Firefox için Yahoo Toolbar

0
e2e
Yahoo, Firefox için Yahoo! Toolbar Beta sürümünü yayınladı.

Beta sürümü sadece Windows üzerinde, Firefox 1.0 ile çalışıyor.

İlgili Yazılar

Bunda Mozilla yok mu ?

sundance

Geçenlerde Windows makinasını yeniden kurduğum kardeşim, ertesi gün bir sorunu olup olmadığını sorduğumda ´Herşey iyi güzel de bunda Mozilla yok mu ? Explorer çok yavaş´ diyerek beni şaşırttı :)

Demek ki insanlar o kadar da alışkanlıklarında sabit fikirlilik etmiyorlarmış, demek ki daha iyi olana alışmak daha kolay olabiliyormuş.

Benzer düşünen birileri de Micros~1 Explorer yerine Firefox kullanmak için 13 sebep diyerek sebeplerini sıralamışlar.

Mozilla Projesinde Radikal Değişim: Phoenix

Maverick

http://www.mozilla.org/roadmap.html ve http://mozillazine.org/talkback.html?article=3042 adreslerinde görülebileceği gibi Mozilla projesi Mail ve Browser bileşenlerini değiştirmek istiyor.

1.4 son klasik sürüm olacak ve stable 1.0.x serisinin yerini alacak. Ayrıca liderlik şekli değişip daha etkili modül sorumluları atanacak. Phoenix'e neler oluyor diyenler bunu beklemiyorladı sanırım ;^) (Tarihin 2 Nisan olduğunu hatırlatayım, bu bir şakaya benzemiyor) Bu haberle hız olarak slashdot'ı da geçmiş olduk bu arada...

Mozilla 1.7 de çıktı!

Challenger

Mozilla FireFox 0.9 ve Thunderbird 0.7' nin ardından Mozilla 1.7 de duyuruldu. Yeni Mozilla' nın açılışı daha hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Mozilla 1.7 ile ilgili sürüm notlarını http://www.mozilla.org/releases/mozilla1.7/ adresinde bulabilirsiniz.

Mozilla 1.1 Alpha da çıktı

crematorium

Millet yine coştu, Mozilla 1.0'dan sonra yeni testler sonucunda ortaya çıkmış yeni Mozilla versiyonu 1.1 Alpha da çıkmış bulunmaktadır, Mozilla.org adresinden indirebilirsiniz. Yakında Mozilla 2.0 çıkarsa hiç şaşırmayın... :)

Herkese kolay gelsin

Thunderbird 1.0 hazır

mos

Mozilla ekibi tarafından geliştirilen e-posta, USENET (News), istemcisi Mozilla Thunderbird 1.0 sürümü inidirmeye hazır.

Konuyla ilgili duyuruya bakılırsa artık RSS ve Blog takip etmek icin Thunderbird bize yetecek.

Editörün Notu: MS Outlook, MS Outlook Express, vb. programları kullanan arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza yardımcı olmanın ve onları aydınlatmanın zamanı geldi! Başarı öykülerinizi bizimle paylaşmamanız için mantıklı bir sebep göremiyoruz, siz görebiliyor musunuz? ;-)