Linux Şenligi 2

0
redial
1-4 Mayıs 2003 tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek olan Linux Şenliği 2'ye herkes davetlidir. Şenlikte çok ciddi bir oyun turnuvasının düzenleneceğini de belirtmekte fayda var ;-)

Görüşler

0
anonim
katılımın yüksek olacağını umuyorum.
her linuxcunun orada olması gerek.
0
anonim
2002 DE ANKARADA İDİ MÜKEMMELDİ
NEDEN BU YIL ANKARADA YOK BİZLERİ SEVGİNİZDEN EKSİK BIRAKIYORSUNUZ. SİZCE LİNUX DOSTLARI
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Cinsiyet ve bilgi toplumu

e2e

Silicon.com'da yer alan Women turned off by technology's 'geeky' image başlıklı habere göre kadınlar, teknoloji-bilişimin erkekler için olduğunu, kendilerinin buralarda hoş karşılanmayacağını düşünüyorlar. Devlet destekli olarak, İngiltere, İtalya, İrlanda, İsviçre ve Norveç'te yapılan "Cinsiyet ve bilgi toplumu" başlıklı, bilgi teknolojilerinde cinsiyetler arası köprü olma hedefini taşıyan rapora dayandırılan haberde, kadınlarda, teknolojiyle uğraşanların zamanının çoğunu yatak odalarında kodlarla uğraşmak ya da online oyunlar oynamakla geçiren antisosyal erkeklerin işi olduğu gibi bir kanı olduğu belirtiliyor.

Türkçe Gentoo Topluluğu Buluşuyor

gentoo

Türkiyedeki Gentoo topluluğunun artık buluşma noktası Gentoo Linux Wiki. Gentoo Linux Wiki bundan sonra Türkçe.

http://tr.gentoo-wiki.com

Amacımız Gentoo topluluğunun Gentoo ile ilgili ipuçlarını, eğitselleri ve genel olarak Linux'la ilgili diğer şeyleri paylaşabileceği bir ortam oluşturmak. Teknik sorunlarımızı hallettik. Ancak içerik yönünden çok eksikliklerimiz var. Bu yüzden eğitselleri Türkçeye çevirebilecek yeni Gentoo penguenlerine ihtiyacımız var. Eğer isterseniz siz kendiniz de Gentoo ile ilgili eğitseller hazırlayabilirsiniz.

Dünya Kurtuldu(!), Linux altında webcam destekli msn : aMSN

darkhunter

Yaşamın sırrından sonra en çok ilgi uyandıran sorunsal olan, Linux altında IM üzerinden webcam desteği Alvaro tarafından çözüldü.

aMSN'in yeni sürümü olan 0.95, webcam desteği veriyor!

Eee, hissediyor muyuz?

Csound, HPKComposer, Videolar, Sesler ve İkili Evren

FZ

http://avsynthesis.blogspot.com/ ses ve hareketli görüntü sentezleme ile ilgili eğlenceli videoların yer aldığı bir site. Sitedeki videolar HPKComposer ile gerçekleştirilmiş ve müzikler herhangi bir ses örneklemi (sample) ya da nota tabanlı olmayıp tamamen csound ses üreteçleri kullanılmış.

SGK 103 Adet Sozlesmeli Yazilimci Alacaktir

sadettinpolat2

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü birimlerinde 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan esaslar ile ek ve değişikliklerine göre istihdam edilmek üzere; 2008 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sıralaması (70 puan ve üzerinde alanlardan) esas alınmak suretiyle 103 adet sözleşmeli Programcı alınacaktır. detaylar icin buraya ya da ilan icin buraya (PDF) bakabilirsiniz.