Linux Semineri : Linux Sistem Güçlendirme (Hardening)

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, Cumartesi günü İstanbul'da bir linux semineri düzenliyor. Linux işletim sisteminizi daha güvenli hale getirmeniz için dikkat etmeniz gereken püf noktaların anlatıldığı seminer saat 15.00'de başlayacak. Seminer her zaman olduğu gibi ilgilenen herkesin katılımına açık. - Ayrıntılı Bilgi -

İlgili Yazılar

11 Mayıs, Haliç Üniversitesi, Linux semineri

hcg

11 Mayıs Pazartesi 14-16 saatleri arasında, Haliç Üniversitesi Bomonti Kampüsü 305 nolu sınıfta, Çağatay Çebi tarafından "Özgür Yazılım ve GNU/Linux kavramlarına basit açıklamalar..." başlıklı bir seminer verilecek. Haliç Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Kulübü ve LKD Seminer Çalışma Grubu ortak etkinliği olan seminer dileyen herkese açık. Seminerde, Özgür Yazılım kavramı, tarihi, gelişimi, GNU/Linux'un ortaya çıkışı, Linux dağıtımları, piyasadaki popülerliği gibi konulara değinilecek.

E-posta Güvenliği Semineri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafından kamuya açık olarak düzenlenen seminer dizisinin bu haftaki konuğu Sabancı Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden Albert Levi ve seminerin konusu E-posta Güvenliği

Söz konusu seminer 8 Aralık 2005 Perşembe günü 17:00'da, Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü Mahkeme Salonu'nda başlayacaktır.

Yeni Yıla İlk Selam!

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği tarafından düzenlenen "LKD Yeni Yıl Partisi" 18 Aralık 2004 Cumartesi günü saat 21:30'da İstanbul Beşiktaş'taki Elma Cafe'de gerçekleşecektir. Tanışmak, hasret gidermek, kaynaşmak ve kaynaşırken kaynatmak amaçlı düzenlenen partiye tüm özgür yazılımcılar davetlidir.

Ayrıntılı bilgi ve partiye kayıt için: tıklayın

Gencsen Geleceksin 2.0 IYTE

numangoceri

Geçtiğimiz akademik yıl ilki gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören Gençsen Geleceksin bu yıl hedefini daha da büyüterek "Gençsen Geleceksin 2.0" adıyla yeniden başlıyor ve ilk kez İYTE(İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'n)'de gerçekleşek olan etkinliğin konusu şöyle:

Gençler ve teknoloji severlerin geleceğin teknolojilerine vizyonel bir bakış açısı ile bakmalarını sağlamayı amaçlayan yarım gün sürecek etkinlikler içerisinde mobil teknolojilerden, internetin geleceğine kadar geniş bir yelpazedeki içerik, konusunda uzman konuşmacılar tarafından gerçekleştirilecek. “Neden Gelmeliyim?” diyorsan…

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde PostgreSQL Semineri, 30 Ekim 17.00

coskung

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Linux Kullanıcıları Derneği ortak çalışması bir seminer. Devrim Gündüz'ün vereceği seminerin başlığı:
PostgreSQL'de transaction log kavramı ve transaction log ile warm/hot standby