KOffice 2.0 Windows, Linux ve MacOSX'de çalışıyor

0
anonim
Yeni duyurulan son alpha8 sürümü ile bütün işletim sistemleri için hazır kurulum araçları geliyor. KOffice2.0'ın çıkmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.

http://www.koffice.org/announcements/
KDE

İlgili Yazılar

KDE'de Şeffaf ve Gölgeli Pencereler

freethings

Appeal Projesi'nden önce KDE’nin süsünü biraz daha arttırmak için pencere gölge ve şeffaflığını etkinleştirebilirsiniz. Sisteminizde X.org 6.8 veya üzeri ile KDE 3.4 veya üzeri varsa, önce X.org konfigürasyon dosyanızı düzenlemeniz ve ardından KDE Kontrol Merkezinden bir ayar yapmanız gerekiyor.

KOffice 2.0 yakında çıkıyor

anonim

KOffice'in son sürümü olan 2.0 sürümünün RC (Sürüm Adayı) versiyonu çıktı. Özellikle bu sürümde öne çıkan noktalar, platform bağımsızlığı, ODF desteği, ve bir çok yeni uygulama. KOffice'in özellikle KDE'yi beğenenlerin gönlünü fethedeceği aşikar.

KDE Türkiye, Vizyonunu Genişletiyor

gorkemcetin

KDE Türkiye bundan 6 ay önce Türkiye'deki KDE kullanım bilincini arttırmak ve KDE çalışmaları için Türkiye'de bir merkez oluşturmak amacı ile kuruldu. Bugün KDE Türkiye, KDE'nin Türkçe yerelleştirme çalışmalarını yürütürken; promosyon malzemeleri, seminerler, IRC toplantıları, e-posta listeleri ve yerel organizasyonlara katılımı ile farkındalık yaratıyor.

SimpleKDE'nin Geleceği

anonim

Turkix tarafından geliştirilen SimpleKDE masaüstü ortamının, gelecekteki sürümleri için hazırlanan konsept görüntü ve fikirler http://www.simplekde.org/node/16 adresinden KDE'cilerin beğenisine sunuldu. Konseptler, KDE geliştiricileriyle de paylaşıldı.

KDE kullanın, kullandırın

anonim

Ben demiyorum, Linus Torvalds demiş. (flame on)Gnome'un kullanıcıyı aptal yerine koyduğunu, bu yüzden sadece bu tip insanların kullanacağını, ve kullanıcıları KDE'ye yönlendirmemiz gerektiğini söylemiş (flame off)
Kaynak: Challenger'ın Web Günlüğü #