İlgili Yazılar

MacOS X için Gimp yolda

butch

Linuxçuların vazgeçilmez grafik editoru Gimp'in haziran sonunda MacOS X sürümünün çıkarılacağı duyuruldu. Böylelikle yıllardır Photostop tan başka alternatifleri olamayan Mac kullananların başarılı hem de açık kaynak kodlu bir alternatifi olmuş olacak. Haydi hayırlısı...

Yeni MacBook Pro ile tamam mı, devam mı?

butch

Yeni MacBook Pro Touch ID, Touch Bar, yeni gelişmiş ekran ve bol miktarda başka yeniliklerle duyuruldu. Bunların çoğu sevinçle karşılanırken, özellikle teknik kullanıcıları mutsuz eden değişiklikler de her zaman olduğu gibi gündeme damgasını vurdu. Escape ve fonksiyon tuşları ile SD Kart yuvasının kaldırılması, şarj portunun MagSafe’siz USB-C'ye evrilmesi de bu konudaki tartışma odakları.

...

GNU/Linux on the iPhone

anonim

Ortalığı kasıp kavuran iPhone için ilk linux dağıtımı yayımlandı. OpeniBoot sayesinde isterseniz Linux 2.6 kerneli ile, isterseniz iPhone OS ile boot edebiliyorsunuz.

Desteklenenler :

Apple'ın Sunucu Pazarına Girişi

anonim

Apple firması Mac OSX ile süper şık dizüstü bilgisayarlarıyla son kullanıcı pazarında emin adımlarla ilerliyor. Ancak görünen o ki, çaktırmadan sunucu pazarına da ciddi bir giriş yapıyorlar.

Macworld 2006 ve Jobs'un Konuşması

wizzyfx

Macworld San Francisco 2006'nın merakla beklenen olayı Steve Jobs'un konuşması gerçekleşti.