DCP Portal 7 yayınlandı

0
deathline
Daha önce 7.0 Beta sürümünü duyurduğumuz DCP Portal 7 versiyonu yayınlandı. Detaylı bilgi ve kurulum dosyaları için aşağıdaki adresleri kullanabilirsiniz
Detaylı bilgi ve kurulum dosyaları için aşağıdaki adresleri kullanabilirsiniz.
Codeworx Technologies
Kurulum Dosyaları
PHP

Görüşler

0
bio
PHP ile yazilmis cok sayide CMS kullandim ama bunu hic duymamistim. Google'da arayinca da cok kullanani yok gorunuyor. Sozun ozu, cok bilinmeyen bir yazilimin alphasi, betasi, surumu, patch'leri neden haber oluyor diye merak ettim.

bulten.fazlamesai.net diye bir bolum vardi, orasi bu tur duyurular icin degil miydi?
0
vedat
4-5 yıl önceye gittim birden. İlk bakışta gelecek vaad eden bir CMS görünümü vardı DCP-Portal da. Sonraları ne olduysa uzunca bir süre kayıplara karıştı aniden. Ve bu aralar yine sıkça duymaya başladık kendilerini.

5.xx versiyonlarından birisini kullanmıştım uzunca yıllar önce. O sıralar PostNuke veya PHP-Nuke yerine DCP-Portal tercih etmek son derece sıradan birşeydi.

Kim bilir? Yine eski günlerine döner belki.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Gelişmiş PHP ve MySQL Dersleri

anonim

PHP ve MySQL konularında Türkçe kaynak sıkıntısı çeken herkesin arayış içinde olduğu şu zamanlarda Güray Süerdem kişisel blog sayfasında bilgi ve tecrübelerinden faydalanarak hazırladığı PHP ve MySQL derslerini derli ve toplu bir şekilde yayınlayarak Türkçe kaynak sıkıntısını aza indirmeyi planlamış.Ayrıca derslerin yanında bazı önemli fonksiyonlarada yer vermiş.Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Açık Kaynak Kodlu İçerik Yönetim Sistemlerini Online Görün

anonim

Açık Kaynak Kodlu İçerik Yönetim Sistemlerini indirip yüklemeden Online olarak görüp denemek isteyenler için www.opensourcecms.com sitesi biçilmiş kaftan.. Ayrıca akademisyenlere CMS - e-Learning başlığında Moodle sistemini incelemelerini şiddetle tavsiye ederim. Online ders sistesi hazırlamak gerçekten çok kolay...
www.cmsinfo.org/article.php3?story_id=98 adresinde de güzel bir tartışma var.

Not: İşin açıkçası windows'da çalışan basit bir İçerik Yönetim Sistemi arıyorum. Blog tarzında bir sistemde olsa yeterli olur.
Kişisel kullanım için hangi İçerik Yönetim Sistemi tercih edilmeli ?

PHP 5.0.0 Beta 1

butch

Uzun süredir şöyle olacak böyle olacak diye hakkında konuşulan PHP 5'in ilk betası çıktı. Zend 2, yeniden hazırlanan XML desteği başlıca yenilikleri. Bir de gözüme çarpan detay; MySQL kütüphanesi, 4.0 lisansındaki birtakım mevzulardan dolayı artık PHP ile birlikte gelmeyecekmiş. Detaylar php.net'te

GNUTURK PORTAL SISTEM 3G RC1 çıktı!

ulatrix

Başka bir Türk tarafından hazırlanan portal sisteminin 3. versiyonu çıktı. Bir çok portal sistemi gibi entegre modüller temalar ve bloklardan oluşsa bile kendi farkını ortaya koyacak birçok değişiklik ve yeniliği de barındırmakta. Portal hakkında detayları görmek için buraya, önizleme için buraya, test edip indirmek için buraya tıklayınız.
Not: Download güvenlik sebebiyle üyelere sınırlandırılmıştır. Üye olurken açıklama kısmına download yazmanız yeterlidir.

PHP4 Rafa Kalkıyor

sempsteen

Bugün php.net adresinde yapılan bildiri ile PHP4'ün 2008 yılından itibaren geliştirilmeyeceği açıklandı. Kritik güncelleştirmeler için ise son tarih 08-08-2008 olarak belirlenmiş.