Linux Semineri : Wine/WineX/CrossOver Office ile Windows Uygulamaları

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da 7 Nisan Çarşamba günü bir seminer düzenliyor. Wine ve türevi olan yazılımları kullanarak Windows uygulamalarını Linux üzerinde çalıştırma yöntemlerinin anlatılacağı seminer saat 18:30'da başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi-

Görüşler

0
T-u-N-i-X
Aynı semineri Istanbul'da da yapsalar keşke.... Ben ilgimi çeken seminerlere gitmek isterim ama verimli oluyor mu ki ? Katılım nasıl oluyor ?
0
dfisek
2. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği (İstanbul 1-4 Mayıs 2003) ve 9. Türkiye'de İnternet Konferansı (İstanbul 11-13 Aralık 2003) sırasında aynı seminer verilmişti.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

''Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2005'' Filmleri #1: Miguel de Icaza

butch

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2005 sunum kayıtları yayınlanmaya başladı. Sizleri Miguel de Icaza'nın "The Linux Desktop & Mono Development Platform" sunumuyla başbaşa bırakıyoruz. Filmlere open.bilgi.edu.tr/freedays adresinden ulaşabilirsiniz. Diğer filmler de yolda.

Linux Semineri : Glib ile Programlama

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara'da bir linux programlama semineri düzenliyor. Linux altında glib kütüphanesi ile programlamanın anlatılacağı seminer saat 18:30'da başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi-

Linux Semineri : Postfix E-Posta Sunucusu

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü (bugün) saat 18.30'da Ankara Üniversitesi'nde linux semineri düzenliyor. Seminerde, birçok UNIX tabanlı işletim sistemi ile birlikte gelen ve yaygınca kullanılan Sendmail e-posta sunucusunun; performanslı, Sendmail uyumlu, güvenilir ve esnek alternatifi Postfix, bu seminerde tanıtılıyor. Bu seminerden sonra niçin hala Sendmail kullandığınızı bir kez daha düşünebilirsiniz... (http://www.linux.org.tr/seminer/)

Uydu İletişiminde Yeni Eğilimler

adervis

İNETD tarafından düzenlenen "Uydu İletişiminde Yeni Eğilimler" isimli seminer 11 Kasım 2006 tarihinde IBM Linux Merkezinde yapılacak.

Akademik Bilişim 2003 Konferansı`nda Linux Seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 3-5 Şubat 2003 tarihlerinde Adana Çukurova Üniversitesi'nde yapılacak olan Akademik Bilişim Konferansı'nda her yıl olduğu gibi tüm konferans boyunca linux seminerleri düzenliyor. İleri düzey ağ yönlendirmeden, disksiz terminallere; masaüstü uygulamalarından başarı öykülerine kadar birçok konu ele alınacak. - Ayrıntılı Bilgi -