OpenOffice'in pazar payı %15'e yaklaştı

0
anonim

Görüşler

0
yasarcay
turkiye icin konusayim microsoft kirilmasi gercekten zor urunler cikarsin veya hukumet korsan yazlim kullananlara gercek anlamda yaptirim uygulasin. turkiyede bu oran abartisiz %60 olur.
0
wime77
Anonim sana katılıyorum.MS para alabileceği adamlara saldırmayı seviyor.Hadi biraz daha sıksın bakalım neler oluyor.

Tek isteğim bana 2 milyon YTL lik bir ikramiyenin isabet etmesi.
2 senede bu oranı alt üst ederim.
Şuan openofis kullandırdığım bilgisayar kullanıcısı sayısı 200 'ün üzerinde.
Buda 200x300 TL olsa = 60.000 TL eder.Bunun KDV si devlete geri kalanı kullanıcıya kalır.Sevgisiz BSA .Kim daha fazla kazandırdı ülke ekonomisine ?

Slogan gelsin.
Tehditmi ediliyorsunuz ? Openoffice kullanın.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

OpenOffice.org 2.0 ve Java

butch

OpenOffice, 2.0 beta sürümünün duyurulması ile birlikte ciddi tartışmalara da konu olmaya başladı. Sebep, 2.0 sürümünün java bağımlığının ciddi bir şekilde artması. Tartışmaları buradan takip edebilirsiniz.

OpenOffice'den Dell Şirketi Yöneticilerine Açık Mektup

Guardian

OpenOffice pazarlama lideri John McCreesh tarafından Dell Inc. Dell yöneticilerine gönderilen açık mektupta kendilerini desteklemeleri ve OpenOffice'in güncel versiyonlarının Dell'in ürünlerinde öntanımlı olarak yer alması teklifinde bulunularak konu hakkında tartışma önerisinde bulunulmuş.

Türkçe OpenOffice.org Kullanım Kılavuzu

tongucyumruk

Sonunda bekleyiş bitiyor. Uzun bir bekleyişin ardından "ama bu MS Office'te böyle değildi, OpenOffice'te nasıl yapıyoruz bunu?" diyenlere RTFM diyebilmemizi sağlayacak bir kaynak internet ortanında yerini aldı. Ersan Yıldırım tarafından hazırlanan OpenOffice.org Kullanım Kılavuzu OpenOffice.org Türkiye'nin sitesinden indirilebilir.

Özgürlük İçin OOXML'e Karşı

anonim

"Bizler; tüm kamu kurumlarının, firmaların, yerel yönetimlerin, okulların, hastanelerin ve sıradan insanların "gelecek endişesi" olmaksızın kullanabileceği, özgür ve açık bilişim standartlarını istiyoruz... Bizler, bilişim standartlarının uluslararası yazılım tekellerine değil; insanlara hizmet için var olması gerektiğini düşünüyoruz..."

OOO ISO 26300 olma yolunda!

sundance

Görünen o ki, hala resmi olarak ilan edilmemiş olsa da OASIS Open Document Format, ISO 26300 standardı olarak tarihe geçmek üzere

Bu aynı zamanda Avrupa Topluluğu'nun bu konuda bir standart belirlemek için yapacağı çalışmalarda referans olması açısından önemli.Microsoft'un Open XML standardı da aynı süreçten geçmeyi beklemekte.