Linux Semineri : Wine/WineX/CrossOver Office ile Windows Uygulamaları

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da 7 Nisan Çarşamba günü bir seminer düzenliyor. Wine ve türevi olan yazılımları kullanarak Windows uygulamalarını Linux üzerinde çalıştırma yöntemlerinin anlatılacağı seminer saat 18:30'da başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi-

Görüşler

0
T-u-N-i-X
Aynı semineri Istanbul'da da yapsalar keşke.... Ben ilgimi çeken seminerlere gitmek isterim ama verimli oluyor mu ki ? Katılım nasıl oluyor ?
0
dfisek
2. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği (İstanbul 1-4 Mayıs 2003) ve 9. Türkiye'de İnternet Konferansı (İstanbul 11-13 Aralık 2003) sırasında aynı seminer verilmişti.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Linux Semineri : QT Programlamaya Giriş

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği 16 Nisan Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı bir linux semineri düzenliyor. Linux altında QT kütüphanesi ile programlamaya bir giriş yapılacağı seminer saat 18:30'da başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi -

7D5 Demoscene Partisi - 17/18 Eylül

Ragnor

Artık gelenekselleşen 7DX demo partileri serisi bu yıl da 7D5 ile devam edecek. 17-18 Eylül tarihlerinde İstanbul Maltepe Üniversitesi - Maltepe Eğitim Köyünde yapılacak olan partiye bu yıl Teknoloyi Televizyonu sponsorluk yapacakmış.

Fazlamesai.net Ankara´da!

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği'nin 30 Mayıs'ta düzenlediği bir seminerde Fazlamesai.net tam kadro bulunacak. Fazlamesai.net projesinin gelişimi, uygulanması, çeşitli serbest yazılımlar vasıtasıyla hayata geçirilmesi anlatılacak. 18.30'da başlayacak olan seminer Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi'nde.

Bilgi - IBM İleri Araştırmalar Merkezi / Kış 2007 Eğitim ve Seminerleri

anonim

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Dolapdere Kampüsü'ndeki Bilgi - IBM İleri Araştırmalar Merkezi'nde kış eğitimleri/seminerleri başlıyor. LPI sertifikasyon dökümanları çerçevesinde yürütülecek olan GNU/Linux eğitimlerinin de yer aldığı program hakkında detaylı bilgiyi CAS web sitesinde bulabilirsiniz.

Yazılımda Karar Verme Süreçleri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümü düzenlediği seminerlerin 10.sunda yazılımdaki karar verme süreçlerinin ele alınacağı "Decision Making in Software Development" seminerini düzenliyor.

Seminerin konuşmacısı Bilgisayar Bilimleri öğretim görevlisi Mehmet Gençer

Tarih: 20 Mayıs 2002, Pazartesi
Saat: 18:30
Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi, Kuştepe Kampüsü, Akademik Kurul Odası