Kendi e-dergini kendin yap: FUMK.NET

0
anonim
FUMK.NET ile isteyen herkese kendi e-dergisini online bir arayüz yardımıyla oluşturabilecekleri bir site. Aynı zamanda sosyal bir ağ olan fumk.net' de kullanıcılar kendi e-dergilerini diğer kullanıcılarla paylaşabiliyor ve sosyal ağlarını genişletebiliyorlar. e-dergi yanında portfolyo, fotoğraf albümü, e-yıllık, e-kitap da oluşturulabiliyor.
Alfa aşamasında olan FUMK.NET de şu anda üyelik davetiye sistemi ile işliyor. FUMK.NET'e üye olan kullanıcılar 3 adımda kolayca e-yayınlarını oluşturabiliyorlar. Kısa bir süre sonra ingilizce versiyonu ile global dünyaya da açılacak olan http://www.Fumk.Net de kullanıcılar kendi e-yayınlarını isterlerse sunum formatında da diğer kullanıcılarla paylaşabilecekler.

Şu adresinden örnek bir e-portfolyo incelenebilir.
Fumk.Net logo

Görüşler

0
mbiyik
mbiyik@gmail.com adresine davetiye yolayan arkadaşlara minnetar kalacağım
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

VII. Türkiye´de İnternet Konferası Yaklaşıyor

adervis

VII. Türkiye'de İnternet Konferası, inet-tr 2002'ye İkibin Kişinin Katılması Bekleniyor!

Bu yıl 19-21 Aralık tarihlerinde İstanbul Harbiye'deki Askeri Müze'de gerçekleştirilecek olan Türkiye'de Türkiye'de internet Konferans'larının sekizincisi inet-tr 2002 Türkiye internetin önünü açacak fikirlerin paylaşılacağı ve tartışılacağı bir platform olmaya devam ediyor.

FreeWiFi - Özgür Network

anonim

Uzun zamandır niyetim vardı ve stallman.org'da yapılan çağrıyı da görmem üzerine freewifi.sometwo.net 'i açtım. Kısa sürenin çalışması olduğu için yanlışları olabilir (olacaktır). Desteğinizi ve mevcut hatalar için düzeltmelerinizi bekliyor.

Google´dan çıkmak istiyorum ;)

sundance

Google´ın spider programcıkları Internet´i aralıksız tarayarak yeni sayfaları, eski sayfalardaki en son değişiklikleri Google´ın devasa depolama alanlarına atıyorlar. Bu sayede Internet´ten kalkan bir içerik, geçici bile olsa uzun süre Google´dan erişilebilir kalıyor.

Hal böyleyken Yok kardeşim benim sitemi Google indexlemesin ya da Sağolsun şimdiye kadar indexlediniz ama bundan sonra istemiyorum, beni cache dışına alabilir misiniz ? gibi ihtiyaçlar hasıl olduğunda ;) başvurulabilecek güzel bir makale

Digg'sizin hakkından 180° gelir!

sundance

"Web 2.0 herşeyi değiştiriyor" derken, 2005 yılının en önde gelen 2005'in önde gelen Web 2.0 uygulamalarından Digg'e sonunda sağlam bir rakip çıktı!

Slashdot'ı, hızı ve dinamizmi ile geri plana iten Digg'e rakip olan 180° News RSS feedlerden otomatik olarak topladığı haberlerin Digg'deki gibi önemli-önemli değil diye sınıflandırılmasını sağlıyor.

Ne diyelim, We are of BORG. All your bases belong to us!

Web 2.0: Pasif Sörfçüden Aktif Internet Katılımcısına Geçiş

FZ

Dün akşamki FM TV programında "Web 2.0" kavramının nelere karşılık geldiğinden bahsediyorduk. İzleyicilerden de gelen fikirler bir araya getirildiğinde ortaya çıkan kavramlardan biri de "sitelerin içeriğini katılımcıların gayet kolayca belirleyebildiği, kolektif bilinç oluşturma" yapısı idi.

Bu durumun ve Web 2.0 dalgasının örneklerinden biri de Squidoo. Söz konusu taze sitenin sloganı Everyone's an expert on something (herkesin uzman olduğu bir konu vardır). Görülen o ki yakında Lens ve Lens Master kavramlarını daha sık duyacağız ve belki birileri Lens Master olarak para kazanmaya başlayacak...