OSEC - Uzaktan Eğitim

0
anonim
İstanbul Bilgi Üniversitesi - Open Source Enterprise Centre uzaktan eğitimlere başladı. Yerinde eğitim için zamanı olmayanlar, İstanbul dışında yaşayıp eğitim olanaklarından yararlanmak isteyenler, maliyeti düşük eğitim programları arayanlar için hazırlanmış olan eğitim programlarımız arasında GNU/Linux, Apache, Güvenlik, Programlama Dilleri (C, Python, PHP, Perl, Java) gibi konular yer alıyor. Eğitim sonrasında da her zaman destek alabileceğiniz, düşüncelerini paylaşıp tartışabileceğiniz bir ortam sunulan programımızda ücretsiz takip edebileceğiniz seminer dersleri de bulunuyor.


Katılım ve detaylı bilgi için http://open.bilgi.edu.tr.

Görüşler

0
sametc
:) bu bilgi harbi cok guzel ;)
Python dersleri veriyormus :))

kesinlikle katılın derim ayrıca google'de işe girme şansınız var ;) www.python.org gidin bakın google yetkilisi ne diyor ;)
0
sametc
:) bu bilgi harbi cok guzel ;)
Python dersleri veriyormus :))

kesinlikle katılın derim ayrıca google'de işe girme şansınız var ;) www.python.org gidin bakın google yetkilisi ne diyor ;)
0
malkocoglu
Helal olsun...Hakikaten Bilgi Univ. onemli bir cekim merkezi olmaya basladi, bugunlerde hangi ciddi dergiyi elime alsam "Bilgi Universitesi Yayinlari" ibaresini goruyorum. Super.. super.
0
FZ
Bu gördüklerin daha bir şey değil ;-) Çekim merkezinin çekimi gittiçe artıyor böyle giderse yakında ``ışığı´´ bile çekecek bir yoğunluğa erişecek :)

Tek üzücü yan, üniversite yönetiminin matematik ve bilgisayar konusunu sosyal bilimler ve işletme bölümü kadar ciddiye almaması. Prestijli bölümler olarak görüyor ama hepsi bu. :(
0
malkocoglu
Evet; Zannediyorum sosyal bilimler en cok para getiren bolumler oldugu icin ozel okullar once onlardan basliyor. Yani, ailesi zengin ve universiteye ozel bir amacla gitmeyen cogunluk, en kolay bolum olarak isletme/vs'te atliyor galiba...Okul, buradan gelen parayla oteki tarafi buyutmeyi planliyor olabilir. Baska bir sebep aklima gelmiyor, cunku sosyal bilimler ve CS arasinda altyapi farki goremiyorum. Koc Univ. nin acildigi tarihleri hatirladim da, orasi da ayni trendi takip etmisti... Umudumuz Bilgi Univ. CS mastir ve dokrasi gormek. Insallah diyelim!


Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Savaşın Dijital Yüzü

barbar

Arap dünyasının CNN'i, El Jezire televizyon kanalının web sitesinin başı sürekli dertte. Durmadan indirilen, DoS saldırılarına uğrayan web sitesinin özellikle ingilizce sayfalarının durduğu sub-domaini, süregelen saldırılardan dolayı neredeyse hiçbir zaman izlenemez halde. Kimler saldırıyor bilemiyoruz, arapçasına neden dokunan yok; o da meçhul.

Commodore 64 Orkestrası Eylül 2006'daki Konser İçin Provalara Başladı

FZ

C64 Orkestrası, Eylül 2006 tarihinde verecekleri konser için provalara başladı.

Orkestranın prova videolarından birini buradan izlemek mümkün.

Ereğli´li Bir Bilgisayarcı da Virüs Yazdı!

redial

Dünyanın en büyük bilgisayar güvenlik yazılım şirketlerinden Symantec'in sitesinde yer alan habere göre, tahminen Ereğli doğumlu yazılımcının hazırladığı VBS.Ereglili@mm adlı virüs, yayılmaya başladı.

Warner Music CEO'su Çocuklarının İllegal Müzik İndirdiğini Kabul Etti

melitical

Dünyanın dördüncü müzik şirketi olan Warner Music Group CEO'su Edgar Bronfman, yedi çocuğundan bir veya birkaçının illegal müzik indirdiğini kabul etti.

Adobe, Macromedia'yı Satın Aldı

anonim

Evet arkadaşlar Adobe bugün itibari ile en büyük rakibi Macromediayı 3.4 milyar dolar karşılığı satın aldığını duyurmuş bulunmakta. Acrobat ve Photoshop vb. gibi yazılımları ile ünlü Adobe ile, Dreamweaver, Flash Freehand ile ünlü Macromedia, geliştirdikleri bu yazılımlar ile masüstü yayıncılık alanında dünya pazarının büyük bir kısmını ellerinde bulundurmaktaydılar.