Firefox 1.0.2 nin duyurulmasının üzerinden çok kısa bir zaman geçmesine rağmen, Firefox 1.0.3 duyuruldu. Diğer 1.0.x versiyonlarında olduğu gibi bunda da daha çok güvenlik problemlerinin giderilmiş olması ön planda. Slashdot haberi burada.
Mozilla'nın beklenen kararlı sürümüne yaklaşırken çıkan release candidate'lerden 2.'si de duyuruldu.
Şu meshur kullanıcı dosyalarına erişebilen xml açığı da dahil olmak üzere birçok hata ve bug giderilmiş.
Mozilla 1.0 RC2'nin sürüm notlarının (güncellemelerinin) tam listesine bu adresten ulaşabilirsiniz.
İndirmek için ise ister yansı listesini ister ana sunucuyu kullanabilirsiniz.
Bu güzel adreste Firefox'a araç çubuğu eklentisi geliştirmenin ayrıntılı anlatımı yapılmış. Yazının başında da belirtildiği üzere anlatım uzun ama eklenti oluşturmak çok kolay.
Fazlamesai yapanlar Firefox'a nasıl bir araç çubuğu eklentisi isterlerdi acaba?
En hızlı web browserinin ne oldugu konusunda tartışmalar güncelliğini koruyadursun, Linux, Mac ve Windows işletim sistemleri altında yapılan bir test ilginç sonuçlar ortaya koydu.
Yardım
Editör markdown formatını desteklemektedir. Detaylı bilgi için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.
@kullanici ile birisinden bahsedebilir veya :emoji: ile emoji kullanabilirsiniz.