tongucyumruk

Görüşler

1
tongucyumruk

So somebody isn't telling the truth here. Somebody is pushing complete garbage for unclear reasons. Sorry for having to point that out.

Bunlar Intel'e yönelik cok ciddi ithamlar.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Gelecek Linux 2,0 ve Chip Dergisi

anonim

Chip Dergisi Aralık sayısı ile birlikte 2CD`den oluşan Gelecek Linux 2.0 Dağıtımını vermiş bulunmakta.

Türkiye`ye özel bir dağıtım olarak hazırlanan ve desteklenen (irc.openprojects.net`de #geleceklinux) Gelecek Linux`dan yeni güzel haberler bekliyoruz.

Sevgi Saygı Linux
Ed:yazının sahibinden yazıyı düzenlediğim için özür dilerim ;)

Yerelleştirme grupları sizi bekliyor

anonim

Türkiye'de genelde serbest yazılım, özelde Linux'un masaüstünde yaygınlaşması, daha alt seviyelere indirilmesi pek çoğuna göre değişik ölçütlere bağlı. Bunlar masaya yatırıldığı zaman herhalde olayın sosyolojik boyutundan teknolojisine, politikasından psikolojisine, insan-bilgisayar etkileşiminden yerelleştirmesine kadar pek çok noktada görüş bildirebilecek sayısız (Türk) uzman var.

Linux için XP Görünümü

Soulblighter

Kaç kişi bunu ister bilmiyorum. Ama adamlar Windows XP görünümlü masaüstü ortamı yapmışlar. Linux kullanıyorsunuz ama Windows XP kullanıyormuşsunuz gibi. İlgilenenlere...

www.xpde.com

Tarihi bir gün!

sundance

Dün (22 Mart 2004 günü), Türkiye´nin önde gelen gazetelerinden Milliyet´te tam sayfa Linux International´ın ilanı yayınlandı.

MS´a yakınlığı ile bilinen Doğan Grubu´nun önde gelen gazetesi olan Milliyet´te yayınlanan bu ilanda ´Linux ve Açık Yazılımlar´ kullanımının neden daha güvenilir, daha geliştirmeye açık ve daha ucuz olduğu anlatılıyor. Dahası, ´Siz isterseniz bunu devrim diye adlandırın, biz basitçe özgürlük diyoruz´ ibaresi geçiyordu. İlanı veren ise Linux International adına http://www.acikyazilim-turkiye.org

Çerçeveletip duvrarıma asmayı düşünüyorum, sanırım taşlar yerinden oynuyor.

Yet Another Open Source

yuxel

News.com'un haberine göre, Novell, SuSe'nin sistem ve servislerini ayarlama uygulması olan YAST(Yet Another Setup Tool)'ın lisansını GPL olarak değiştirmeyi planlıyor. Değişimin yaza doğru çıkması planlanan SuSE Linux Enterprise Server 9 ile birlikte gerçekleşeceği bildiriliyor.