4. Bağımsız Oyunlar Festivali

0
redogre
4. Bağımsız Oyunlar Festivali San Jose, Kaliforniya'da 19-23 Mart arası yapılıyor. Özellikle web sitesinde çok ilginç oyun başlıkları var. Öğrenci oyunları bölümünde ki birkaç çalışma takdire değer.

Finale kalan öğrenciler bilet ve masrafları karşılanarak konuk ediliyor. Keşke bizde de öğrencileri destekleyen böyle bir organizasyon olsa...

İlgili Yazılar

RedAlert 2 de nasıl sınırsız savaşçımız olur?

anonim

Red Alert 2'de eğer Rusya'yı veya Komünist tarafı seçmiş iseniz, 1 adet Cloning Vat yaptıktan sonra Barrack'ın etrafını komple duvarla çevirin, böyle yapmış olduğunuz her adam Barrack içinde kalacak ve çıkamayacak, çıkamadığı için de paranız harcanmamış olacak, fakat Cloning VAT olduğu için yapmaya çalıştığınız ve Barrack içinde kalan adamlarınızın birer klonu Cloning VAT'dan çıkacaktır. Bol şans...

SDL İçin Türkçe Döküman

Ragnor

Sitede daha önce de adı geçen SDL hakkında türkçe detaylı bir döküman hazırladım. İlgilenenler metin dosyası halinde olan versiyonunu buradan ve html formatında olan versiyonuna da buradan ulaşabilirler.

Not: HTML versiyonu için bu siteninde üyesi olan deniz'e (oyunyapimi.org'un kurucusudur kendisi) teşekkür ederim. Sağol deniz :).

Half Life 2 belirsizliğe gömüldü

bahadirkandemir

Half-Life 2’nin piyasaya sürüm tarihi belirsizliğini koruyor. İnternet siteleri oyunun satış tarihi için çeşitli tarihler verirken, oyunun yazılımcısı Vivendi önce Noel Arifesi olarak açıkladığı lansman tarihini 2004 yılında belirsiz bir tarihe erteledi.

Worms of Prey sevenler!

coskung

Kendine özel bir hayran kitlesi olan Worms oyununun Linux versiyonuna denk geldim. Ağ üzerinden oynama gibi opsiyonlar ve çok enteresan ses & görüntü olayları var. Worms hastaları buraya

Motorola, Siemens ve Ericsson cep telefonu oyunları için ortak oldular

larweda

Mobil haberleşme devleri Motorola, Siemens ve Ericsson cep telefonlarının birer taşınabilir oyun platformuna dönüşebilmesi için ortak hareket etme kararı aldılar. Bunun anlamı, başarılı olabilirlerse (ki Nokia'nın bu hareketin dışında olması kıran kırana bir rekabete sebep olabilir) yakın gelecekte oyun dünyasında bir "universal" ya da açık platform oluşabilecek.