RDT ve RadRails: Eclipse için Ruby ve Ruby on Rails eklentileri

0
anonim
Hızla yaygınlaşan Ruby dilini Eclipse ortamında programlamak isteyenlere iki güzel eklenti: Genel Ruby programlama için Ruby Development Tools ve RoR kullanan Ruby programcıları için özel olarak tasarlanan RadRails .

Ruby için geliştirme ortamı arayanlara faydalı olacağını umarım.

Görüşler

0
anonim
Activestate Komodo 3.5 ruby'e tam destek ile çıkmış. İçerisinde RoR debugger'ı bile var. Çoklu dil desteği eklenmiş. Windows, linux, mac versiyonları hazır ve solaris yeni yılda çıkacakmış. Komodo
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ruby on Rails

malkocoglu_2

Popüler nesnesel tabanlı dil Ruby için yeni bir altyapı projesi, Rails piyasaya çıktı. Rails, veri tabanı erişimi, görsel HTML kodlarınız için bir MVC altyapısı, sayfa içinde Ruby bazlı bir dil ile veriye erişim sağlayarak, Web odaklı kodlamanın tüm ihtiyaçlarını cevaplamaya talip bir proje. Java'dan sonra, lider olacak diğer dilin Ruby olacağını düşününen şahsımız için bu gelişme güzel bir haber oldu.

http://www.rubyonrails.com

"Rails is a full-stack, open-source web framework in Ruby for writing real-world applications with joy and less code than most frameworks spend doing XML sit-ups"

Ruby On Rails Reklamları

meddah

Rails Envy ekibi, Apple'ın PC ve Mac reklamlarından ilham alarak çok hoş RoR reklamları hazırlanmış. Peki kime karşı dersiniz;
Ruby on Rails vs PHP
Ruby on Rails vs Java

Ruby On Rails 1.2

avukatahmetusta

Uygulama geliştirme altyapısı Ruby On Rails, 1.2 sürümüne ulaştı.

Ruby'nin yeni sürümlerinde desteklenecek olan UTF-8 şimdiden RoR tarafından destekleniyor bile.

Symbian OS için Ruby, Symbian Tarafından Yayımlandı

anonim

Symbian firması Symbian OS için kendi hazırladığı Ruby implementasyonunu yayımladı.
Bu uygulamanın ilginç tarafı Symbian'ın kendi inisiyatifi ile hazırlanmış olması. Ruby'nin yaygınlaştığının ve değerinin daha iyi anlaşılmakta olduğunun bir göstergesi olarak algılanabileceği gibi Ruby denince akla sadece Rails ve Web programlama gelmesinin yanlış olacağına dair de örnek teşkil ediyor.

Haber kaynağı: PINguAR

Ruby on Rails ve RoR Kitabı: 2006 Jolt Birincisi!

anonim

16. Jolt ödüllerinde, Rails 1.0, web geliştirme araçları kategorisinde; Agile Web Development with Rails kitabı da en iyi teknik kitap kategorisinde birinci oldular.

Rails 1.0, yarıştığı kategorideki JBoss 4.x, Backbase, Coldfusion ve Zend Studio gibi güçlü rakiplerine rağmen birinci olmayı başarırken; "Agile Web Development with Rails" kitabının kategorisinde Practical Common Lisp, Wicked Cool Java gibi kitaplar bulunuyordu.