Telnet star wars

Re: Telnet üzerinden Star Wars!

5
butch

@larweda'nın yıllar önce yaptığı bu paylaşımın fm'in derinliklerinde kaybolmasına gönlüm razı olmadı. Star Wars serisinin The Last Jedi filmi ile gündemimizde olduğu bu günlerde, neredeyse filmin yönetmenleri kadar emek harcanarak yapılmış bu çalışmayı unuttuysanız hatırlatalım, hiç görmediyseniz şaşırtalım.

Görüşler

1
murat

Woaww... Süper, buradan tekrar izleyeceğim sanırım. İyi uğraşmışlar. :)

2
Zakkum

Eğer bu film ile ilk kez seksenlerde tanıştıysanız, ilk üçlemeden sonrasını sevmek için ayrı bir meziyet gerekiyor. Bir hikaye anlatımı teknik olarak gelişir ama hiç mi derinleşmez veya hiç mi evrim geçirmez! Oysa hikayenin bunu yapabilecek her türlü olanağı varken. Üstelik ilk çıktığı zamanın koşullarına baktığımızda Doğu ve Batı kültür kodlarının harmanlandığı bu çeşit bir sinema filminin olmadığını düşünürsek. Dönemin belki de en felsefi içerikli popüler sinema şaheserinden kırk yıldır kendini tekrar etmekten bıkmayan bir film serisine dönüşmek, buna şahit olanlar için sadece ızdırap verici olabilir herhalde.

Tutan bir hikayeye nasıl derinlik katılabileceğini Alien serileriyle kanıtlayan Ridley Scott'a o yüzden şapka çıkarmak lazım.

1
auselen

Batinin en sevdigi yemek..... hamburger! 40 yildir degismeyen format!

Minum risk, maksimum getiri... Ama ben artik olaya ekonomik boyutu ile bile bakamiyorum. Insanin icinde hayaller uyandiran, fantezisine hitab eden seylerin, dedigin gibi vasatin altina ittirilmesi tam anlamiyla izdirab verici. Sorun da zamaninda cok super dedigin seylerin, simdi beyaz ekmek tadinda oldugunu kabul etmek herhalde. izle - gec. Yine fakat... simdi evde cocuk soruyor, SW seviyor musun diye. Hayir diyemiyorsun. Cocukda bunlari seviyorsun zannediyor.

Birileri creative-commons canon yapsin. isteyen "fork"lasin oyunlar yapsin, ister hikayeler eklesin. Isteyen cizsin. Tek hayalim bu bir suredir.

Görüş belirtmek için giriş yapın...