UNIX Ağ Programlama Kılavuzu

0
FZ
Brian "Beej" Hall'un UNIX Ağ Programlama Kılavuzu'nun Türkçe tercümesi ileriseviye.org sitesine eklendi. C dili ile UNIX, GNU/Linux vb. işletim sistemleri üzerinde düşük seviyeli ağ ve Internet programlama yapmak isteyenler bu kaynaktan faydalanıp başlangıç aşamasından orta aşamaya kadar gelebilirler.

Görüşler

0
anonim
oyh oyh. benim bu siteden nasıl haberim olmaz ya? eline ve omuzlarının üzerindeki o şeye saglık FZ.
0
anonim
anonimmis, peh. --Necrodome
0
FZ
Teşekürler Necrodome. Şu anki halinde birtakım eksiklikler ya da yanlışlıklar olabilir (her zaman olduğu gibi aceleci davrandım duyurmak için). Göze çarpan şeyleri sitedeki e-mail adresine yönlendirirseniz sevinirim. Bunun dışında yine her türlü eleştiriye açığım ve tabii verimli insanların da katkısını bekliyorum ;-)

İlla örneklerini gördüğünüz uzun ve detaylı teknik makaleler gibi olmak zorunda değil misal sol taraftaki sütunda random olarak gördüğünüz alıntılar gibi alıntılar da yollayabilirsiniz ;-)
0
anonim
Bu Türkçe çeviriye orjinal metinden link verilmemiş henüz.






0
FZ
Evet haklısın. Yazarın haberi var ancak kendisi biraz meşgul olduğunu ve en kısa sürede link vereceğini belirtti. Ben de çok sık boğaz etmedim. Bir süre daha bekleyelim olmadı FM camiası olarak e-posta yağmuruna tutarız ;-)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

©2004 Google - 8.058.044.651 web sayfası aranıyor...

mos

Slashdot 'da (*) yer alan bu habere göre, Google indeksini ikiye katlamış.

Daha önce 4 milyar civarında sayfayı indeksleyen arama motoru , bu sayıyı 8 milyarın üstüne çıkarmış görünüyor.

Haberle ilgili Google blog'unu okumak için tıklayın.

fsdaily.com açılmış

exalted

fsdaily.com açılmış, tüm özgür aleme hayırlısı olsun.

Türkiye'deki İlk Şirket ''Blog''u

FZ

Yahoo'daki [turkiyebilgitoplumu] başlıklı iletişim grubunda Türkiye'nin ilk şirket blog'u duyurulmuş, bir dostum da benimle paylaşınca ben de buradan duyurayım dedim:

Merhaba,

İlginizi çekebileceğini düşündüm, Türkiye'nin ilk şirket blog'u (olduğunu sanıyoruz):

http://blog.tele.com.tr

Şu metinle duyuruyoruz:

Clixpy ile kullanıcıların neler yaptığını gerçekten görün

wizzyfx

Geçtiğimiz hafta yayına giren Clixpy ile, web sayfanıza küçük bir javascript kodu ekleyerek kullanıcıların sitenizdeki tüm hareketlerini kayıt altına alabilirsiniz.

Internet: 3. Devrim?

FZ

Yapı Kredi Yayınları tarafından basılan düşünce dergisi Cogito'nun son sayısındaki dosya konusu Internet ve bununla bağlantılı olarak insani etkileşim, politika, vs.

Dosyadaki çarpıcı konu başlıklarından birkaçı:

- Siberalan ve Kültürün Küreselleştirilmesi, Jon Stratton
- Bilgi Otobanında Nihilizm: Günümüz Çağında Anonimlik Karşısında Bağlılık, Hubert L. Dreyfus
- Kamusal Alan Olarak Internet, Mick Underwood ...