İlgili Yazılar

Cehennem.Org´u Hatırlar Mısınız?

anonim

Aşağıda sadece konu başlıklarını ve ayrıntılı bilgiye ulaşabileceğiniz linkleri veriyorum, yorumsuz...

"İnternette şifre tuzağı
'www.cehennem.org', Türk internet kullanıcılarına e-posta yoluyla tuzak kurarak, şifrelerini alıyor. Kurban sayısı ve isimlerini yayınlayan sitenin, bu yolla 10 bine yakın internet kullanıcısının şifresini ele geçirdi.
"

"Cehennem.org'da terör bağlantısı
İnternet kullanıcılarına tuzak kurarak şifrelerini indiren cehennem.org'un kapatıldığı açıklandı. Bu açıklamayı, ABD'den gelen ve şifreleri ele geçirilenleri dehşete düşüren bir açıklama takip etti.
"

Hangi Dağıtımın Güvenlik Açıklarına Cevabı Daha İyi?

darkhunter

SearchSecurity, genel güvenlik açıklarının yamanması konusunda, hangi dağıtımların daha başarılı ve hızlı olduğuna dair istatistiksel bilgiler vermiş.

DEF CON 10 zamanı açıklandı

anonim

DEF CON'un 10.sunun zamanı ve yeri açıklandı. Yer: Las Vegas, Nevada Alexis Hotel. Zaman ise 2-4 Agustos arası. DEF CON'u ilk defa duyanlar icin kısa bir açıklama: Dünyanın en büyük hacker partisi!

Elime geçen programa gore: Alan içerisinde 802.11b wireless network olacakmış. (Laptopını al ve konferans sırasında fazlamesai'ye haber yaz yani) Call for Papers icin ise su linke başvurmanız gerekiyor. Bu sene 3 konuşma alanı olacakmış. Ayrıca da 150'şer kişilik iki tane de demo odası. Örneğin TiVOnuzu nasıl hack edersiniz gibi toplu gosteriler oralarda yapılacakmış.

İlk JPEG virüsü yayınlandı !

huseyin

Microsoft'un yayınladığı ve fazlamesai sitesinde haber olan açıkta GDI kütüphanelerinde sorun olduğu açıklanmıştı.
Hiç gecikmeden birisi Usenet'e exploit yolladı. Virüsü Pazar akşamı Easynews keşfetti. Virüs hakkında ve neler yaptığına dair bilgiye http://www.easynews.com/virus.html adresinden ulaşabilirsiniz.
Resmi görüntülediğinizde uzaktan yönetim yazılımı yükleyip(winvnc veya radmin) irc'ye bağlanıyor.
Kaynak:http://it.slashdot.org/it/04/09/27/2319222.shtml?tid=172&tid=218

Mozilla Suite - Firefox - Netscape IDN Host Remote Buffer Overflow Exploit

y0rk

Mozilla suite için nurtopu gibi bir bug daha bulundu. Detay için http://www.frsirt.com/...
Henüz yayınlanmış bir yama yok.