Pardus Semineri 28 Ocak'da TOBB'da

0
javacikiz
Pardus'un topluluk sitesi olan Özgürlükİçin.com Pardus Semineri vermek için TOBB ETÜ'ye geliyor. 28 Ocak Çarşamba günü saat 15:30'da başlayacak seminerde Ali Işıngör ve Akın Ömeroğlu Pardus hakkında sunumlar yapacaklar. Geçen hafta gerçekleşen birinci Pardus seminerinde Pardus göç ortaklarından Portakal Teknoloji Yazılım Şirketi kurucusu ve genel müdürü Bora Güngören Özgür yazılım ve Pardus'un gelişimi hakkında yaptığı güzel sunumla dinleyicilerini aydınlatmıştı. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinin ana bina Mavi Amfisinde yapılacak ikinci Pardus seminerini de yine üniversitenin Bilişim Teknolojileri ve Robot Topluluğu organize ediyor.
TOBB ETÜ adres: Söğütözü Cad.No:43, Söğütözü, Ankara, 06560 Türkiye
Geçen hafta üç günlük stand açarak, Pardus gönüllülerinin yapmış olduğu yaklaşık 200 Pardus 2008.1 Kurulan Cd'sini dağıtan topluluk Pardus hakkındaki Seminerlerine devam ediyor. Bu sefer Özgürlükiçin'den sevgili Ali Işıngör ve Akın Ömeroğlu sunumlarıyla herkesi Pardus hakkında bilgilendirecekler. "Pardus Nedir Yenir Mi" temasıyla yola çıkılan bu seminerde teknik ve detaylı bilgiler de edineceksiniz. Ali Işıngör ve Akın Ömeroğlu'na soru sorma ve onlarla tanışma fırsatı da ayrıca seminerin önemli ayrıntılarından birisi!

Özgürlükiçin'in Ankara kolunun açılma aşamasında olduğu haberi de bu seminerde verilecek sürprizlerden birisi! Seminerde kayıt yaptırabilir ve Ankara'daki Pardus kullananlarla tanışma fırsatı da yakalayabilirsiniz. Her seviyeden Pardus kullanıcısına ve Pardus kullanmayanlara da hitap eden severek ayrılacağınız bu semineri kaçırmayın!

İlgili Yazılar

Pardus İle OSNews'tayız

anonim

OSNEWS sitesini "digg"lerken Pardus haberini görünce gözlerim yaşardı. Pardus'un ALPHA sürümünde görmüş olduğumuz hızlı boot etme özelliği üzerinde tartışılıyor aynı zamanda.

Haber ile ilgili yorumlara buradan erişilebilir.

Anadolu Parsı'nın Dönüşü : Pardus 2007

Chriseba

İlk sürümü 26 Aralık 2006'da çıkan ve diğer adı duyulmuş birçok dağıtımla rekabet edebilecek düzeyde olan GNU/Linux dağıtımı Pardus Linux'un yeni sürümü Pardus Linux 2007, artık indirilebilir durumda...

Pardus Staj Başvuruları Sonuçlandı

anonim

Bu yaz stajyer olarak Pardus projesine dahil olacak öğrenciler belli oldu. Ayrıca A.Murat Eren staj için gelen 170 başvuru sahibi ile ilgili programlama dili bilgisi, okudukları üniversiteler gibi başvuranların genel profillerine ışık tutan bilgileri günlüğünde paylaşmış.

Pardus'ta Staj Olanağı

anonim

Pardus'ta yaz stajları ile ilgili duyurumuzu az önce yayınladık. Pardus anasayfasına girenler duyuruyu ve içeriğini görebilirler.

Pardus GNU/Linux İçin E-beyanname Uygulaması

desenturk

Gelirler Genel Müdürlüğünün hazırladığı, insanların kağıt beyanname doldurma ve vergi dairesine gitme devrini kapatan e-beyanname uygulaması sadece MS Windows ortamında çalışıyor diye biliyordum, az önce muhasebecimizin oğlunun Pardus GNU/Linux için uygulamanında hazırlanıp indirilebilir hale getirildiğini öğrenene kadar, hayırlı olsun ne diyeyim: https://e-beyanname.mb-ggm.gov.tr/ebyn/download.html