Aydın Esen Group @ Ghetto

0
FZ
Kasım ayında GHETTO’da ayakta alkışlanan bir konser sonrasında bütün izleyenleri büyüleyen Türkiye’nin en önemli caz kompozitör ve piyanistlerinden Aydın Esen, Ocak ayında tekrar GHETTO’da. İki yaşında piano çalmaya başlayıp, tek haneli yaşlarından itibaren İstanbul Konservatuarında çalışmış olan, Esen 1980′lerde konservatuardan piano ve kompozisyon dallarında birincilikle mezun olduğunda caz müziği, çağdaş klasik müzik ve ana akım müzikleri bir araya getiren kendine has bir tarz ortaya koymaya başladı.
Klasik kompozisyonlarla cazı bir araya getiren, deneysel ama dinlenebilir bir tarza sahip olan Aydın Esen, 5 kadar ayrı klavyeden oluşan enstrümanı ustalıkla kontrol ettiği ve yanında çoğu öğrencisi olan ama İstanbul caz çevrelerinin önde gelen isimleri olmuş genç ve son derece yetenekli cazcılar ile beraber, yeni cazı İstanbul’da dinleyebileceğiniz sayılı gecelerden birinde sizlerle olacak.

http://www.ghettoist.com/2007/11/01/aydin-esen-group-2/

Görüşler

0
FZ
Klişe seslerden ve standart düzenlemelerden sıkılan herkesi bekleriz ;-)
0
timescape
ya ben konseri kaçırdım daha şimdi haberim oldu.aydın esen lütfen yine konser varsin bir de o kadar geç saatte olmasa tam süper olacak.aydın esen direkt müzik adamı o yaşayan efsanedir...kıymeti bilinmiyor
0
FZ
Neden kıymetinin bilinmediğini düşünüyorsunuz? Bence onun kıymetini bilen biliyor. Zaten o tarz müzikle kendisi de daha fazla popülarite beklentisi içinde değildir muhakkak.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Democracy Player ve Videocasting

batasoy

Democracy Player'da Türkçe: artık Videocasting'leri takip etmek ve geleceğin televizyonu olan Internet TV'ye adım atmak daha kolay. Son derece başarılı arayüzü, kolay kullanımı ve daha da önemlisi programın yaratıcı firmanın ortaya çıkardığı Broadcast Manager ile, artık siz de kendi yayınınızı yapabileceksiniz! Detaylar dergimizin Nisan sayısında; ancak programı bugün indirerek yayınları izlemeye başlayabilirsiniz.

Deutsche Telekom SAP .NET`e geçiyor

anonim

Avrupa'nın en büyük telekomünikasyon firması Deutsche Telekom ve dünyanın en büyük yazılım firmalarından SAP AG .NET teknolojisini kullanmak için hazırlıklara başladılar.

Microsoft`la ortaklaşa çalışan DT, T.NET ismini verdiği proje ile tüm Avrupa çapında kullanılabilecek XML Web Servisleri paketlerinden oluşan tümleşik çözümler geliştirmeyi planlıyor.

BSA Rezil Oldu

FZ

Kısa bir süre önce Almanya'daki Muenster Üniversitesi, BSA tarafından kanun dışı MS Office dağıtımı yapmaktan ötürü suçlandı. Üniversitenin FTP sunucusunda OpenOffice.org dosyaları vardı ve BSA'nın ortalığa saldığı "script" içinde "Office" sözcüğü geçen herhangi bir site gördü mü alarm veriyordu. Üniversite yöneticileri tarafından uyarılan BSA, yanlış anlama için özür diledi.

Editörün Notu: Yapay zekâ, doğal aptallıktan iyidir.

Internet Explorer 7 Firefox 2.0'a karşı

Titus

Artık olanağan olan tarayıcı şavaşlarına yeni bir bakış açısı da yıl sonunda çıkması beklenen Internet Explorer 7 ile Firefox 2.0 karşılaştırması ile geldi. Bu iki tarayıcının arayüz, sekmeler, güvenlik ve eklentiler olarak toplam 4 bölümde karşılaştırmasını yapan yazıya buradan ulaşabilirsiniz.

Bu Internet Adam Olmaz

sundance

Evet Word`u açıp Q33NY yazıp, sonra da bunu Windings fontu ile görürseniz bir komployu farkedeceksiniz zira bu ikiz kulelere çarpan uçaklardan bir tanesinin uçuş nosu. Dahası NYC yazıp bunu Windings ve Webdings fontları ile gösterdiğinizde daha fazla bilgi edineceksiniz. Allahaşkına pes, hiç sıkılmıyorlar mı bu zırvalıkları yollamaya, bunlara inanmaya. Herneyse iyi ki Urban Legens Reference diye bir site var bu tür zırvalıklara geçit vermeyen. Gidin işin aslını, dünya üzerinde Q33NY diye bir uçuş nosu olmadığını ve bu yalanın (NYC) 1992 yılında ortaya çıktığını, dahası Microsoft`un bu konuda bir genelge bile yayınlamış olduğunu göreceksiniz.

Not: Dahası ekranın genç ve tombul ;) ana haber bülteni sunucularımızdan birisi TV`de söz konusu kerameti izah etmiş :))