Firefox Quantum

https://www.mozilla.org/

6
minastirid

Görüşler

1
enisozgen

Her Firefox kullanıcısı gibi ben de eklentilerin başına pek fazla sıkıntı gelmemesini umuyorum.

1
murat

Şuan kullandığım LastPass hariç hiç bir addon Quantum ile uyumsuz değil. LastPass da önümüzdeki ilk release de 57 ile uyumlu olacakmış.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Firefox Kullanıcıları Daha 'Eğitimli'

baRRacuda

comScore'un yaptığı istatistiğe göre eğitim, teknoloji, kitap gibi içeriğe sahip sitelere Firefox kullanıcıları, Internet Explorer kullanıcılarından daha çok ilgi gösteriyor.

Mozilla Labs Sunar: Jetpack

Tarık

Mozilla Labs tarafından geliştirilen Jetpack eklentisi sayesinde artık Firefox'a eklenti yazmak için çok fazla şey bilmenize gerek yok.

SQLite Manager: Bir Diğer İşe Yarar Firefox Eklentisi

Tarık

Son derece hafif, sqlite son sürümüne uyumlu ve sitesinde belirtildiğine göre Mozilla Firefox, Mozilla Thunderbird, Mozilla Sunbird, Seamonkey, Songbird, Flock, Komodo IDE ve Komodo Edit yazılımlarında da kullanabileceğiniz kullanışlı ve işe yarar bir firefox eklentisi.

Emanet: Siz hala TEXTAREA içinde kıvranıp duruyor musunuz?

FZ

FM ve benzeri pek çok yerde yorum yazmak, mesaj yollamak, vs. iş için mütemadiyen textarea yani HTML metin giriş kutularını kullanıyoruz. Babadan kalma bu teknoloji halen iş görse de tabii ki bize bir editör içinde yazı yazma rahatlığı sağlamıyor. Alışık olduğumuz kestirme tuş kombinasyonlarını kullanmak, bul değiştir yapmak, renkli olarak kodları görmek vs. gibi pek çok şeyi yapmak mümkün olmuyor.

Oysa metin kutuları otomatik olarak bir editör ile ilişkilendirse, bir HTML metin alanına yazacağımız şeyi güçlü bir editörde düzenlesek, işimiz bittiğinde kaydedip çıksak (böylece arada yazdıklarımız session timeout olduğunda kaybolma riskine maruz kalmasa), hayat daha güzel olsa... Var mı çaresi? Bu konuya kafayı takmış Türk programcılar olduğu sürece var!

Firefox rekor kırmayı hedefliyor

coskung

Firefox, 24 saat içinde en fazla download edilen yazılım olma rekoruna gözünü dikti. Download Day adı verilen organizasyonla, Firefox 3, çıktığı gün rekoru kıracak gibi. Henüz çıkış tarihi duyurulmadı ancak, aşağıdaki siteden kayıt yaptırarak, önceden bilgilendirilebilirsiniz.