Geocities tekrar yayında!

0
sundance
Aslında doğru ifade yayında değil de çevrim içinde olacaktı.

Bildiğiniz gibi geçen sene Geocities'in sahibi olan Yahoo, operasyonu durdurma kararı aldığından beri bu sitelere ulaşılamıyordu.

Çoğu bir hevesle hazırlanmış ve sonra tozlanmaya bırakılmış binlerce sitenin Internet tarihi için önemli bir belge niteliği taşıdığı ise su götürmez.

Eğer siz de böyle düşünüyorsanız, 652 GB'lık bir torrent indirmeye hazır olun; Geocities artık torrentte yaşıyor!
Eğer "iyi de kim indirecek o kadar dosyayı" diyorsanız, http://www.reocities.com/ http://www.geociti.es/ http://www.geocities.ws/ ve http://www.oocities.org/ de kullanılabilir.

Görüşler

0
E
Arşivciler için bulunmaz fırsat.
0
ahmetalpbalkan
Ne yazık ki şimdilik çok az seed'i var ve inecek gibi görümüyor :) Keşke biraz parçalayıp bölmüş olsalar en azından harflere falan...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

100$'a ne?

butch

Tamam sigarayı da bıraktık, acaba susuzlukla ne kadar başa çıkabiliriz...

butch

Oh dedik herşey pek güzel, memleket bu krizi atlatır elbet. Bu gerçekleştiğinde biz de ayakta ve buralarda olursak artık bizi ve yapabileceklerimizi hiçbirşey engelleyemez. Ama bugün bütün umutlarım tamamen yıkıldı. Bazılarımızın temel besin kaynağı sigaraya gelen yeni zamdan dolayı. Birileri bizi buralarda istemiyor. Gidin buralardan diyor, buralarda çalışanı, birşeyler yapmak isteyenleri sevmezler. Mümkün olan ne kadar alakasız detay varsa tepenize yıkarlar ve sizi iyice nefessiz bırakırlar.
Sadece bunlarda değil. Duyduğuma göre Eylül ayında elektrik de zamlanıyormuş hem %50 düzeylerinde. Anlaşılan artık kısa zamanda bir B planına ihtiyacımız var.

fazlamesai.net'e soralım: Çin Nereye Gidiyor?

anonim

ABD tüm dünyanın nefretini toplayarak yoluna devam eder, AB bir birlik olmaktan daha çok uzak, Rusya hala toparlanmaya çalışır ve Japonya Asya'daki teknoloji liderliğini Tayvan ve benzeri ülkelere bırakmaya başlamışken düne kadar insan hakları ihlalleri ve ucuz malları ile gündeme gelen bir süper güçün ayak sesleri artık çok net duyuluyor. Bu girizgahı bana yazdıran sebeplere gelince...

Kış Geldi

butch

Haber Maratonu

FZ

Müzik zevki evrensel midir, kültürel midir? MIT'den iki araştırmacı bu konu üzerinde bir çalışma yapmışlar. George Lucas, bilgisayar oyunlarında YZnin daha ciddi ve yoğun şekilde yer alması gerektiğini düşünüyormuş. ABD'de 2010 yılına dek nüfusun %60'ı genişbant internet erişimine kavuşacakmış ama Güney Kore çok daha ileride imiş. IBM yeni arama ve metin analiz yazılımını açık kaynak kodlu hale getirmiş. Açık kaynak kod camiasında daha çok kadın yazılım geliştirici yer almalıymış. XML dünyasının meşhur firmalarından Altova, ürünlerinden birini "royalty free" olarak kamunun kullanımına açmış. GNU/Linux'ta araba yarışı sevenlere TORCS tavsiye ediyorlarmış. Güvenlikle ilgili DenyHosts diye güzel, minik ve Python ile kodlanmış bir araç varmış.