Plazma #2 Çıktı

0
anonim
Türk Demoscene'inin ortak çabalarıyla çıkan Diskmag Plazma'nın ikinci sayısı çıktı. Kaçırmayın üzülürsünüz.

Görüşler

0
anonim
Son yapılan düzeltmelerle son link: http://resident.tr-demoscene.info/plazma2.zip

Eski halini indirmiş olanlar için ise son patch:
http://resident.tr-demoscene.info/Plazma_V12.zip
0
anonim
Karışıklığı engellemek için diğer versiyonları kaldırma kararı aldılar. Birtek http://resident.tr-demoscene.info/plazma2.zip adresi kalacak tam ve son hali için. Haberdeki linki düzeltebilirseniz sevinirim.
0
butch
Çalışma bu şekilde sunulduğu sürece Linux kullanıcıları kaçırdığına üzülmek durumda kalacak.
0
nightlord
Tam olarak aynı deneyimi yaşatmasa da, bütün yazı ve resimlerin klasör yapısı içinde açık halde durduğunu belirtelim... Haklısınız, belki de sonraki sayılarda cross-platform hale getirilebilir.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Borland .NET´i Dikkate Alıyor

FZ

Yazılım geliştirme araçları üreten Borland şirketi yaptığı son açıklamalardan birinde, Borland Delphi ve Borland C++ Builder isimli ürünlerinin son versiyonlarında .NET platformunu destekleyeceğini açıkladı.

Bu yılın ikinci yarısında söz konusu yazılım geliştirme araçlarının yeni versiyonlarını çıkaracak olan Borland, MSIL (Microsoft Intermediate Language - tüm .NET uyumlu dillerle geliştirilmiş programların makina koduna derlenmeden önce dönüştürüldükleri aradil) formatını da destekleyeceğini belirtti.

Katillerin Beyinleri Farklı mı?

anonim

hurriyetim.com: "Bilim adamlarının araştırmaları, pek çok seri katilin beyninin normal insanların beyinlerinden farklı olduğunu gösteriyor. Beyin tomografilerini karşılaştıran uzmanlar, katillerin beyinlerinin ön kısmında anormallik olduğunu belirtiyor."
"1990'larda New York`ta yapılan araştırmada cinayet suçu işlediği kanıtlanmış 25 kişinin beyin haritalarını çıkaran uzmanlar, normal insanlarda beynin en aktif bölümü olan ön kısmın (frontal lob) katillerde neredeyse hareketsiz olduğunu tespit etti.

ABD`de 17 fahişeyi öldüren ve yakalandığında onları neden öldürdüğü hakkında hiçbir fikri olmadığını söyleyen seri katil Joel Rifkin'in beyninin de ciddi şekilde hasarlı olduğu biliniyor.

Symantec Büyümeye Devam Ediyor

parsifal

Bünyesine kattığı firmalarla büyümeye ve gelişmeye devam eden Symantec, en son Vontu'yu da Symantec ailesine dahil etti.

İsmini MARS`a gönder!

larweda

NASA, 2003 yılında planlanmış MARS uçuşu için tüm uzay heveslilerine isimlerini Mars'a gönderme şansı veriyor. Bu muhabbet aslında yıllardır duyulur söylenir, (hatta ilkokulda bu uğurda bi dolu kartpostal attığımı bile hatırlarım :-) ama ilk defa resmi bir kaynaktan duyurulduğunu görüyorum. Ama şimdi internet sağolsun gidiyosunuz NASA'nın web sitesine, iki dakikada, ööle kişisel bilgilerinizi filan vermeden veriyorsunuz isminizi, NASA da topladığı bu isimleri bir CD`ye doldurup MARS`a gönderiyor. Sembolik de olsa MARS`ta sizin de isminiz oluyor. Bu da fazlamesai`nin MARS`a gitme sertifikası.

Symantec, Yeni Yılda da Büyümeye Devam Ediyor!

parsifal

Yapılan açıklamaya göre IMlogic'de Symantec bünyesine dahil oluyor!