Linux Semineri : Linux Sistem Güçlendirme (Hardening)

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, Cumartesi günü İstanbul'da bir linux semineri düzenliyor. Linux işletim sisteminizi daha güvenli hale getirmeniz için dikkat etmeniz gereken püf noktaların anlatıldığı seminer saat 15.00'de başlayacak. Seminer her zaman olduğu gibi ilgilenen herkesin katılımına açık. - Ayrıntılı Bilgi -

İlgili Yazılar

Peer-to-Peer and Epidemic Algorithms for Distributed Computing Systems

FZ

Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bünyesinde düzenlenen haftalık seminerlerin bu haftaki konuşmacısı Koç Üniversitesi'nden Öznur Özkasap. Kendisi "Peer-to-Peer and Epidemic Algorithms for Distributed Computing Systems" konulu bir konuşma sunacak.

XML ve Web Servisleri Semineri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 04 Ağustos 2004 Çarşamba günü Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kırmızı Salon'da bir seminer düzenliyor. XML son on yıl içerisinde sadece web uygulamaları değil hemen tüm uygulama alanlarında verinin saklanması ve işlenmesinde ciddi avantajlar sağlayan bir standart olarak önümüze çıkmaktadır. Bu sunumda XML'in servis merkezli web uygulamaları yani web servisleri için olan önemi anlatılacak, tipik web uygulamaları gosterilecek, PHP ve Java ile yazılmiş web uygulaması kod örnekleri ile de konular somutlanacaktır.

Linux Semineri : Knoppix Linux

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Cumartesi günü Istanbul'da saat 15:00'de hard diske kurulum gerektirmeden sadece cd üzerinden çalışabilen popüler linux dağıtımı Knoppix'in anlatılacağı bir seminer düzenliyor. Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yapacağı seminerde, 1 milyon gibi sembolik bir rakama Knoppix'in son sürümü 3.2 cd'lerine ulaşılabilecek. - Ayrıntılı Bilgi -

Not: Ben sunacam ;) (İmza: Sundance)

4. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği başlıyor!

loker

Linux Kullanıcıları Derneği'nin her yıl düzenlediği Linux ve Özgür Yazılım Şenliği 19-22 Mayıs 2005 tarihleri arasında Ankara Milli Kütüphane Konferans Salonları'nda gerçekleşiyor.

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2007

butch

Bu yıl beşincisi düzenlenecek Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri, 3-4 Mart 2007 tarihleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi - Dolapdere kampüsünde gerçekleştirilecek.