Linux Semineri : Slackware Linux Kurulumu ve İnce Ayarları

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde linux semineri düzenliyor. Hala geliştirilen en eski linux dağıtımı olan ve özellikle unix kullanıcılarına hitap eden Slackware Linux'un felsefesi, kurulumu, çeşitli konfigürasyonlarda donanım tanıtılması ve 8.1 sürümü içerisinde gelen çeşitli yazılımların ince ayarlarının anlatılacağı seminer 18.30'da başlayacak. - Ayrıntılı bilgi -

Görüşler

0
cartman
Slackware : Because it rocks!
:)
0
anonim
> özellikle unix kullanıcılarına hitap eden Slackware ...

Unix derken, özellikle BSD'ciler kendilerine yakın buluyor..
0
anonim
Bu arada ben slackware 8.1 üzerinde 9.0 beta'dan aldığım gcc 3.2 paketleri ve onunla derlenmiş librarylerle 3.2 tabanlı bir sistem oluşturmuş durumdayım. 2.4.19 kerneli de gcc 3.2 ile derledim ve kullanıyorum. Bana bu esnekliği verdiği için slackware'e teşekkür ediyorum.. :^)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

26LINUX222

penguencg

26LINUX222 etkinliği, 3-4 Kasım 2007 tarihleri arasında, Eskişehir Büyükşehir Sanat Merkezi TurgutÖzakman Sahnesi'nde gerçekleştirilecek.

Tüm Linux'a ve özgür yazılım camiasında gönül verenleri, yeni başlayan kullanıcıları, başlamak isteyen yeni meraklıları bekliyoruz.

İzmir´de Linux Semineri

o_ozardic

İzmir Yüksek Teknoloji Ensititüsü Bilgisayar Topluluğu bugün (27 Mart Perşembe ) Gülbahçe Kampüsü'nde bir linux semineri düzenliyor. Seminerde Onur Küçük tarafından katılımcılara Linux İşletim Sistemi hakkında bilgi verilecek. Saat 13:15'te başlayacak seminere katılım ücretsiz, ayrıca katılımcılara Knoppix CD'si hediye olarak verilecek.

Ulaşım : Üçkuyular'daki garajdan yarım saatte bir kampüse araç bulunmaktadır.

11 Mayıs, Haliç Üniversitesi, Linux semineri

hcg

11 Mayıs Pazartesi 14-16 saatleri arasında, Haliç Üniversitesi Bomonti Kampüsü 305 nolu sınıfta, Çağatay Çebi tarafından "Özgür Yazılım ve GNU/Linux kavramlarına basit açıklamalar..." başlıklı bir seminer verilecek. Haliç Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Kulübü ve LKD Seminer Çalışma Grubu ortak etkinliği olan seminer dileyen herkese açık. Seminerde, Özgür Yazılım kavramı, tarihi, gelişimi, GNU/Linux'un ortaya çıkışı, Linux dağıtımları, piyasadaki popülerliği gibi konulara değinilecek.

Web Güvenliği Günleri - 1

anonim

OWASP-Türkiye ve Web Güvenliği Topluluğu olarak devamını getirmeyi düşündüğümüz etkinliklerimizin birincisinin detaylarını sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

Web Güvenliği Günleri'nde yoğun ve teknik şekilde web uygulaması atakları, savunma, güvenli kodlama ve benzer bir çok konulara değinilecektir. Bu birinci bir günlük etkinliğimizde daha çok orta ve ileri seviye web saldırına değineceğiz.

Chomsky Dilbilim Kuramı Semineri

FZ

Boğaziçi Üniversitesi, Dilbilim Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Balkız Öztürk, 21 Nisan 2005 yani bu Perşembe, saat 17:15'te "Noam Chomsky'nin Dilbilim Kuramı Üzerine" başlıklı bir konuşma yapacak. Etkinlik Boğaziçi Üniversitesi'nin Güney Kampüsündeki ÖFB (Öğrenci Faaliyetleri Binası) Demir Demirgil salonunda gerçekleşecek.

Dilbilim nedir ne değildir, alandaki problemler nedir, dilbilimciler ne tür konulara hangi yöntemlerle yaklaşır, Türkçe İngilizceyi döver mi (!) vb. konularda kaygıları, soruları, merakı, hevesi olan herkese Dr. Öztürk'ün kendine has eğlenceli üslubu ile sunacağı bu semineri tavsiye ederiz.