Symantec, Yeni Yılda da Büyümeye Devam Ediyor!

0
parsifal

İlgili Yazılar

Mum yakmayı deneyelim: TDK gerekeni yaptı

jfever

Geçtigimiz günlerde FM'de hararetli tartışmalara neden olan Belki de Wikipedia'yı Türkçeleştirmemek.. başlıklı haberde gelen yorumlardan birinde TDK sozlugunde bulunan isimler sozlugundeki sacmaliklardan bahsediliyordu.

Ayni sacma aciklamalari TDK sitesine girip kendim bizzat gordukten sonra sayfanin altinda bulunan bilgi edinme butonuna tiklayip durumu ozetlemistim. Bugun TDK tarafinda eposta yoluyla geri bildirim yapildi:

Hakia'dan Haberler

anonim

neogen yazıyor "Hakia'dan 3 yeni haber var: 1- Emre Sokullu Hakia'da. 2- Sol üst köşeden Türkçe Hakia müjdesi veriliyor. 3- Hakia "Search For Better Search", yani "Daha İyi Arama Arayışı" adlı bir kampanya düzenlemiş. John Battelle gibi lider düşünürlerin konu hakkındaki yorumlarına ulaşmak ve yorum eklemek mümkün.

LINUXnet 3.Sayı Çıktı

anonim

LINUXnet dergisinin 3. sayısı çıktı. LINUXnet dergisi bu kez tam 114 sayfa ve 5 CD hediyeli. Bu CDler

# LINUXnet Özel CD'si
# Güvenlik Araçları CD'si
# Pardus Çalışan CD 1.0
(Tam sürüm: Türkiye'de ilk defa!)
# Ubuntu 4.10
# Games Knoppix 3.7-0.2

Ayrıntılı içerik ve detaylı bilgi burada

Turkcell yine coştu

kuzen

Sağolsun turkcell tarifelerini yeniden değiştirmiş. Bakalım ne yapmış...
Turkcell'den Turkcell, Hazır Kart ve Muhabbet Hat'tı arama BizbizeCell tarifesinde 150 bin lira oldu. Turkcell'den yapılan açıklamada, Turkcell tarifelerinde bugünden itibaren geçerli olmak üzere değişiklik yapıldığı belirtildi. Açıklamada belirtilen tarifeler şöyle: "Aylık sabit ücret, StandartCell'de 2 milyon 565 bin 217 bin, BizbizeCell'de 958 bin lira. Turkcell'den, Turkcell, Hazır Kart ve Muhabbet Hat'tı aramak StandartCell'de 289 bin 790, BizbizeCell'de 150 bin lira. Hazır Kart ve Muhabbet Hat'tan, Turkcell, Hazır Kart ve Muhabbet Hat'tı aramak StandartCell'de 519 bin 860, BizbizeCell'de 207 bin 944 lira." Açıklamada, Turkcell'den diğer operatörleri ve sabit telefonları arama bedelinin StandarCell'de 371 bin 711, BizbizeCell'de 449 bin lira olarak belirlendiği kaydedildi. Hazır Kart ve Muhabbet Hat'tan diğer operatörleri ve sabit telefonları arama bedeli ise StandartCell tarifesinde 519 bin 860 lira, BizbizeCell tarifesinde ise 623 bin 832 bin lira olarak belirlenmiştir.
Tüm türkcell abonelerine yorumsuz olarak duyurulur,ama yorum yapmanız serbest......

UNIX Olmayan İşletim Sistemlerinin Tarihi

Soulblighter

UNIX olmayan işletim sistemlerinin doğuşu ve batışı :) Hepsi bu belgede çizelge şeklinde sunulmuş...