ortadan kaldırıyor.Ayrıntılı bilgi için www.logitechio.com (Kaynak Cumhuriyet gazetesinin 8 şubat 2003 tarihli bilim Teknik eki.)

İlk

e2e

Fransa'da faaliyet yürüten AMEN adlı web hosting firması çalışanları, şirketin İngiltere'de faaliyet yürüten başka bir firmaya satılışını protesto etmek için greve çıktılar.

Grevlerini duyurmak ve destek için bir blog oluşturan Amen çalışanları, firmanın satışıyla ilgili olarak bilgilendirilmediklerini, geleceklerinin ne olacağı konusunda kimsenin kendilerine bir açıklama yapmadığını belirtiyor.

Daha fazlası için: AMEN ON STRIKE

Açık Kodlu CRM Yazılımı Vtiger CRM Şimdi Türkiye’de

anonim

Dünya'da 140.000'den fazla şirketin, 10 dilde kullanmış olduğu açık kaynak kodlu müşteri ilişkileri yönetimi sistemi Vtiger CRM, şimdi Türkçe olarak Türk işletmelerinin dinamiklerini arttırmak üzere sunuluyor.

Örümcek Adam filmi posterleri toplatılıyor!

larweda

3 Mayıs 2002'de vizyona girecek olan "Spider Man:The Movie" filminin sinemalara dağıtılmış posterleri Sony Pictures tarafından toplatılıyor, ayrıca firmanın resmi sitesinde yayında olan film fragmanları ve tanıtımları da yayından kaldırıldı. Sony bunlara gerekçe olarak Dünya Ticaret Merkezi'nin fragmanda ve posterlerde görünüyor olduğunu açıkladı. Fragmanda örümcek adamın Dünya Ticaret Merkezi ikiz kuleleri arasında ağ örmesi var, posterde de örümcek adamın gözünde ikiz kulelerin görüntüsünün yansıması görülüyor. Sony, En kısa zamanda yeni bir poster hazırlanacağını ve Aralık ayına kadar da içinde Dünya Ticaret Merkezi olmayan bir fragman hazırlayacağını açıkladı. 2002'de vizyona girecek filmlerden de ikiz kulelerin görüntülerinin tamamen çıkması bekleniyor.

Bu konular ve "Spider Man:The Movie" hakkında geniş bilgi almak için: www.spidermanhype.com