Google Online Uygulama Paketi

0
parsifal
Web Worker Daily'daki habere göre Web 2.0 Expo fuarında konuşan Google CEO'su Eric Schmidt powerpoint tipi sunum uygulamasının bu yaz aramızda olacağı müjdesini verdi. Google'ın online uygulama paketinde neler olacağı konusunda WWD, Phil Sim'in blog'unuda dikkate alarak 8 tahminde bulunmuş.

İlgili Yazılar

Google Video Arama

mgulcemal

Google kurucularından Larry Page pazartesi günü San Francisco da yaptığı bir açıklamada video arama kısmını başlattıklarını duyurmuş.

Şu anda beta yayınında olan siyete video.google.com adresinden ulaşılabiliyor.

e daha ne olsun...

Google Earth ile ILS deneyimi

nehuse

ILS(Aletli uçuş sistemi) bu kelimeyi yaşadığımız kazadan dolayı son günlerde çok fazla duyduk. Google earth'ün içinde bulunan flight simulator özelliğini kullarak ILS ile iniş deneyimi yaşamak isterseniz şu adresten kmz dosyasını indirebilir ve videosunuda seyredebilirsiniz.

Google OS Senaryoları

anonim

Efsane dağıtımı Turkix ve SimpleKDE'nin kurucusu Emre Sokullu'nun Slashdot ve Digg'de ses getiren makalesine göre, Google, Windows Vista'nın Live.com baskısıyla bir Google OS projesine girişebilir (yorumlardan görüldüğüne göre, girişilmiş olunabileceği bile söyleniyor!). Emre 3 senaryoyu ele alıyor.

Google Instant Messenger

sundance

Biliyoruz, Google onu yaptı, google bunu yaptı haberlerinden sizlere gına geldi, ama ne yapalım, herkes seyrediyor Google ise yapmaya devam ediyor.

Son olarak Google bir anında mesajlaşma yazılım şirketini satın almış. Bildiğiniz gibi, uzun bir süredir Google'ın jabber tabanlı (doğrusu bu;) bir anında mesajlaşma yazılımı üzerinde çalıştığının söylentileri vardı. Ama bu hareketle, kullanıcıların dünya üstünde bulundukları yere göre arama vs. yapabilen, değişik bir sistemi satın almış bulunmaktalar.

Yapı Kredi Bankası'nın kurucusu Kazım Taşkent'in bir sözü var "İlk yap, en iyisini yap, herşey değişsin". Sanırım Google'cılar da bu yolda.

Gmail Türkçe Konuşuyor

anonim

Gmail de artık Türkçe desteği vermeye başladı. Ayarlar bölümünden dilinizi Türkçe olarak seçebilirsiniz.